Tekzen Yatak Odası Mobilya Modelleri

Şık, kaliteli ve sağlam ürünleri ile hem Türkiye’de, hem de yurt dışında tercih edilen mobilya markaları arasında yer almayı başaran Tekzen’in şık yatak odası mobilyaları ile ekonomik bir şekilde yepyeni bir dekorasyona sahip olabilirsiniz.

2020 Tekzen Yatak Odası Setleri

Yatak odanızı yenilemek istiyor ve mobilya arıyorsanız sizlere yatak odası setlerinden, aksesuarlara kadar pek çok farklı ürün hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Tekzen Safir Meşe Yatak Odası Takımı

Tekzen markasında yer almakta olan pek çok farklı markanın ürünü yer alır iken yatak odası takımları arasında özellikle Adore marka ürünlerin sayısı oldukça fazla. Bu ürünlerin başında da Safir Meşe yatak odası takımı geliyor. Sürekli olarak uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken ve her bütçeye hitap eden ürünler hazırlayan Tekzen’de şık bir ürün olan Safir Meşe yatak odası takımına göz atabilirsiniz.

Tekzen’in internet sitesine özel olarak hazırlanan ve sadece internetten alabileceğiniz Safir Meşe yatak odası takımı sadece 2.799 TL fiyatı ile sizlerle buluşuyor.

Tekzen Yatak Odası Setleri 2020

Çeşitli kampanyalar ile daha da indirimli olarak alabileceğiniz Safir Meşe yatak odası takımı demonte olarak 24 saat içerisinde kargoya verilerek tarafınıza ulaşıyor.

Tekzen Prestige Yatak Odası Takımı

Prestige yatak odası takımı Tekzen mağazalarında Adore’nin bir diğer popüler ürünü. Şık kapak tasarımı, yere yakın yapısı ve renk ahengi ile dikkat çekmekte olan Prestige yatak odası takımına Tekzen internet sitesi üzerinden sahip olabileceksiniz.

2020 Tekzen Yatak Odası Setleri 2

Parlak lake beyaz ana rengine sahip olan Prestige yatak odası takımı uygun fiyatı ile oldukça popüler bir yatak odası seti oluyor.

7 yıl garanti süresine sahip olan Prestige yatak odası takımına Adore kalitesi ile sahip olabilirsiniz.

Tekzen Yatak Odası Mobilya Modelleri

Tekzen mağazalarında ve internet sitesinde yer almakta olan yatak odası setleri ile birlikte farklı farklı tek parça ürünler alarak da kendi dekorasyonunuzu yapabilirsiniz. Tekzen’de yatak odanız için karyolalar, komodinler, şifonyerler, takı dolabı ve daha pek çok farklı kategoride ürünlere en uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

Tekzen Yatak Odası Setleri 2020 2

Metal karyolalar Tekzen mağazalarında ilgi gören diğer ürünler arasında yer alıyor. Özellikle yatak odasını yeniden hazırlayanlar veya sadece yatak karyolasını değiştirmek isteyenler için tek kişilik ve çift kişilik karyola seçenekleri yer alıyor.

[haber id=”21208″]