Enza Home Mobilya İncelemeleri

Dekorasyona olan önem her geçen gün artmaktadır. Gerek iç mekan gerek de dış mekan tasarımları oldukça önemli hale gelmektedir. Bunun için de üretici firmalar birbirinden farklı tarzlara hitap eden model ve ürün çeşitliliğine geniş bir yelpazeye yer vermektedir. İç ve dış mekan tasarımları genellik ile belirli bir tarza hitap ederken, farklı tarzları bir araya getirerek çarpıcı dekorasyon tarzlarının yaratıldığını görmek de mümkündür.

2020 Enza Home Koltuk Mutfak Masası

Dekorasyonda önemli bir yeri olan mobilyalar için de durum aynıdır. Mobilya üreticileri her tarza uyum sağlayabilen ve farklı tarz çizgilerinde ürünler ile alıcılarının beğenisine sunulan ürünler üretmektedir. Yıllardır sektördeki varlığını devam ettiren ve bilinirlik düzeyini en üstlere çıkartan Enza Home mobilya markası da her zevke ve tarza hitap ederek evlerinizdeki yerini almayı amaçlamaktadır. Farklı çeşit, model ve renkteki ürün yelpazesi ile her kesime hitap edebilmektedir.

2020 Enza Home Koltuk

Enza Home Oturma Odası Mobilyaları

Oturma odası dekorasyonu yapmak oldukça zevklidir. Aile bireylerini toplayarak keyifli sohbetlerin gerçekleştiği alan olması bakımından da oturma odası dekorasyonu oldukça önemlidir. Ağırlanan misafirler için de evin dekorasyonunu ve zevkini yansıtan alanlar oturma odalarıdır. Oturma odası dekorasyonu yaparken oturma odasının büyüklüğü ya da küçüklüğüne dikkat edilmesi gerekmektedir. Mobilya alırken ve oturma odası için renk kombinasyonu yaparken de önceden belirlenmeli ve bu tarza uygun bir dekorasyon yapılması gerekmektedir. Çok renkli ve büyük mobilyaların olduğu oturma odaları hem tarzı güzel yansıtamaz hem de alanı olduğundan daha küçük göstermek ile beraber bir kargaşa ve kafa karışıklığına da neden olmaktadır.

2020 Enza Home TV Koltuğu

Oturma odası dekorasyonu yaparken oturma odası eğer küçük ise buna uygun mobilya seçimi yapmak oldukça önemlidir. Öncelikle oturma odasının ölçüsü alınmalıdır. Ve hayali olarak mobilyalar konumlandırılarak ihtiyaç duyulan mobilyanın ölçüsüne karar verilmelidir. Bu sayede ideal ölçüdeki mobilya bulunmuş olacaktır. Mobilya mağazaları oldukça büyük ve geniştir. Mobilya mağazasında seçilen bir mobilya mağazada gözünüze küçük gelirken evdeki oturma odasında oldukça fazla yer kaplayabilmektedir. Bu nedenle ölçü konusu çok önemlidir.

2020 Enza Home TV Üniteleri

Küçük oturma odası dekorasyonunda perde seçimi de çok önemlidir. Gün içerisinde içeriye giren gün ışığını güzel yansıtabilen ve gün ışığını engellemeyen bir perde seçimi yapmak küçük oturma odasını daha geniş ve ferah gösterecektir. Bunun yanında perde önüne çok fazla aksesuar yerleştirmemek de güneş ışığının odaya girmesini engellemeyecektir.

Küçük oturma odaları için aydınlatma küçük oturma odasını daha geniş ve aydınlık göstermesi bakımından önemlidir. Bunun için küçük led ışıklarla tavan aydınlatması yapabilir ya da dekoratif lambader modellerinden yararlanılabilir. Ayrıca ışık renginin sarı ya da tam aydınlatmayan ışık modellerinden olmamasında fayda vardır. Beyaz gibi odayı iyi aydınlatabilen ışık renklerinin tercih edilmesi gerekmektedir.

2020 Enza Home Yemek Odası

Enza Home mobilyanın çıkardığı koltuk takımlarından bir tanesi olan Fabia koltuk takımı modern tarzın çizgisinde tasarlanmış olup oldukça konforlu ve rahat bir koltuk takımıdır. Aynı zamanda işlevsel ve fonksiyonel özelliklere de sahip olan bu koltuk takımında yatak olabilme fonksiyonu da yer almaktadır. Yüksek ayak olarak üretilen koltuk takımında temizliği kolaylaştırma amaçlanırken tasarıma zevk katması için koltuk takımının ayakları ceviz rengi detaylara sahiptir. Yine detaylara önem verilerek zengin ve gösterişli bir koltuk takımı tasarlanmakta olan bu koltuk takımının kol bölümünde de özel dikişler bulunmaktadır. Konfor ve rahatlığı bir arada sunan Enza Home mobilya ürettiği bu koltuk takımında çok katmanlı sünger kullanmıştır. Takımı bütün modülleri ile birlikte alabileceğiniz gibi evinizin büyüklüğü ya da küçüklüğünü göz önünde tutarak istediğiniz parçaları alıp kendi takımınızı da oluşturabilirsiniz.