Dekoratif Katlanır Kapılar ( Pvc Akordion )

Son yıllarda oldukça ilgi gören dekoratif tasarımlar arasında yer alan katlanır kapı modelleri, diğer bir adı ile Pvc akordiyon kapılar farklı renk ve desen seçenekleri ile yaşam alanlarına estetik bir hava kazandırıyor. Akordiyon kapılar daha çok dar alanlar için ideal tasarımlar, katlanabilir olması yerden tasarruf edilmesini sağlarken, pvc materyalden üretilmiş olması suya ve neme karşı dayanıklı olmasını sağlıyor. Dekoratif katlanır kapılar hem dayanıklılığı hemde kolay kullanımı ile son bir kaç yıldır popülerliğini arttıran bir tasarım, üstelik evinizde yer alan mobilyalarınızın renklerinde bir çok farklı renk seçeneği bulunuyor. Gelin akordiyon kapı kategorisi içerisinde yer alan akordiyon kapı modellerine göz atalım.

Akordiyon Kapı Modelleri

Akordiyon kapılar küçük evler için tercih edilebilecek tasarımlar, 2019 pvc katlanır kapı fiyatları kadar şık ve modern modelleri ile oldukça dikkat çekiyor. Tasarımın artılarından bahsetmek gerekirse ilk olarak uzun yıllar sorunsuzca kullanabileceğiniz dayanıklı bir yapıya sahip. Günlük kullanıma son derece uygun olması ve bunun yanında çizilmeye ve darbeye dayanıklı olması büyük avantaj. Ayrıca içe ve dışa açılan kapılar gibi alanınızı daraltmadığı için kullanım açısından oldukça faydalıdır. Daha az yer kaplaması nedeniyle tercihinizi akordiyon kapılardan yana kullanabilirsiniz.

Ayrıca PVC ürünler ile yapılan bu modellerin zeminle bir bağlantısı olmadığından dolayı herhangi bir engel oluşturmaz yada yer kaybı yaşanmaz.Suya ve neme dayanıklı pvc malzeme ile üretilen akordiyon kapılar dayanıklılık konusunda kendini kanıtlamış tasarımlardır. Uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle banyoda tercih edilen bu ürünler, ahşap kapılarda olduğu gibi su ile temas halinde kabarma yapmayacağı için daha kullanışlı olmaktadır.

Dekoratif bir görünüme sahip olan katlanır kapılar evinizde bulunan basit aletler ile rahatça monte edilebilir, biraz el beceriniz varsa sizde rahatça evinize uygulayabilirsiniz. Katlanır kapılar her yaşam alanına rahatça uygulanabilir, dekorasyona dekoratif bir hava kazandırmasının yanı sıra canlı renk seçenekleri ile mekana canlılık ve parlaklık kazandırabilir. Ayrıca yalnızca kapı alanları için değil, bahçeye açılan büyük bir cam varsa bu kısımlar için uygun akordiyon kapı modelleri de bulunmaktadır.

Büyük Akordiyon Kapı Modelleri
Büyük Akordiyon Kapı Modelleri

Son derece hafif bir tasarım olması nedeniyle kolayca taşıyabilir ve pratik şekilde monte edebilirsiniz. İhtiyacınız olacak tek şey biraz el becerisi, mümkünse bir şarjlı tornavidadan ibaret. 2019 Katlanır kapı modelleri bir çok farklı renk seçeneğine sahip, parlak kırmızı, siyah, beyaz ve yeşil gibi yaşam alanlarına enerji ve şıklık katacak enerjik renk seçeneklerine sahip. Evde klasik çizgilerden hoşlananlar için ise birbirinden güzel ve doğal görünümlü akordiyon kapılar evlere yeni bir soluk getirecek dekoratif tasarımlar.

Katlanır kapı modelleri görünümleri ile olduğu kadar kullanım kolaylıklarıyla da göz dolduruyor.Galerimizde sizler için seçtiğimiz dekoratif akordiyon kapı modelleri ve fiyatları ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Yazımızda verdiğimiz tüm 2019 katlanır kapı modelleri koçtaş, tekzen, bauhaus gibi dekorasyon mağazalarında satışa sunuluyor, galeride yer alan fiyatlar markalar tarafından değiştirilebilir.

[galeri]