Eğlenceli Duvarlar : Yaz-Sil Sticker Modelleri

Duvar dekorasyonu yaparken genellikle yapabileceklerimiz kısıtlıdır. Belki bir metal tablo tercih edebilir veya yağlı boya bir tablo alabiliriz. Hal böyle olunca da duvar dekorasyonu genelde istediğimiz gibi olmaz. Ancak dekorasyon tutkunlarının son yıllarda büyük ilgisini çeken dekoratif duvar sticker modelleri ile uygun fiyatlar ile yaşam alanlarında büyük farklılıklar yaratılabiliyor. Dekorasyonu daha eğlenceli aynı zamanda dikkat çekici hale getiren bu küçük dekoratif tasarımlar çocuk odası dahil olmak üzere her alanda rahatça uygulanabiliyor. Yüzlerce farklı model ve renk seçeneğine sahip olmaları ve her tarza ve zevke hitap etmeleri sticker kullanımının bu kadar popüler olmasına sebep olan etkenler arasındalar. Ev & Dekorasyon alışveriş sitelerinde çok uygun fiyatlar ile satışa sunulan dekoratif stickerlar farklı dekorasyon tarzlarına başarılı şekilde uyum sağlayabiliyor, aynı zamanda kişinin zevkini ve tarzını rahatça evine yansıtabiliyor olması bu eğlenceli tasarımların kullanımını giderek arttırıyor. Çeşitliliğin fazla olması da tercih edilmelerini sağlayan bir diğer etken diyebiliriz.

Duvar Sticker Modelleri

Duvar Sticker Modelleri
Duvar Sticker Modelleri

Yaşam alanlarına eğlence katan Stickerlar !

Duvar sticker modellerinin farklı zevklere hitap ettiğinden bahsetmiştik, pek çok duvar sitcker modeli bulunuyor, örneğin geometrik desenli, floral, yaz-sil, 3 boyutlu ve yazılı sitckerlar gibi pek çok dekoratif sticker modelleri ilgi gören tasarımlar arasındalar. Yazımızda bugün dekorasyona eğlence ve farklılık kazandıran duvarlara eğlence katan Yaz-Sil sticker modelleri ve kullanım alanları hakkında sizlere ilham verecek örneklere yer vermek istiyoruz.

Birbirinden Çekici 24 Çizgili Duvar Kağıdı

Duvar stickerı kullanmamış takipçilerimiz için ufak bir bilgi verelim, kullanımı oldukça kolay olan duvar sticker modelleri aklınıza gelebilecek tüm sert ve düz yüzeylere rahatça uygulanabiliyor. Mobilyalar, fayanslar, cam yüzeyler, ahşap yüzeyler ve beyaz eşyalar gibi oldukça geniş bir kullanım alanına sahipler. Oturma odası, mutfak, yatak odası,  çocuk odası banyo, tuvalet yada beyaz eşyalar için yüzlerce farklı dekoratif modele rahatça Ev & Dekorasyon alışveriş sitelerinden ulaşabilirsiniz. yapmanız gereken tek şey, kullanacağınız ortamın dekorasyonunu tamamlayıcı nitelikte ürünler tercih etmek olacaktır.

Dekoratif Yaz-Sil Duvar Sticker Modelleri

Ev yaşamına eğlence ve farklılık kazandıran yüzlerce farklı modele sahip duvar stickerları arasında çocukların hayal güçlerini geliştiren ve yaşam alanından keyif almasını sağlayan Yaz-Sil Sticker Modelleri çocuk odası dekorasyonu için yer verilmesi gereken tasarımlar arasındalar. Hepimizin bildiği gibi çocuklar küçük yaşlarda genelde duvarları boyama hevesinde olurlar. Bu durumda böyle bir şey tercih ederek, çocukların duvarlar yerine sizin belirlediğiniz alanı boyamalarını sağlayabilirsiniz. Böylece istenmeyen sonuçların önüne geçebilirsiniz.

3 Boyutlu Posterler ile Sıradışı Duvarlar

Yaz-sil sticker modelleri, çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarına yardımcı olurken aynı zamanda çocukların odasında geçirdikleri zamanı daha verimli ve keyifli bir hale getirmeleri açısından dekorasyonda yer verilmesi gereken tasarımlar diye düşünüyoruz..

Anne ve babalar evlerini dekore ederken aynı zamanda çocukların hayal dünyasına hitap eden eğlenceli ve yaratıcı uygulamalara yer vermeliler, bu şekilde çocuklar yaşadıkları ortamdan keyif alabilir ve bu dekoratif tasarımlar ile hayal güçlerini geliştirebilir yaratıcılıklarını kullanmayı öğrenebilirler.

Yaz-sil stickerlar çocukların ilgisini çektiği gibi yetişkinler içinde eğlence kaynağı, özellikle mutfak ve yatak odası gibi alanlara hareket ve eğlence katan bu dekoratif tasarımlar dekorasyonu daha keyifli bir hale getirmenin en küçük ancak etkili yolu diyebiliriz.

Ev yaşamına eğlence katan bu tarz dekoratif fikirlerden hoşlanıyorsanız önceki yazımızda yer verdiğimiz Yaratıcı Kara Tahta Dekorasyon Fikirleri 2016 konusunu mutlaka incelemenizi öneriyoruz.

[galeri]