Kız Bebek Odası Dekorasyon Fikirleri

Kız bebeğiniz için oda hazırlamak istiyor ve dekorasyon fikirlerine ihtiyacınız var ise DekorBlog ekibi olarak birbirinden güzel örnekleri sizlere tanıtmak istiyoruz. Kız bebekler her zaman eğlenceli, keyifli ve neşeli ortamların habercisi olur iken onun hem güzel vakit geçirmesi, hem zihinsel açıdan faydalanması, hem de sağlığına etki etmeyecek güzellikte bir oda hazırlayabilirsiniz. Kız bebek odası dekorasyon fikirlerini sizlere hazırlar iken tüm bu etkenleri göz önünde bulundurduğumuzu hatırlatmak isteriz.

İşte sizin de beğeneceğinizi umduğumuz, hem görsel güzelliği ile dikkat çeken, hem de sağlık dolu kız bebek odası dekorasyon fikirleri;

Pembenin Gücünden Yararlanın!

Bebeğinize ilk heyecan ile en güzel odayı hazırlamak istediğinizi tahmin edebiliyoruz. Bunu yaparken sizlere sunacağımız ilk örnekte gerek küçük odalar gerekse de büyük odalar olmaksızın hepsinde tercih edebilirsiniz. Hemen merakınızı giderelim ve bu en güzel kız bebek odası dekorasyonu ile modelleri tanıtmaya başlayalım.

Pembenin Gücünden Yararlanın

Örneğimizde yer alan modele baktığımızda dolaplarda yer almakta olan küçük, ancak etkileyici süsleri görmekteyiz. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmekte olan kız çocuk bebek odası dekorasyonunda en önemli detay ise şüphesiz ki renklerin uyumu. Pembe ve beyaz ile hazırlanan ve yine aynı şekilde halı-perde uyumu da bu şekilde devam eden bebek odası dekorasyonunda oldukça az dekoratif eşyanın kullanıldığını görüyoruz.

Kırmızı Kız Bebek Odası Dekorasyonu

Kız bebek odası denildiğinde pembe rengin ardından tabi ki ikinci sırada kırmızı yer alıyor. Kırmızıya en yakışan renkler olan beyaz ve siyahı kullanarak hazırlayacağınız bebek odasında başarılı bir şekilde mobilya yerleşimi ve aksesuar yerleşimi yaparak hayalini kurduğunuz bebek odasına kavuşabilirsiniz. Kırmızı ile yapacağınız dekorasyonda özellikle ışıkları doğru kullanmanız gerektiğini unutmamalı ve bu konuda gerekirse profesyonel bir yardım alabilirsiniz.

Kırmızı Kız Bebek Odası Dekorayonu

Yukarıda yer almakta olan kız bebek odasında sadece 3 rengin kullanıldığını görmekteyiz; Kırmızı, Siyah ve Beyaz. Tabi ki bu 3 rengi en doğru şekilde nasıl yerleştirmeniz gerektiği de görselde gizli. Duvarlar siyah, mobilyalar beyaz ve halılar ise kırmızı. Bu şekilde tüm renkler birbirinden ayrı bir görüntü sergiliyor ve ahengi yakalıyor.

Beyaz Kız Bebek Odası Dekorasyonu

Bebekler için artık kalıplaşmış bir renk seçmek yerine daha doğal ve tek renk tercih etmek istiyorsanız beyaz tam size göre. Beyaz rengin özellikle ferahlık sağlama özelliğini de düşünürsek kız bebeğiniz için harika bir tercih etmiş olacaksınız. Peki beyaz ile dekorasyon nasıl yapılır, nelere dikkat edilir ve yerleşim nasıl gerçekleştirilmelidir?

Beyaz Kız Bebek Odası Dekorasyonu

Beyaz kız bebek odası dekorasyonu örneğimize yukarıdan ulaşabilirsiniz. Örneğimizde gördüğünüz üzere bembeyaz bir bebek odası dekorasyonunu sadece turuncu bir abajur ve avize ile nasıl rengin kırıldığını ve hareket kazandığını görebilirsiniz.

Dikkat Çekici Kız Bebek Odası Dekorasyonu

Eğer pembeden vazgeçemiyorsanız ve ferah, dikkat çeken bir bebek odası yapmak istiyorsanız işte size son örneğimiz. Bebek odasında pembe ve beyazın muhteşem ahengi ile hazırlanan bebek odasında beşik ile birlikte sadece küçük bir koltuğun yer aldığını görmekteyiz.

Dikkat Çekici Kız Bebek Odası Dekorasyonu

Sadece birkaç farklı küçük oyuncak ile hareket kazanan kız bebek odasında sizde bu şekilde uygulama yaparak başarılı olabilirsiniz.

[haber id=”21392″]