Vivense Yatak Odası Halı Modelleri

Yatak odası halı modelleri için bir çok marka bulunmaktadır. Bunlardan biri de ürettiği farklı tarz ve alternatifleri ile müşterilerine seçenek şansı sunan Vivense markasıdır. Makine halısından kilime, mutfak halısından yolluğa, çocuk ve genç halıdan post ve peluş halıya, banyo halısından yuvarlak ve oval halılara pek çok farklı model ve tarzda halıyı Vivense markası içerisinde bulmak mümkün.

2020 Vivense Yatak Odası Halı Modeli

Yatak odası için halı seçerken öncelikle yatak odasının büyüklüğü ve genişliğine dikkat edilmesi gerekmektedir. Küçük bir yatak odasına alınabilecek büyük bir halı mobilyaların altında kalacaktır. Bu da hem odayı küçük gösterecek hem de halının modelinin görünmesini engelleyecektir.

2020 Vivense Yatak Odası Halı Modelleri

Eğer yatak odanız geniş ise büyük halıları tercih edebilirsiniz. Ancak halı ölçüsü mutlaka mobilyalardan arta kalan boşluklar düşünülerek alınmalıdır. Buna uygun alınacak halı yatak odasını daha modern ve ferah gösterecektir. Ayrıca yatak odası için alınacak halı modelinin mobilyaların tarzına ve duvar dekorasyonuna uygun tarz ve renklerde seçilmesi önemli bir konudur.

Vivense Halı Modelleri

Vivense markasının ürettiği halı modelleri için yatak odasını şık ve zengin gösterecek halı gruplarından biri de post ve peluş halılardır. Bunlardan biri de açık renk modeli ile her renge ve tarza uyum sağlayacak olan Tappeto kuzu kürkü dekoratif fil dişi post halıdır. %100 akrilik iplik kullanılarak üretimi yapılan post halının yapısı gereği kolay leke tutmamaktadır. Çamaşır makinesinde yıkama özelliği bulunan post halı kullanım ve temizlik açısından da oldukça rahattır.

2020 Vivense Yatak Odası Halı

Halının tüy yüksekliği 6 cm’dir. Ayrıca halının özellikleri arasında toz toplamaması, tüy dökmemesi, renk solması yapmaması, keçeleşmeye imkan vermemesi bulunmaktadır. Hemen hemen istediğiniz ve ihtiyacınız olan her ölçüde ürünü satın alabilirsiniz. Vivense’nin bir diğer halı modeli post halı olarak gri renkteki koyun postu halısıdır. Malzeme olarak akrilik iplik kullanılmıştır. Halının hav yüksekliği 6 cm’dir gri renkteki koyun kürkü halının arka kaplaması süet tabanlıdır. 30 derecede makinede ve elde yıkama özelliği ile hem kullanımı hem de temizliği rahat bir şekilde yapılabilmektedir.

Üründe kuru temizleme ve ütüleme yapılmamaktadır. Ürün özellikleri arasında toz toplamaması, tüy dökmesi yapmaması, renk solması ve keçeleşme yapmaması bulunmaktadır. Gri renkteki koyun postu halısı 75x 100, 80x 150 ve 100x 150 olmak üzere üç farklı ebatta üretilmektedir.

2020 Vivense Yatak Odası Halıları

Vivense markasının ürettiği peluş ve kürk halı modelleri arasında zengin duruşu ve şık görünümü ile Ravis halısı olan kahverengi ve bayazı bir araya getiren dana postu halısı yer almaktadır. Halıda yüksek dijital baskı tekniği kullanılarak deri halı görünümü verilmiştir. Halının yapısı ise kalın süngerli olması sayesinde yumuşak bir dokuya sahiptir. Zengin ve gösterişli olmasının yanında kadife kumaş kullanılarak parlak bir görünüm alması sağlanmıştır.

Halının malzemeleri içerisinde kadife, pamuk ve polyester bulunmaktadır. Kahverengi dana postu olan halının hav yüksekliği 10 mm’dir. Arka kaplaması latex deri tabandır. Halının metre kare ağırlığı ise 1200 gr’dır. 80x 150, 100x 200, 120x 180, 160x 230 ve 180x 280 olmak üzere beş farklı ölçüde üretilmektedir.

Tappeto kuzu kürkü dekoratif post halı da yine Vivense’nin ürettiği halı modelleri arasında bulunmaktadır. Bu kuzu kürkü halının tamamı camel renginde üretilmiştir. Yapısı gereği kolay leke tutmayan kuzu kürkü halı hem romantik rengi hem de şık tasarımı ile yatak odanıza farklı bir görünüm veren kuzu kürkü halısı zengin görünüme sahiptir.

2020 Vivense Yatak Odası Halısı

Elde ve çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanabilen halının temizliği de oldukça kolaydır. Leke tutmayan bir yapıya sahiptir. Çamaşır makinesinde yıkama yapmanız durumunda ise narin ya da perde programında sıkma yapmadan ve deterjan kullanmadan yıkamanız gerekmektedir. Bu uygulama ile birlikte halının kullanım ömrünü de uzatmış olursunuz.

[haber id=”23750″]