Evinizin Salonuna Doğal Taş Tablo Yapımı

Evinizin Salonuna Doğal Taş Tablo Yapımı; Artık adını çok sık duymaya başladığımız canlı desenlere ve renklere sahip ve farklı farklı yüzlerce modeli olan doğal taş tabloları evlerin son moda aksesuarları arasında yerini aldı. Doğal bir görünümden hoşlanan kişiler özellikle bu taş tabloları tercih etmektedir. Tüm evler için uygun olan bu taşlarla evinizin salonuna şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Son dönemlerde insanların ilgisinin giderek arttığı doğal taş tablolar hobilerle uğraşmaktan hoşlanan ve eli fırça tutabilen herkesin çok seveceği bir meşgale olarak karşımıza çıkmaktadırEvde yapılacak hobiler arasında en zevkli uğraşlardan biri olan doğal taş tablo yapımı ile hoşça zaman geçirebilirsiniz. Evinizin Salonuna Doğal Taş Tablo Yapımı detayları…

Doğal Taş Tablo Yaparak El Becerilerinizi Geliştirin

Evde yapabilecekleri bir hobi arayan kişiler için, en uygun hobilerden bir tanesi de doğal taş boyama yapımıdır. Son zamanlarda doğal taş tablo yapmak konusunda talepte bulunanların sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Bu durum söz konusu uğraşın keyifli bir uğraş olmasından da kaynaklanmaktadır. Salon tabloları nasıl olmalı diye merak eden kişiler için bir alternatif olarak taş tabloları önerebiliriz.çocuk odaları iiçin doğal taş tablo

Bu hobi ile birlikte el becerilerinizin kısa bir zaman dilimi içerisinde geliştiğine şahitlik edeceksiniz. Eğer bu alana dair hiç ilginiz bile yoksa ve el becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız doğal taş tablo yapmaya başlayabilirsiniz. Bu tablolar yapılırken genelde sahilde bulunan taşlardan yararlanılmaktadır. Bu pürüzsüz taşları rahat bir biçimde boyayabilir ve evinizde aksesuar olarak kullanabilirsiniz.

[haber id=”13309″]

 

Doğal Taş Tablo Yapımı Hakkında Bilgiler

Evinizin Salonuna Doğal Taş Tablo Yapımı; Bu konuda ilk olarak nasıl bir tablo yapacağınıza dair kafanızda bir fikir bulunması gereklidir. Bu fikirden hareketle size uygun olan taşları bulmalısınız. Denize kıyısı olan yerlerde yaşıyorsanız bu açıdan şanslısınız. Çünkü dilediğiniz taşları kolayca bulabilirsiniz.oturma odaları iiçin doğal taş tablo

Deniz kıyısında yaşamayan kişiler için ise doğal taş satmakta olan yerler mevcuttur. Onlar taşlarını buralardan temin edebilirler. Evde hobi olarak yapılacak en güzel işlerden bir tanesi olan doğal taş tablo yapımı, öte yandan sizler için bir ek gelir kapısı da olabilir. Ne kadar iyi iş çıkarısınız tablolarınız beğenisi o kadar çok olur.

Doğal Taş Tablo Yapımında Kullanılacak Olan Malzemeler

Bu tabloları çok farklı şekillerde ve boyutlarda yapabilirsiniz. Bu konuda oldukça özgürsünüz. Burada iş sizin yaratıcılığınıza kalmış. Sadece dikkat etmeniz gereken şey nasıl bir tablo oluşturacaksanız ona uygun olan taşları bulmak olacaktır. Evde yapılacak değişik hobiler arasında son zamanlarda oldukça yaygınlaşan bu hobi için lazım olan bazı malzemeler vardır.Doğal Taş Tablo Yapımı malzemeelri

Bu işlemi yapabilmek için gerekli olan bazı malzemeler şunlardır;

➢ Parlaklığı korumak ve boyanın sabit kalmasını sağlamak için; sprey vernik
➢ Sıcak silikon
➢ Doğal yapraklar, çöpler ve dallar
➢ Sünger zımpara
➢ Dikdörtgen, oval veya kare olan ahşap bir zemin
➢ Asetat kalemleri
➢ Renkli akrilik boya ya da taş boyası
➢ Kalın ve ince uçlu fırçalar

Doğal Taş Tablonun Yapım Aşamaları 

İlk önce ahşam olan malzemenizi sünger zımpara ile güzelce zımparalayın. Ardından bir bezle tozunu alın. Yapacağınız resme uygun olarak ahşap malzemenizi boyayın. Bu işlemin ardından yapacağınız tablonun öreğini bir kâğıda çizin.

Boyama İşlemleri Nasıl Olacak

Evinizin Salonuna Doğal Taş Tablo Yapımı; Tablonuzda kullanacağınız taşları önce yıkayın ardından güzelce kurulayın. Boyama işini ince ve küçük uçlu fırçaların yardımıyla yapın. Bu işlem sırasında son derece özenli olmalısınız. Daha sonra ahşap zemine taşlarınızı ve doğal yaprak veya dalları uygun olacak şekilde yapıştırmaya başlayın. İşte evde yapılabilecek hobiler için güzel bir örnek.

Doğal Taş Görünümlü Duvar Kaplama Fiyatları

Doğal taş görünümlü duvar kağıtları dekorasyonun vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Üstelik maliyet olarak gerçek taş duvarların çok çok altında bir fiyata, aynı görselliği size sunuyor. Kaliteyi de baza alırsak ortalama bir top kağıt elli Türk lirasını aşmıyor. Bütçe limitinize göre yirmi beş liradan başlayıp çok uçuk fiyatlara kadar bir sürü seçeneği bulunuyor.

Doğal Taş Görünümlü Duvar Kaplama Fiyatları

Duvar kağıdı yapımı için profesyonel bir yardım almanın yanında, kendinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. Doğal taş görünümlü duvar kağıtları diğer şekil ve desenlere nazaran daha kolay uygulanabiliyor. O sebeple usta bütçenizi daha kaliteli bir kağıda takviye edip duvarlarınızın yeni ustası siz olabilirsiniz. İhtiyacınız yapıştırıcı, rulo fırça ve maharetli elleriniz olacak.

[galeri]