İstikbal Köşe Takımı Modelleri

Mobilya üretici markalarından biri olan İstikbal mobilya da ev içerisinde ihtiyacınız olan hemen hemen her ev eşyasını üretmek ile beraber birbirinden farklı tarz, model ve renkte köşe takımları da üretmektedir.

2020 Orleon Köşe Takımı

İstikbal’in ürettiği köşe takımlarından biri olan ve yeni tasarladığı köşe takımı Lauren köşe takımıdır. Modern tarzın çizgisinde üretilen bu koltuk takımı yere yakın olarak tasarlanmıştır. Ayrıca hem sırt minderi hem de kırlent yapısı son derece rahat olmak ile beraber konforu da evinize getirmektedir. Takım içerisinde üretilen berjer iki farklı alternatif olarak alıcılarının beğenisine sunulmaktadır. Biri ahşap iskeletli diğeri ise regular tarzda olan berjerlerin renkleri ise krem rengi ve kırmızıdır.

Ayrıca kumaş alternatifi de sunan İstikbal mobilya isteyenler için Parker ve Laupery kumaş seçeneklerinden bir tanesi için tercih hakkı sunmaktadır. Yumuşak kumaş dokusuna sahip olan köşe takımı için temizliğin rahtalığı da düşünülerek kolay silinebilir kumaşlar kullanılmıştır. Takım içerisinde tekli koltuk, berjer, köşe koltuk ve mini köşe koltuk bulunmaktadır. Yüzde yüz yerli üretim olan Lauren köşe takımı oldukça modern ve şık bir görüntüye sahiptir.

Orleon Köşe Takımı

İstikbal mobilyanın köşe takımları içerisinde yatak olma özelliği bulunan ayrıca sandık fonksiyonlu köşe takımları da bulunmaktadır. Pembe tonlarının kullanıldığı Troy köşe takımı hem sandık fonksiyonlu hem de yatak olma özelliğine sahiptir. Aynı zamanda temizlik rahatlığı da düşünülerek kolay silinebilir kumaş ile üretimi yapılan Troy köşe takımı da yüzde yüz yerli üretimdir. Takım içerisinde kullanılan deri detayları da kolaylıkla silinebilir özelliktedir. Troy köşe takımının sadece pembe tonlarında üretimi olmayıp farklı renk alternatifleri de mevcuttur.

Elizya Köşe Takımı 2020

Sole köşe takımı da İstikbal mobilyanın uzanmalı köşe takımları arasında bulunmaktadır. Bu takım bordo renk tonunda tasarlanmış olup silinebilir kumaş özelliğine sahiptir. Aynı zamanda fazladan depolama alanı yaratarak sandık fonksiyonu bulunmaktadır. Yine yumuşak bir kumaş dokusuna sahip olan takım yatak olma özelliğine de sahiptir.

Santa köşe takımı da İstikbal mobilyanın ürettiği modern çizgideki köşe takımları içerisinde yer almaktadır. Tasarımı küt ve kulaklı olmak ile beraber oldukça rahat ve konforlu bir yapısı bulunmaktadır. Kol kenarlarında ise düğme ve çektirme gibi ayrıntılara yer verilerek şık bir tasarıma sahip olması sağlanmıştır.

Köşe koltuğun altının temizlemeyi kolaylaştırıcı yüksek ayaklar bulunmaktadır. Silinebilir deri ve kumaş özelliğine sahip olan Santa köşe takımı yatak olma özelliğine de sahiptir.

Köşe Takımı Kullanım Alanları

Köşe takımları genellikle oturma alanı gibi yerlerde kullanılmak ile beraber iş yerlerinde ofis ya da bekleme alanlarında da kullanıldığı görülmektedir. Hem klasik tarzda hem de modern tarzda üretimi olan köşe takımlarının farklı tarz çizgilerinde de üretimi yapılmaktadır.

Elizya Köşe Takımı

Köşe takımlarının oldukça geniş bir renk yelpazesi bulunmaktadır. Genellikle rahat oturum alanlarının yaratılmak istenildiği yerlerde kullanımı uygun olmak ile beraber residence ya da studio gibi küçük yaşam alanlarında da köşe koltuklar kullanılmaktadır.

Küçük boyutlu evlerde oturma odasında kullanılan köşe takımları büyük ve geniş evlerin oturma alanlarında da oldukça konforlu ve modern bir görüntüye sahiptir. Bu noktada kullanıldığı alanın büyüklüğü ya da küçüklüğüne göre köşe koltuk seçmek daha doğru olacaktır.

Baron Köşe Takımı 2020

Köşe koltuk takımlarının küçük evlerde ideal kullanım alanına sahip olmasının nedeni küçük ebatlarda üretiminin yapılabilir olması ve koltuk takımları gibi büyük alanlar kaplamamasıdır. Bunun yanında büyük ve geniş evlerin oturma alanlarında da köşe koltuk takımlarının büyük ve geniş ebatlarda yapılan modellerine rastlanabilmektedir.