Doğtaş Yemek Odası Takımları

Yemek odası dekorasyonu evin diğer bölümlerinde olduğu gibi özen ve şıklığın adresi olmalıdır. Tarzınız her ne olursa olsun yemek odanız insanın içini ferahlatan ve keyif veren alanı olmalıdır. Ailenizle buluşma noktanız, misafirlerinizi ağırladığınız ve keyifli sohbetleri gerçekleştirdiğiniz yer olan yemek odası kasvetten uzak olmalıdır.

Tarzınız ağır ve klasik modellerden yana bile olsa yemek odanızı aksesuarlar ile desteklendiğinde daha şık ve heyecanlı bir yemek odasına dönüştürebilirsiniz. Doğtaş mobilya da bu düşüncelerden yola çıkarak yemek odası takımlarını farklı tarzlarda ancak keyif veren mobilyalarla üretmektedir. Doğtaş mobilya ürettiği yemek odası takımları ile evinize çağdaş, modern ve sofistike bir hava katmayı amaçlamaktadır.

Doğtaş Alice Yemek Odası Takımı

Doğtaş mobilya, modern yemek odasından avangart yemek odasına, klasik yemek odasından rustik yemek odasına, retro yemek odasından aynalı yemek odasına, masif yemek odasından chester yemek odasına ve spor yemek odasına varıncaya kadar alıcılarına çok fazla tarzda mobilya seçenekleri sunmaktadır.

Doğtaş mobilyanın çıkardığı farklı yemek odası tarzları arasında bulunan Alice yemek odası takımı, aydınlık ve sadeliği tercih edenler için beyaz ağırlıklı olarak üretilmiştir. Mermer ve gold renklerin bir arada kullanıldığı Alice yemek odası takımında mermer desenli masa ve ekru renkte sandalyeler kullanılmıştır.

Doğtaş Casablanca Yemek Odası Takımı

Ürün ömrünün uzun olması amaçlanarak çekmece ve kapaklarda yavaşlatıcı sistem kullanılmıştır. Ayrıca üründe kullanılan sade renkler size yemek odanızda kullanacağınız aksesuar ve duvar renginde de özgürlük sağlıyor. Ergonomik özellikte olan Alice yemek odası takımları temizliği kolaylaştırmak adına yüksek ayaklı olarak üretilmiştir. Sabit ve açılır masada kullanılan defne rengindeki mermer masa yüzeyinde ekstra parlaklık sağlıyor.

Doğtaş Catherina Yemek Odası Takımı

Takım içerisinde konsol, konsol aynası, 180×90 cm ebatlarında sabit masa, 160×90 cm ebatlarında açılır yemek masası, 160×90 cm ebatlarında ahşap ayaklı açılır yemek masası, 180×90 cm ebatlarında ahşap ayaklı sabit yemek masası, kare orta sehpa, dikdörtgen orta sehpa, yan sehpa, dresuar, Alice yemek masası sandalyesi, Lena yemek masası sandalyesi, altın aydınlatma ve siyah aydınlatma bulunmaktadır. Takım içerisindeki bu ürünlerden istediğiniz şekilde istediğiniz ürünü alarak kendi takımınızı yapabilirsiniz.

Doğtaş mobilyanın bir diğer ürünü olan Mayer yemek odası takımı ise evinde daha hareketli bir görüntü isteyenler için trend görünümü ile dikkat çekiyor. Mayer yemek odası takımı içerisinde ağırlıklı olarak kırık beyaz ve ahşap renkler kullanılmış ayrıca aksesuarlar ile kullananın zevkini yansıtmasına fırsat verilmiştir.

Doğtaş Clara Yemek Odası Takımı

Fonksiyonel ve işlevsel özelliği ön plana çıkarılan Mayer yemek odası takımında uzun ömürlü kullanım vaad edilmiştir. Mayer yemek odası takımı sade ve geometrik şekillerle dizayn edilmiştir. Doğtaş mobilya, Mayer yemek odası takımı için kullanılabilecek aksesuarlar arasında cam ve ahşap sofra aksesuarları, dekoratif hasır ya da bambu sepetlerle ve düz renk porselen takımlarıyla kullanımının daha özgün olacağını düşünerek alıcılara tavsiyelerde bulunuyor.

Mayer yemek odası takımı içerisinde Mayer yemek masası sandalyesi, orta sehpa, 2010×900 mm ebatlarında açılır yemek masası, vitrin, konsol aynası, konsol, lena yemek masası sandalyesi, miarco yemek masası sandalyesi bulunmaktadır.

Doğtaş Clarissa Yemek Odası Takımı

Doğtaş mobilyanın trend grubu arasında ürettiği yemek odası takımları arasında iddialı parçalarından biri de Ravenna yemek odası takımıdır. Ravenna yemek odası takımı için ton sür ton renkler kullanılmıştır. Ayrıca ürün natürel bir karaktere ve monokrom bir görüntüye sahiptir. Ravenna yemek odası takımında kullanılan renk kombinasyonu ise mat ahşap, deri ve metal renklerdir. Ayrıca üründe bronz, pembe ve tarçın renkleri de bulunmaktadır. Genel olarak sadelikten yana olanların tercih edeceği modern bir görüntüye sahiptir.

[haber id=”23481″]