Vestiyer Modelleri Tekzen

Tekzen tarafından yeni dönemde üretimi yapılmış olan vestiyer modelleri arasında özellikle kahverengi ve krem rengi ağırlıklı tasarımlar yer alıyor. Kapaksız ve sadece duvarla paralel şekilde yerleştirildiğinde, sürgülü kapağı olmaması nedeniyle dar tasarımlar olmaları da dikkat çekiyor.

2020 Tekzen Vestiyer

Vestiyer seçimi yapılırken sadece rengine bağlı olarak bir tasarım belirlenmesi yerine, sürgülü veya menteşeli kapak türlerine uygun bir şekilde ürün tercihinin gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Buna bağlı olarak da Tekzen markası, dönemin en kaliteli ve seçenek itibariyle herkesin ilgi gösterebileceği türleriyle tercih edilmeye devam edilmektedir.

Tekzen Vestiyer Fiyatları

Tekzen vestiyerlerinde özel olarak indirimler eşliğinde siparişleri, internet sitesinden veya tüm mağazaların bünyesinde verme olanağına sahip oluyorsunuz. Bu sayede ödemeleri kartla veya nakit olarak yapabileceğiniz tasarımlar için direkt olarak ortalama iki metrelik veya üç metrelik modelleri, uyumlu olacak biçimde elde edebiliyorsunuz.

Yeni sezonun popüler vestiyer seçenekleri için özellikle beyaz veya kahverengi olan vestiyer türlerine uygun bir şekilde siparişlerinizi verme olanağına sahip oluyorsunuz.

2020 En Güzel Tekzen Vestiyerler

Ekstra ödemeler yapılması gibi bir durum söz konusu olmaksızın, kahverengi ve beyaz renk kombini olan tasarımlardaki her bir ürünü sipariş edebilmektesiniz.

Bu alanda çok sayıda müşteri tarafından özel olarak indirimlerin takip edilmesiyle birlikte, vestiyer seçenekleri de kampanyalarla satın alınabilmektedir.

Tekzen Portmanto Çeşitleri

Herhangi bir renk ile uyum elde edilmek isteniyor olması halinde, krem rengi veya kahverengi renklerinin kullanıldığı vestiyerlerden yararlanılabilir. Böylelikle Tekzen bünyesinde 2020 yılına özel olarak üretilmiş her bir model için indirimli satış fiyatları eşliğinde sonuç alınması mümkün hale geliyor. Mağazalara giderek de hızlı bir şekilde ürün incelemesi yapabilirsiniz.

2020 Tekzen Vestiyer Çeşitleri

Aynı zamanda özel olarak tüm tasarımlar için seçiminizi siyah ve beyaz renklerinin kullanıldığı ürünlere uygun şekilde genişlik ve uzunluk öğrenilmesi mümkün olmaktadır.

Antrenizin uzunluğundan ve ortalama yarısının genişliğinden daha geniş bir model tasarlanmış ise, bu modelin evinizde veya iş yerinizde kullanılması doğru olmayacaktır. Her bir tasarım için özel indirimlerin müşteriler tarafından her sezon ürünüyle değerlendirilmesi mümkün oluyor.

Tekzen 2020 Portmanto Modelleri

Portmantolarda çekmeceler ve ortalama otuz santimetrelik mesafelerle birlikte vestiyer çeşitlerinde ayakkabılarınıza yer verebilirsiniz. Portmantolarda tasarımlar çok sayıda müşterinin talebini tam anlamıyla karşılayacak şekilde, aynalı ve komodinli olarak da belirlenebiliyor.

2020 Tekzen Vestiyer Modelleri

Bu noktada mavi ve sarı renkler yerine genel olarak siyah, beyaz ve kahverengi renkleriyle oluşturulmuş modeller ilgi görmektedir. Sürgülü kapaklara sahip olanlardaki şekilde, klasik kapaksız portmanto türlerinde de ayakkabılık ve ceket asma yerleriyle birlikte ortalama boyutlarla sipariş verilebilmektedir.

Yeni Sezon Vestiyer Modelleri

Her sezonda ilgi gösterilen ürün türünde yaşanan artışla birlikte, özel indirimler nedeniyle, evindeki veya iş yerindeki vestiyeri yenilemek isteyen müşterilerin sayısı artıyor. Modern tasarımlar için vestiyerde sadece ön yüzün nasıl bir görünüme sahip olduğu değil, direkt olarak yan alanları ve iç tasarımının da önemi son derece büyük oluyor.

Bu nedenle ürün tercihinizi gerçekleştirirken, vestiyer modellerinde indirimler eşliğinde boyut bilgilerine uygun şekilde siparişlerinizi verebilmektesiniz.

Çok sayıda üretilen, herkes için standart boyutlar ile satın alınabilecek yapıya sahip olan tüm portmanto türlerinde aynalı bir tasarım olması gerekmemektedir. Aynasız olanlar için de siparişlerin verilebiliyor olması nedeniyle, yan kısımlarda ve iç bölümde yer verilen çekmece kısımlarında detaylara da satın almadan önce ulaşılabilmektedir.

Bu noktada çok sayıda kullanıcısının ilgi göstermeye devam ettiği seçenekleri, internet sitesinde portmanto araması yaptığınızda da bulma olanağına sahip oluyorsunuz.

[haber id=”22663″]