Modüler Bölme Duvar

Çalışma alanlarının daha etkin kullanılması adına kendini ve alt yapısını her gün yenileyen ve kaliteli ürünleri sunarken müşteri memnuniyeti doğrultusunda ilerleyen bir yapı olan TRIMline, modüler bölme duvar sistemi ile ofislere yenilik getiriyor.

Modüler bölme duvar sistemleri hem estetik hem de hafifi yapıları ile bulunan alanları en etkin şekilde kullanmanın en önemli ve tek yolu. Demontable olan ve kolaylıkla ölçeklendirilebilir olan bu sistemler ile havaalanlarından ofislere, okullardan hastanelere kadar birçok yerde çalışma verimlerinin arttırılması üzerine çalışmalar yapılıyor. Geniş olarak bulunan alanın en uygun şekilde daraltılarak odalara ayırma konusunda zahmetsiz ve kusursuz bir yöntem olan bölme duvar yöntemi oldukça hafif olarak kullanılan malzemeler sayesinde yapıya bir ağırlık vermiyor.

Çift katmanlı yapıları ile ısı ve ses yalıtımlarına da ihtiyaç duymayan duvar sistemleri ekstra bir yalıtım zahmetinin önüne geçiyor. Ses ve de yangın kontrolüne sahip olan ürünler binanın güvenliği açısından da bir tehlike oluşturmuyorlar.

Modüler duvar sistemleri uygulanma alanlarına hiç bir deforme vermeden montaj edilebildikleri için de temiz bir çalışma alanı sağlıyor. Alüminyum ve çelikten oluşan yapıları, vinil kaplı olan alçıpanlar ile normal duvarlara oranla çok daha hafif olan yapıları binalara bir yük vermiyor. Bu şekilde de yapı maliyetlerinin ekonomik yönde iyileşmesi için katkı sağlıyor.

modüler ofis bölme duvarları

modüler ofis bölme duvarları
modüler ofis bölme duvarları 2017

Her geçen gün dinamikleşen rekabet dolu ortama ayak uydurmak amacıyla iş gücü veriminin arttırılması bulunulan mekânların da değişmesiyle harekete geçiyor. Mekânların bu çalışma temposuna ve verimine ayak uydurmaması kimi ofisler ve alanlar için uygun olmazken modüler duvar bölme sistemleri ile dinamikleşen iş gücü verimi ortaya çıkıyor.

SNAP Separatör
TRIMline SNAP Separatör

Estetik görünümleri ile çalışma verimi dışında bir de dekorasyon konusunda yapılara oldukça pozitif etkiler sağlayan duvar bölme sistemleri, modern dünyanın getirilerini karşılama konusunda en üst sıralarda yerini alıyor. Duvar sisteminin getirdiği alanları daraltıcı etkiler ve basit görünümlerin yerini cam malzemelerin oluşturduğu duvar sistemleri alıyor. Böylelikle daha soft ve konforlu bir görünüm sunan sistemler sayesinde eski genel duvar sistemleri önemin kaybediyor.

hareketli bölme duvarlar

TRIMline MW Hareketli Bölme Duvar Sistemi
TRIMline MW Hareketli Bölme Duvar Sistemi 2017

Bina yapı proje sisteminde bir değişiklik yapılmasına gerek kalmadan odalar halinde bölünme sağlayan bu sistemin bu yönüyle de avantajları konuşulur vaziyettedir. Bulunduğu yere zarar vermeden montaj işlemlerinin yapılabiliyor olması, bu sistemin ortadan kaldırıldığı durumlarda yapının eski haliyle bulunması açısından oldukça önemli.

Modüler duvar sistemleri mekânların bulunan tüm odalarının güneş ışığından yararlanması için de büyük olanaklar sağlıyor. Camlı dışardan görünen yapısı ile tüm odalar aynı etkide güneş ışığına maruz kalırken bu durum çalışma motivasyon ve verimliliği açısından oldukça önem taşıyor.

ıslak hacim bölme duvarlar

ıslak hacim bölme duvarlar
TRIMline ıslak hacim bölme duvar sistemleri
ıslak hacim bölme duvarlar sistemleri

Esneme ve deformasyon yapmayan yapıları ile kullanım ömürler oldukça fazla olan modüler duvar bölme sistemleri ile ofislere modern ve kullanışlı sistemler eşlik ediyor.

room-in-room sistemleri

TRIMline room-in-room sistemleri
room-in-room sistemleri

[galeri]