İkea Portmanto Modelleri

Ikea’nın internet sitesinden yardım alarak ürettiği portmantolar ile ilgili detaylı bilgi aşağıdaki gibidir;

Mackapar portmanto beyaz renkte bir iskelet tipi portmanto modelidir. Üst tarafı askılık, alt tarafı ise ayakkabılıktır. Ayrıca orta kısmında da kancalar bulunmaktadır. Genişliği 78 cm, derinliği 32 cm, yüksekliği ise 193 cm olan portmanto modeli duvara sabitlenerek kullanılmaktadır. Ikea’nın ürettiği Mackapar portmanto modelinde askıları ve kancaları kullanmak isteyip istemediğinize bağlı olarak, giysi rayını dolabın ön veya arka bölümüne yerleştirebilirsiniz. Ayrıca bu kancalar astığınız eşyaya uyum sağlayacak şekilde hareket ettirilmektedir.

2020 İkea Portmanto Modelleri

Ürün içerisinde altı kanca bulunmaktadır. Duvara sabitlenerek kullanılan bu iskelet tipi portmanto modelinde kullanacağınız duvar tipi farklı ise ek parçaları kendiniz temin etmek zorundasınız. Bağlantı parçalarını kullanırken evin duvar yapısına uygun bağlantı parçaları kullandığınızdan emin olmanız ürünün kullanım ömrünü ve kolaylığını arttıracaktır. Mackapar portmantoda kullanılan malzeme türü ise çelik, epoksi/ polyester tozu kaplamadır.

Elvarlı portmanto modeli beyaz renkte yine iskelet tipi portmanto modelidir. İki boru şeklinde tek bölmeli olarak üretilen bu portmanto modeli küçük ve dar evler için ideal bir modeldir. Üst kısmında tek raf bulunan rafın altında ise askılık bölmesi bulunan bu portmanto modelinde ayakkabılık alt taraftadır. Ayakkabı rafındaki geniş oyuk kısım ayakkabıların kirini ve tozunu toplamaktadır.

2020 İkea Portmanto

Bu portmanto modelinin genişliği 51.6 cm, derinliği 36 cm, minimum yüksekliği 222 cm, maksimum yüksekliği ise 350 cm’dir. Bu ürün de tavana montelenerek kullanılmaktadır. Direk duvara monte edildiği için açık depolama çözümünü bir oda separatörü olarak ya da duvar önüne yerleştirerek kullanmayı seçebilirsiniz. Ayrıca giysi rayları ve rafları da tercihinize göre ayarlanabilmektedir. Bu da kullanım açısından size rahatlık sağlar. Tavana sabitleyerek kullanmanız gereken bu ürün için de duvar tipinize uygun malzeme kullanmalısınız. Ürünün duvar montajı için yanınızda bir kişi daha bulundurmanız gerekmektedir.

2020 İkea Portmantolar

Ürünün alt kısmında bulunan ayakkabı rafı 40 cm genişliğindedir ve iki çift ayakkabı koyabilmeniz için uygundur. Üründe kullanılan direk desteği alüminyum, epoksi/ polyester tozu kaplamadır. Gardırop borusundaki malzeme çelik, paslanmaz önleyici fosfat kaplama, epoksi/ polyester tozu kaplamadır. Çubuk, boru tıkacı ve desteği ise güçlendirilmiş poliamid plastiktir. Portmantonun üst kısmında bulunan raf sunta, MDF, kağıt, akrilik bazlı boya, ABS plastik malzemeden yapılmıştır. Portmantonun alt kısmındaki ayakkabılık da çelik, paslanmaz önleyici fosfat kaplama, epoksi/ polyester tozu kaplamadır.

2020 Portmanto Çeşitleri İkea

Elvarlı portmanto modeli beyaz renkte iskelet tipi bir portmanto modelidir. Tavan kısmı kapalıdır. Üst kısmı askılık olarak kullanılmakta alt kısmında ise ayakkabılar için bir raf bulunmaktadır. Ancak ürün özelliği rafların ayarlanabilmesidir. Çoklu raf sistemi bulunduğu için ekstra raf satın alarak ayakkabılık bölümünü çoğaltabilirsiniz.

Bu portmanto modeli duvara sabitlenerek kullanılmaktadır. Duvar tipi ihtiyacınıza göre uygun ekipman malzemeyi kendiniz ayrıca satın almanız gerekebilmektedir. Portmantonun duvara kurulumunu sağlarken yanınızda bir kişi daha bulundurmanız gerekmektedir. Portmantonun giysi rayı genişliği 80 cm olduğu için yirmi dört ya da yirmi altı arası askı için uygundur. Portmantonun ölçüsü ise genişliği 84.4 cm, derinliği 55 cm, yüksekliği de 216 cm’dir. Ürünün raf sistemi için geliştirdiği yan ünitesinde kullanılan malzeme alüminyum, epoksi/ polyester tozu kaplamadır.

2020 Portmanto İkea

Arka kısımda bulunan çapraz bağlantı sisteminde ana malzeme çelik paslanmaz önleyici fosfat kaplama, epoksi/ polyester tozu kaplamadır. Ürünün gardırop borusu çelik, paslanmaz önleyici fosfat kaplama, epoksi/ polyester kaplamadır. Ayrıca çubuk, boru tıkacı, destek de güçlendirilmiş poliamid plastiktir.

[haber id=”23879″]