Türkiye’de En İyi Dekorasyon Blogları

Ne zaman bir konu hakkında araştırmaya girsek, o konu ile ilgili en uzman bloglardan bilgi almak isteriz. Dekorasyon bizim ana konumuz olması nedeni ile En İyi Dekorasyon Blogları hakkında bir araştırma yapmak istedim ve aşağıdaki listeye ulaştım. Çoğu site genel olarak benimde ilham aldığım sitelerdendir diyebilirim. Özenle hazırlanmış arayüzlere sahip siteler ve ziyaretçileri ile etkileşimi açısından değerli gördüğüm sitelerden bir harmanlama yapmayı istedim. Sizinde en iyi dekorasyon blogları arasında gördüğünüz siteler varsa, yorum bölümünden bize bildirebilirsiniz.

Türkiye’nin En İyi Dekorasyon Blogları

Not : Aşağıda belirtilen bloglar Temmuz 2017 itibariyle belirtilmiş olup, zamanla değişiklikler gösterebilir.

2017 Temmuz Ayı İtibariyle En İyi Dekorasyon Blogları

tarzmeselesi.net, genel dekorasyon sitesi olmamakla birlikte dekorasyon ve kendin yap konularında güncel bilgilerin sunulduğu bir çeşit kişisel blog türüdür de diyebiliriz.  Site sahibi tarafından titizlikle hazırlanan içerikler ile dekorasyon tutkunlarının aklındaki sorulara kolaylıkla cevap bulabileceği bir  dekorasyon blogu.

Site 7 yıllık köklü bir geçmişe sahip.

 

 

evduzenleme.com, oldukça geniş içerik yapısına sahip bir dekorasyon blogudur. İçerisinde bir konu hakkında çok çeşitli makaleler barındırması nedeni ile ziyaretçiler için doyurucu bilgiler sunmaktadır.

Site 2 buçuk yaşında.

 

 

decobaz.com, güncel dekorasyon trendlerini takip edebileceğiniz güzel bir dekorasyon blogu. Aynı zamanda pratik fikirler, dünya üzerinde nadiren karşılaşılabilecek dekorasyon örneklerinin sunulduğu, kendin yap fikirleri hakkında bilgi veren nadir karşılacağınız bloglardan.

Site 2 yaşında.

 

 

dekordiyon.com, sürekli güncel bilgilerin sunulduğu, hemen hemen her konuda dekoratif çözümlerin bulunduğu, yüksek ihtimalle sürekli karşılaştığınız bir dekorasyon bloğu diyebilirim.

Site 3 yaşında.

 

dekoralist.com, sade arayüzü, ziyaretçiyi yormayan yapısı ile güzel bir dekorasyon bloglarından biridir. 3 yıldan fazladır yayın hayatına devam etmekte. Tavsiye edebileceğim bir dekorasyon blogu.

Site  3 yaşında.

 

evgezmesi.com, belki de dekorasyon blogları arasında ziyaretçileri ile arasında en fazla ileşitimin sağlandığı dekorasyon blogudur diyebilirim. Ev planları, dekorasyon önerileri konusunda bolca fikir alış verişinin bulunduğu bir paylaşım platformu. Site 2 yaşında.

 

 

ddekor.com, oldukça bol fikirler sunan bir dekorasyon platformu. Hemen hemen her konuda dekorasyon fikri mevcut. Site 7 yaşında.

 

 

dekoloji.com, oldukça hareketli bir yapıya sahip. Ev dekorasyonu ve kendin yap fikirleri konusunda oldukça geniş bir bilgi ağına sahip durumda.

Site 3 yaşında,

 

4 yılı aşkın zamandır aktif bir şekilde dekorasyon üzerine yazılara yayınlayan dekorolog.com’da, dekorasyon önerilerinden kendin yap fikirlerine, güncel dekorasyon haberlerinden yaratıcı tasarım örneklerine kadar pek çok farklı kategoride içeriği kişisel bir anlatımla bulabilirsiniz.

 

Dekorblog.net, yayın hayatına başladığı günden bu yana dekorasyon konusunda sürekli gelişen bir site olmuştur. Mobilya tavsiyeleri, kendin yap fikirleri, ev dekorasyonu ve temizliği hakkında faydalı bilgiler veren kategoriler oluşturularak ziyaretçilerine her zaman maksimumum verim sunmayı amaçlayarak en iyi dekorasyon blogları arasına girmeyi hedeflemiştir. Site yaklaşık 2 yaşındadır.

 

Bu yazımda en iyi dekorasyon blogları hakkında  yaptığım değerlendirmelerin sizin için çok faydalı olacağı inancındayım. İleride belirttiğim ve başarılı gördüğüm dekorasyon bloglarının sahipleriyle bir röportaj yapma düşüncem var. Bu yüzden takipte kalmanızı ısrarla tavsiye ederim.