Etkileyici Alfemo Mobilya Oturma Grupları 2019

Mobilya pazarında yenilikçi ve stil sahibi tasarımları ile adından sıkça bahsettiren marka Alfemo Mobilya her evin ihtiyacı olan kaliteli ve fonksiyonel mobilya modelleri ile tüketicinin beğenisini kazanmış bir marka. Bugün yazımızda farklı tarzları, fonksiyonel ve estetik tasarım anlayışı ile üretilen birbirinden şık etkileyici 2016 Alfemo Mobilya Oturma Grupları ve özelliklerinden bahsetmek istiyoruz. Yazımızın ilerleyen bölümlerinde yapılan güncellemeler sonrası 2019 Alfemo Koltuk Takımı konusunu da ekledik. Markanın 2016 oturma grupları öncelikle farklı zevklere ve tarzlara hitap eden birbirinden estetik modellere sahip. Özel kumaş ve desen seçeneklerine sahip kaliteli oturma grupları arasında klasik ve modern sevenler için eşsiz tasarımlar yer alıyor. Her bir tasarım kendine özgü tarzı ve fonksiyonel özellikleri ile bulundukları mekana tarz kazandırabilen bir şıklığa sahipler.

[haber id=”9702″]

Yazımızın devamında Alfemo Mobilya Oturma Grupları ve teknik özelliklerine yer veriyoruz, sizler için markanın yeni sezon oturma grupları arasından seçtiğimiz birbirinden özel ve dikkat çekici tasarımları ve detayları hakkında bilgiler bulabilirsiniz. Sayfamızda yer verdiğimiz tüm alfemo 2016 oturma grupları ve fiyatları markanın resmi satış sayfasından inceleyebilir ve satın alma işlemleri için iletişime geçebilirsiniz.

ALFEMO 7EVEN OTURMA GRUBU

Estetik ve fonksiyonel özellikleri ile Alfemo 2016 oturma grupları arasında oldukça dikkat çekici bir grup, konforun ve fonksiyonelliğin ön plana çıkarıldığı oturma grubu motorlu dinlenme mekanizması ile evde üst düzey bir dinlenme imkanı sunuyor. Alfemo seven oturma grubu el işçiliği kapitone krem rengi deri ve nubuk kumaş alternatiflerine sahip çok özel bir oturma grubu. Aynı zamanda USB bardaklık ve depolama fonksiyonellerine sahip olan bu ultra lüx oturma grubu ile evinize değer katabilirsiniz.

BRERA OTURMA GRUBU

Alfemo Brera oturma grubu ahşap iskeleti ile mekana ahşabın sıcaklığını ve şıklığını başarılı şekilde yansıtabilen özel bir grup. Özel kumaş seçenekleri ile evde rahatlığı ve estetiği bir arada bulabilirsiniz. Zarif hatları ve şık görünümünün yanı sıra oturma grubunda kullanılan kaliteli soft süngerler ile üst düzey bir konfora sahip olabilirsiniz.

SPECTRA SALON TAKIMI

Etkileyici renk ve kumaş alternetiflerine sahip olan Alfemo Spectra salon takımı estetiğin ve rahatlığın öne çıkarıldığı bir takım. Modern salon takımları ilginizi çekiyorsa kesinlikle incelemeniz gereken bir oturma grubu.

OLİVİA OTURMA GRUBU

Alfemo Mobilya salon takımları arasında hem tasarımı hemde özellikleri ile dikkat çeken Olivia, sade çizgileri, çok özel kapitone detayları ve yerden yüksek beyaz ceviz ayakları ile oldukça etkileyici bir tasarım. Oturma grubunun en dikkat çeken parçası şüphesiz berjer koltuğu, oval hatlara sahip olan bu şık koltuk takımında tercih edilen desenli kumaş aynı zamanda dekoratif kırlentler ile mükemmel bir takım. Olivia oturma grubunda yer alan 3’lü koltuk yatak olabilme özelliğine sahip, oldukça kullanışlı ve şık bir salon takımı.

CARİNA SALON TAKIMI

Minimal çizgileri ile dikkat çeken carina salon takımı ikili ve üçlü koltukları yatak ve dinlenme alanlarına sahip son derece şık bir oturma grubu. Fonksiyonel yapısı ise dar mekanlarda farklılık yaratan bu şık oturma takımı özel biye uygulamalı kırlentleri ile oldukça dikkat çekici.

METROPOL STYLE OTURMA GRUBU

Alfemo Mobilya 2016 oturma takımları arasında yine minimal çizgileri ve kompackt tasarımı ile rahat kullanım imkanı sunan metropol style salon takımı, yerden yüksek ayakları ile temizliği kolaylaştıran bir takım. Metal ile desteklenmiş uzun süreli kullanıma uygun olan ahşap iskelet yapısı ve derin oturum imkanı sunan pedli oturma kısımları ile üst düzey bir konfor yaşayabilirsiniz.

RETRO 70S SALON TAKIMI

Alfemo 2016 salon takımları arasında retro tarzıyla 70’li yılların sıcak ve samimi dekorasyon tarzını evinize taşıyan çok şık bir oturma takımı. Retro tarzının oldukça moda olduğunu bu dönemde her mevsim salonunuza renk ve tarz katabileceğiniz özel bir tasarım. 70’li yılların nostaljik izleri ile modern detayların harmanlandığı retro oturma takımı hem klasik hemde modern evler için rahatlıkla

kullanılabilir.

Alfemo 2019 Koltuk Takımları

2019 yılında da halen Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından olan Alfemo kullanıcılarına birbirinden güzel koltuk takımları sunuyor.

Alfemo Lena Oturma Grubu

Bizim favorilerimiz arasında yer alan Alfemo Lena oturma grubu, üçlü kanepe, ikili kanepe, döner berjer ve berjer seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda. Özel dikiş ve çektirme detaylarına sahip bu model rahatlığı ve görselliğiyle ön plana çıkıyor. Ayrıca döner berjer ve farklı ayak modelleri bulunan Lena berjer modelleri büyük beğeni topladı.

Alfemo Lena Koltuk Takımı
Alfemo Lena Koltuk Takımı

Alfemo Bavyera Oturma Grubu

Markanın bir diğer öne çıkan oturma grubu modeli ise Bavyera Oturma Grubu. Soft ve dingin tonlarıyla öne çıkan bu modelde, yerden yüksek ayakları, dış ve alt baza kısımları ile kullanıcılardan büyük beğeni topladı. Ayrıca sırt minderleri kaldırıldığında tek kişilik yatağa dönüşebilen kanepe misafirlerinizi ağırlamak açısından da büyük kolaylık sağlıyor.

Alfemo Bavyera Koltuk Takımı
Alfemo Bavyera Koltuk Takımı

Alfemo Pera Oturma Grubu

Geniş oturma alanı ve kol kısımlarındaki düğme detayları ile dikkat çeken bu model, rahatına düşkün kullanıcıları mutlu edecek nitelikte.

Alfemo Pera Oturma Grubu
Alfemo Pera Oturma Grubu

 

[galeri]