Dekoratif Taş Duvar Panelleri ve Olmazsa Olmazları

Dekoratif Taş duvar panelleri ev dekorasyonunda sıradanlığın dışına çıkmak isteyenlerin bir numaralı tercihleri arasında yer almaktadır. İç mimarlar taş görünümlü dekoratif duvar panellerinin iç ve dış cephede kullanmaktadır. Bugün sizlere taş duvarın evlerinizde yarattığı şıklığı ve zarafeti yenilikçi çözümleri ile sunan sektör lideri marka artstone’un doğal taş görünümüne ve dokusuna sahip dekoratif duvar panelleri hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Taş Duvar Dekorasyon Örnekleri

Taş Duvar Dekorasyonu Örnekleri
Taş Duvar Dekorasyonu Örnekleri

Doğal Taş Veya Taş Görünümlü Duvar Paneli Arasında Hangisini Tercih Edeceğinizi Biliyor Musunuz?

Doğol taşların tedariğinin ve uygulamasının zor olması nedeniyle, ayrıca duvarlara ekstra bir ağırlık vereceğinden taş dokusuna ve görünümüne sahip yeni nesil duvar plakaları günümüzde daha çok tercih edilmektedir. Pratik ve hızlı montajı sayesinde geniş mekanlarda şıklığı ve sağlamlığı çok kısa sürede artstone paneller ile sağlayabilirsiniz.

Artstone Dekoratif Taş Duvar Panellerinin Özellikleri Nelerdir?

Dekoratif Taş duvar panelleri minimum ağırlığı ile tavan dekorasyonunda da rahatlıkla kullanılabilir.

Doğal taş tozu içerdiğinden dokunulduğunda taş hissi verir.

Taş görünümlü duvar panelleri üretiminde sağlamlığı ile bilinen cam elyafı, polyester ve doğal taş tozları kullanılmaktadır.

Doğal taşlardan daha hafif olduğu için duvarlarınıza ekstra bir yük getirmez. Bu avantajından dolayı tavan dekorasyonunda da rahatlıkla kullanılmaktadır.

Dekoratif taş duvar panelleri istenilen renge boyanarak dekorasyon rengine uyumlu hale getirilebilir.

Yanmazlık ve su geçirmezlik belgeleri ile muadil firmalardan ayrılmaktadır.

Dekoratif Taş Duvar Panelleri Hangi Alanlarda Uygulanır?

Doğal taş veya taş görünümlü duvar panellerini mutfakta, televizyon ünitesi arkasında, salonda, banyoda, antrede, balkon ve bahçe duvarlarında, kısacası evinizin zemin hariç bütün yüzeylerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Salonlarda doğal taş görünümlü panelleri niş çalışmaları bulunan alanda oldukça şık ve şatafatlı görünümünden dolayı kullanabilirsiniz.

Banyo dekorasyonunda ayna arkası veya duş kabinini taş duvarla odak noktası haline getirebileceğiniz gibi tüm banyoyu da dekoratif taş duvar panelleri ile kaplayabilirsiniz.

Mutfak dekorasyonunda ise tezgah ve dolap arasına taş duvar uygulaması yaparak mükemmel bir görünün yakalayabilirsiniz.

Yatak odanıza modern ve cool bir hava kazandırmak için yatak başlığının olduğu duvarı taş kaplama yapabilirsiniz.

Yalıtım ve görsellik açısında dış cephelerde de hiç düşünmeden tercih edeceğiniz ürün artstone doğal taş duvar kaplama panelleri olmalıdır.

Yaşam alanlarınızda taş duvar uygulaması, evinizde saray havası estireceği için kendinizi özel hissetmeniz sağlayacaktır.

İşte Artstone’nin Seçkin Ürünlerinden Birkaç Tanesi…

FİJİ

Fiji duvar paneli, minimum ağırlığı, yenilikçi tasarımı, kolay montajı ve işlevsel görünümü ile dekorasyonunuza modern bir hava katacaktır. Aşırı sıcağa ve soğuğa dayanıklılığı en belirgin özelliğidir. Bu eşsiz tasarıma sahip ürün, firmanın diğer ürünlerinde olduğu gibi dış cephede 10 yıl, iç cephede ise 15 yıl kullanım garantisi vermektedir.

Prenaica

Derz dolgulu örgü ve kayrak taşlarının yatay sisteminden esinlenilerek yapılan prenaica koleksiyonu, doğala en yakın kayrak taşı görüntüsü ile yaşam alanlarında mükemmeli yakalamanızı sağlamaktadır. Dört farklı renkte üretilen duvar panelinde gri, blanca, carmin ve cobriza renkleri bulunmaktadır. Yaşam alanlarınıza sanatsal bir güzellik katan prenaice serisi, nemli alanlarda bile duvarlarınıza olağanüstü bir güzellik katmayı garantilemektedir.

Cal y Canto

Moloz taş ve tuğla kullanılarak yapılan duvar örme tekniklerinden esinlenilerek yapılan bir üründür. Günümüzde moloz taş araları tuğla parçaları ile doldurularak mükemmel bir görünüm yakalanmaktadır. Duvarlarınızda binlerde yıl öncesine dayanan bir teknikle şölen yapmak isterseniz cal y canto modelini mutlaka incelemelisiniz.

Mosaıco

Mozaik döşeme uygulamasının en pratik uygulaması olan mosaıco, taşlarla tek tek uğraşmak yerine geniş plakalarla uygulama kolaylığı sunmaktadır. Kare kesme taş görünümü ile uygulandığı alanlarda sıcak bir hava estiren modelde her renk taş kullanımı mümkündür. Engebeli yüzeylerde bile kusursuz görünüm sunarak mekanlarınıza orijinal bir şıklık katmaktadır.

Yaşam alanlarınıza gösterişi, lüksü ve ihtişamı getiren artstone doğal taş görünümlü duvar paneli modelleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için artstone.com adresini ziyaret edebilir ve aşağıdaki resim galerimizi inceleyebilirsiniz.

[galeri]

Markanın sayfasında Dekoratif Taş görünümlü duvar paneli kategorisindeki tüm modellere ulaşabilir, yeni eklenen modelleri ve farklı renk seçeneklerini takip edebilirsiniz.