2019 Enza Home Mutfak Masası İncelemeleri ve Fiyatları

Bu yazımda mobilya sektörünün önemli kuruluşlarından olan Yataş Grup’un üretmiş olduğu ve mutfaklarımızın vazgeçilmez ürünlerinden olan Enza home mutfak masası modelleri ve bu modellere ait güncel katalog fiyatlarını incelemeye çalışacağım. Bu modellerden yola çıkarak 2019 Enza Home mutfak masası modelleri de az çok ortaya çıkmış olacaktır.

Enza home mutfak masası üretimindeki temel hedef, şıklığı ve fonksiyonelliği bir arada sunmaktır. Bunu gerçekleştirirken de kaliteden taviz vermeden üretim yapma gayreti içerisindedir. Mutfağınızın geometrik yapısına ve ebatlarına uygun modelleri ile de seçim şansınızın olduğu Enza home mutfak masası modellerinin dar ve geniş mutfaklar için kullanılabilecek nitelikte olanlarının olduğunu belirtmek isterim.

[haber id=”10474″]

Enza Home Mutfak Masası Modelleri

Enza Home Daisy Mutfak Seti

Mutfak masası tercihinde bulunurken sadece masanın duruşu, tasarımı sizin için belirleyici bir etken olmamalıdır. Sandalyeler ile uyumu, sandalyelerin kaplayacağı alan ve toplamda mutfak masası takımı için ayrılan alanla tercih edeceğiniz takım arasındaki ebat karşılaştırması seçiminizi etkileyecek önemli ölçütler olmalıdır. Yanlış tercihte bulunulduğunda Enza home mutfak masası modelleri de mutfağınızda istediğiniz verimliliği yakalamanıza engel olacaktır.

Modern ve nispeten dar mutfağa sahipseniz Enza home mutfak masası modelleri arasında yer alan Daisy mutfak masasını mutlaka görmelisiniz. Bu mutfak masasının en belirgin özelliği yuvarlak bir yapıya sahip olmasıdır. Özel olarak tasarlanmış renkler ile kaplanmış ahşap yüzeye sahip Daisy mutfak masasının metal ayakları da sağlam bir görünüme sahip olmasında etkilidir. Daisy mutfak masası kolay temizlenebilme özelliğine de sahiptir. Mutfak masasının küçük ebatlara sahip olması sebebiyle yer değiştirme işleminin de zorlanmadan yapılabildiğini ifade etmeliyiz.

Enza Home Mutfak Masası
Daisy Enza Home Mutfak Masası ; Geometrik ve oval hatların bir arada tutulduğu, ahşap masa ve sandalye üstü metalik ayaklara sahip bir masa.  Yuvarlak tasarımı sayesinde küçük mutfaklarda daha az yer kaplamaktadır. Bu nedenle eğer küçük bir mutfağa sahipseniz ve mutfak masası almak istiyorsanız Enza Home Daisy mutfak masasına göz atabilirsiniz.

Enza Home Riva Mutfak Seti

Mutfak masası seçiminde renk tercihi de en az tarz tercihi kadar önemli bir başlıktır. Dar mutfaklar için açık renklerin ağırlıklı olarak kullanılması sebebiyle beyaz renk veya krem rengi bir Enza home mutfak masası çok daha uyumlu ve etkili bir sonuç almanızı sağlayacaktır. Geniş mutfaklar için farklı renk alternatifleri de düşünülebilir. Hem geniş hem de dar mutfaklar için ise pastel renkler ve tonlarının kullanıldığı mutfak masaları ile oldukça şık mutfaklar dekore edebilirsiniz. Masa boyutu her ne kadar küçük görünse de 4 kişilik bir aileye rahatlıkla yetebilecek boyutlarda. Ayrıca sandalyelerin ahşap ayaklı olması ile oldukça sağlam olan bu ürün, üst kısmının kumaş olması nedeniyle de güzel bir görüntüye sahip.

Enza Home Mutfak Masası
Enza Home Riva Mutfak Seti açık renkli olması ve düz ahşap sehpa ayaklıklara sahip olması nedeni ile dar alanlarda kullanılabilecek bir yapıdadır. 

Enza Home Tracy Mutfak Seti

Mutfak masalarının fonksiyonel olmasının yanında mutfağınızda yer alan bir dekorasyon tamamlayıcı unsur olarak da görülmesi gerektiğini unutmayın. Bu sebeple Enza home mutfak masası kullanımında dekoratif özellikleri ve kullanışlılığı ön plana çıkarmak için aydınlatmaya önem vermenizi tavsiye ediyorum. Özellikle geniş mutfaklarda ana mutfak aydınlatmasının dışında mutfak masasının ayrıca sarkıt bir avize ile aydınlatılması hem verimli kullanım açısından hem de dekoratif duruş için oldukça pozitif sonuçlar ortaya çıkaracaktır. Hem modern hem de klasik çizgilere yer veren bu üründe ise, ahşabın doğallığı ile birleşen klasik çizgiler göze hitap etmektedir. Ayrıca kahverengi-siyah tasarımı ile oldukça ağır ve klas bir görüntüye sahip. Bizim favori ürünlerimiz arasında yer alıyor.

Enza Home Mutfak Masası Modelleri
Enza Home Tracy Mutfak Masası : Modern Klasik karışım modele sahip ahşap ayaklı mutfak seti. 

Enza Home Oliva Mutfak Seti 

Klasik bir mutfak tasarımına sahipseniz Oliva mutfak masası tam da bu tarzınızı yansıtacak özellikleri ile tercih edebileceğiniz Enza home mutfak masası modellerindendir. Oliva mutfak masasında kullanılan mat beyaz lake üzerine klasik bir desenin işlenmesi şık bir görüntü elde edilmesini sağlamıştır. Mutfak masası ile uyumlu sandalyeler sayesinde dekoratif zenginlik de artmıştır. Mutfak masasının şekilli ve bombeli ayakları klasik tarzın yansıtılmasında etkili bir yöntemdir.

Enza Home Oliva Mutfak Seti
Enza Home Oliva Mutfak Seti : Beyaz lake üzerine desen işlemelerinden oluşan ahşap bir tasarım.

Enza Home Swing Mutfak Seti 

Yeni nesil tasarımın klasik tarzıyla birleşmesi sonucu ortaya çıkan Swing mutfak masası Enza home mutfak masası modellerinin dikkat çeken ürünlerindendir. Beyaz renk ayaklar ve alt yüzeyin özgün bir renge sahip üst yüzey MDF ile birleştirilmesi sonucu ortaya çıkan tasarımın ilgi çekici olduğunu ifade etmeliyim. Koltuk rahatlığında sandalyelere sahip bu ürün ise biraz daha geniş mutfaklar için tercih edilebilir. Yine açılıp kapanabilen tasarımı ile misafir sayısı arttığında da imdadınıza yetişebilir.

Enza Home Mutfak Masası
Enza Home Swing Mutfak Seti

Swing mutfak masası ile uyumlu sandalyelerin oturma ve sırt yüzeyleri yek pare kumaş ile kaplanmış bir görüntüye sahiptir. Bu özellik, sandalyelerin nispeten mutfak masasının önüne geçen bir dekoratif baskınlığa sahip olmalarını sağlamıştır. Swing mutfak masasının açılabilir özelliği sayesinde çok daha geniş bir masa halini alması da fonksiyonelliğini artırmıştır.