2020 İstikbal Salon Halı Modelleri, Fiyatları ve İnceleme

İstikbal salon halıları salonlarına şık bir tasarım sunmak isteyen bayanların sıklıkla tercih ettiği dekorasyon tamamlayıcı eşyalardandır.  Salon halı modelleri arasından yapacağınız seçim, salon zemini dekorasyonu için oldukça önemlidir. Halı modelleri salon için ince bir dekoratif düzen sağlamaktadır. Öyle ki bazı muhteşem tasarımlı salonlarda, halıların bu tasarımı gölgelemesi sebebiyle istenilen dekoratif sonuç elde edilememektedir. Bu sebeple salon için halı seçiminde dikkat etmeniz gereken bazı detaylar da ortaya çıkar.

[haber id=”7441″]

İstikbal salon halıları seçiminde dikkat etmeniz gereken önemli ayrıntılardan biri, halı seçiminin özellikle başta koltuk takımı olmak üzere diğer salon dekorasyon ürünleri ile uyumlu olması kuralıdır. Bu kuralın ihlali halinde salon dekorasyonunda odak noktası kayarak tüm gözler halıya çevrilecektir. Böylece toplam dekorasyonun kalitesi düşecektir. Başka bir ihtimal de halının salon dekorasyonu içerisindeki etkisinin sönük kalmasıdır. Bu da halının tamamen arka planda değerlendirilmesine neden olacaktır. Her iki durum da salon için istenmeyen dekorasyon uygulaması anlamına gelir.

Salon için halı uygulamasının doğru yöntemlerinden biri de desen ve renk uyumunu sağlamaktır. Klasik döşenmiş bir salon için kullanacağınız halı modelleri de modern çizgilere sahip olmamalıdır. Ayrıca desen ve renk ahenginin yakalandığı modellerdeki enerji, salonunuzun çok daha dinamik görünmesine katkı sunacaktır. İstikbal salon halıları arasında salon takımınıza yakışacak birçok modelin olması bu seçimi gerçekleştirmede işinizi kolaylaştıracaktır.

İstikbal Salon Halı Modelleri
İstikbal Concept Line Serisi
Halı Fiyatları 1 Ocak-31 Mart 2018 Tarihleri Arasında boyutlarına göre 244,71 TL- 1223,50 TL arasında değişmektedir.

istikbal salon halıları arasında yer alan Avangard serisi halılar, pembe ağırlıklı ve klasik desenleri ile salonların dekoratif tamamlayıcıları durumundadır. Halı uçlarındaki püskül uygulamaları ve yuvarlak hatlara sahip klasik desenleri, avangart halıda geçmişteki izlerin günümüze yansıtılmasını sağlamıştır. Geniş baklava dilimi üzerine konumlandırılmış çiçek ve geometrik desenlerin oldukça şık uygulandığı modellere de sahip olan avangard halılar %85 akrilik, %15 polyester hav tipi ile üretilmektedir. Güvelere karşı dayanıklı olması ve solmalara karşı mukavemet göstermesi tercih edilmesinin diğer sebepleri arasındadır.

İstikbal Salon Halı Modelleri
İstikbal Avangard Serisi
Halı Fiyatları 1 Ocak-31 Mart 2018 Tarihleri Arasında boyutlarına göre 273,50 TL- 1367,70 TL arasında değişmektedir.

İstikbal Salon Halıları Modelleri

İstikbal Armoni Serisi

Çok çeşitli renk ve desen uygulamasına sahip olan Armoni serisi halılar, istikbal salon halıları arasında model sayısı en fazla ürünlerdendir. Hardal, mavi, yeşil, mor renklerin özellikle ağırlıklı olarak kullanıldığı Armoni serisi halılarda desen çeşitliliği sayesinde her salon tasarımına uygun seçim için alternatifleriniz bulunmaktadır. Armoni halıları arasında geometrik taş desenli modeller de bulunmaktadır. Bu modellerin yanı sıra iki büyük gül motifi üzerinden sağlanmış şık tasarımlı çeşitleri de bulmanız mümkündür.  Yüzde yüz akrilik hav tipi ile üretilen bu modellerin antistatik özelliğe de sahip olduğunu belirtmek isteriz.

İstikbal Salon Halı Modelleri
İstikbal Armoni Serisi
Halı Fiyatları 1 Ocak-31 Mart 2018 Tarihleri Arasında boyutlarına göre 211,50 TL- 1057,20 TL arasında değişmektedir.

İstikbal Prestige Serisi

Geleneksel çizgilerin ve tek renk uygulamaların sıklıkla tercih edildiği istikbal salon halıları arasında prestige serisi önemli bir yere sahiptir. Seçeceğiniz pembe, kahve, yeşil, gold, lila, krem ve marsala renklerine ve tonlarına sahip halı çeşitleri ile prestige serisi halılar sizin de salonunuzun önemli dekorasyon ürünleri arasında yerini alacaktır.

İstikbal Salon Halı Modelleri
İstikbal Prestige Serisi
Halı Fiyatları 1 Ocak-31 Mart 2018 Tarihleri Arasında boyutlarına göre 284,40 TL- 1422,40 TL arasında değişmektedir.

 

İstikbal Silver Serisi

istikbal salon halıları arasında size uygun bir model mutlaka silver serisinde bulunacaktır. Silver serisi halıları özellikle motifli ve rengarenk bir salon halısı tercihinde bulunmak isteyenler mutlaka incelemelidir. Bu halı modellerinde ayrıca kolay temizlenebilme özelliği de bulunmaktadır. Akrilik bir halı tipine sahip silver modellerinin birbirinden güzel geniş desen alternatiflerine sahip olması da seçim yapacak kişilerde tatlı bir kararsızlık oluşturmaktadır.

İstikbal Salon Halı Modelleri
İstikbal Silver Serisi
Halı Fiyatları 1 Ocak-31 Mart 2018 Tarihleri Arasında boyutlarına göre 245,90 TL- 377,00 TL arasında değişmektedir.

İstikbal Julia Serisi

istikbal salon halıları arasında yeni tasarıma sahip julia serisi halıların %100 akrilik özelliği bulunmaktadır. Julia sarisi halı oldukça dikkat çekici motiflere sahip olduğunu belirtmek isteriz. Sade motifli olanlarının yanında karışık motiflere sahip modellerin de yer aldığı julia serisinde kolay temizlenebilme, solmaya ve güveye dayanıklılık da standart olarak sunulmaktadır.

İstikbal Salon Halı Modelleri
İstikbal Julia Serisi
Halı Fiyatları 1 Ocak-31 Mart 2018 Tarihleri Arasında boyutlarına göre 365,50 TL- 1827,30 TL arasında değişmektedir.

Hardal Sarısı Halı Modelleri

Hardal sarısı halı modelleri son zamanlarda çok fazla tercih edilen modeller arasında kendini göstermektedir. Doğru seçimler yaparak evinizi bu renk uyumu ile güzel bir görünüşe kavuşturabilirsiniz. Her türlü seçime uyumluluk gösterecek tarzlardan biri olacaktır. Kısa sürede herkesin evinde bu renk halı modelini göreceksiniz.

Hardal Sarısı Halı Modelleri

Özellikle büyük ve koyu renkler evlere güzel bir görünüş kazandırmış olacaksınız. Işık alan evlere bu tarz freş rengin son derece daha canlı göstereceği mümkün olacaktır. Açık renkli duvarların veya koyu renkte olan evin içinde veya salonda da bu rengin uyumu ile göz alıcı görünüm olacak. Çocukların odalarında da son derece güzel bir görünüş olacaktır.

[galeri]