Özgün Tasarımlara Sahip Banyo Seramikleri ile Zamansız Dokunuşlar

Trendlere yön veren tasarımları ile öne çıkan VitrA, banyo ve mutfak seramikleri ile beraber salon, balkon, dış mekan ve diğer yaşam alanlarında kullanabileceğiniz ürün çeşitleri sayesinde zevkinizi yansıtma fırsatı sunuyor. Doğal geçişlerin hakim olduğu seriler, ferahlığı ve sıcaklığı bir araya getiriyor.

Ahşap Dokusunun Yalınlığı

Doğal dokuların özgün yorumlarına yer verilen VitrA banyo seramik modelleri, sadeliği ve sıcaklığı bir arada sunuyor. Ahşap doku konseptinin işlendiği seriler, banyoları doğal ahşap güzelliği ve seramiğin rahatlığı ile bir araya getiriyor. Ham ahşap desenlerinin yer aldığı Aspenwood serisi, yaşam alanlarına sıcaklık katmak için doğal ahşap renk tonlarının yanı sıra modern bir etki bırakmak adına gri ve antrasit gibi soğuk renk tonlarını kullanıyor. 20×120 cm boyutla hazırlanan seri, Aspen ağacının karakteristik özelliklerini tümüyle yansıtıyor. İskandinav Nordik ahşabının yüzey dokusunu üstün porselen teknolojileri ile buluşturan Woodmix serisi, mat ahşap yüzeyleri banyo dekorasyonunda değerlendirmek isteyenler için hoş bir alternatif olarak öne çıkıyor. 20×120 cm ve 30×120 cm boyutları ile hazırlanan seri, oksitlenmiş doğal renk geçişleri ve budaklı yapısı sayesinde kullanıldığı tüm ortamları doğallıkla buluşturuyor.

Ahşabın Farklı Yorumları

VitrA banyo seramik modelleri, doğal ahşap dokusuna modern dokunuşlar katarak yeniden yorumlanan çok sayıda alternatifi de barındırıyor. Ahşabın kendine has yapısına sadık kalınarak tasarlanan seriler, doğanın içindeki enerjileri şehrin içindeki yaşam alanlarına taşımayı başarıyor, kullanıldığı ortamları dingin bir atmosferle buluşturuyor. İstanbul’un nostaljik semtlerinden birinin adını taşıyan Pera serisi, eskitilmiş boyalı ahşap yüzeylerin en güzel yorumlarından biri olarak öne çıkıyor. 20×120 cm boyutlarında beyaz, gri ve siyah renk alternatifleri ile sunulan seri, ahşabın birbirini takip eden doğal desenlerini korumayı başarıyor. Zamansız rölyef desenlerine yer verilen dekor ürünleri ile beraber banyolara gücün ve hassasiyetin zıtlığını yansıtıyor. Diğer taraftan açık wenge, meşe ve bej gibi tümü ile doğal ahşap renk tonlarına yer verilen Samba serisi, ham ahşap görünümü sayesinde banyoları zamansız şıklıkla bir araya getiriyor. 20×120 cm boyutlarında seramiklerden oluşan seri, dekorasyonda çok yönlü uygulamalar yapılmasına imkan tanıyor. Modern desenlerle pekiştirilen ham ahşap dokusuna sahip dekor ürünleri de dekorasyonun modern havasını pekiştiriyor.

Dekorasyonu Ferahlıkla Buluşturan Ürünler

Banyo dekorasyonuna modern ve zamansız bir hava katan VitrA tasarımları, doğal taş ve beton gibi yüzeylerin soğukluk ve ferahlık algısını yeniden yorumluyor. Ardesia taşının karakteristik yapısından ilham alınarak hazırlanan Tech Slate serisi, üç farklı yüzey yorumu ve beyaz, gri ve antrasit renk alternatifleri ile kullanıldığı yaşam alanlarına çarpıcı bir hava katıyor. Diagonal kesimlerle birlikte altıgen gibi farklı kesimleri sunan seri, farklı dekorasyon uygulamalarına izin veriyor. Buz ve duman gri renk tonlarının kullanıldığı Ice and Smoke, modüler boyutları ve geometrik dekorları sayesinde banyoları iç açıcı ferah bir atmosferle bir araya getiriyor. Sakin renk geçişlerinin yer aldığı seri, betonun zamansız sadeliğini kusursuz bir şekilde yansıtıyor.

Hayallerini yaşam alanlarına yansıtmak isteyenler kadar mimar ve iç mimarlar gibi profesyonellerin ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışan VitrA, zengin renk ve ebat alternatiflerine yer verdiği PRO Color serisiyle dikkat çekiyor. Klasik renk tonlarını yanı sıra sürekli güncellenen renk ve desenlerin yer aldığı seri, profesyonellerin ihtiyaçlarına zaman kaybetmeden cevap verebilmek için PRO Color Stok programı sayesinde sevke daima hazır bir şekilde sunuluyor.

Hayallerinizdeki dekorasyonu banyonuza taşımak için özgün seramik çeşitlerine ihtiyaç duyuyorsanız VitrA’nın geniş karo koleksiyonları içinde seçim yapabilirsiniz. Size en yakın VitrA mağazasına uğrayarak yaşam alanlarınızı zamansız ve modern bir havaya kavuşturabilirsiniz.