Çetmen Yatak Odası Mobilya Modelleri

Türkiye’nin seçkin mobilya markaları arasında yer alan ve ürün grupları ile her zaman ilk sırada bulunan Çetmen yeni yatak odası mobilya modelleri ile de herkesin beğenisini kazanıyor. Birbirinden güzel ve yaratıcı tasarımlar ile farklı ve modern çalışmalar ortaya çıkartan Çetmen, yatak odası için harika mobilyalar ile yine gönüllerde taht kuracak.

2020 Çetmen Antigo Yatak Odası

Eğer sizde yeni bir yatak odası hazırlamak istiyor ve mobilyalara göz atıyorsanız sizler için en şok Çetmen yatak odası mobilya modelleri ile ilgili rehber hazırlamak istedik.

Çetmen Yatak Odası Mobilya Modelleri

Çetmen’in yeni ve eski onlarca farklı yatak odası mobilya modelleri mağazalarında sergilenir iken birkaç önemli detaya sahip olan ve sizlere önerdiğimiz ürünlerden bahsetmek istiyoruz.

2020 Çetmen Vernon Yatak Odası

Çetmen Vernon Yatak Odası Takımı

Gold ve mermerin mükemmel uyumu ile hazırlanan Vernon yatak odası takımı ile harika bir yatak odası dekorasyonu yapmaya hazır olun. Havalı ve göz alıcı tasarımı ile evinize renk katacak olan Vernon yatak odası takımı aynı zamanda lüks görünümü ile de dolu dolu bir görüntü ortaya çıkartıyor.

2020 Çetmen Yatak Odaları 2

Mükemmel tasarımı ve görüntüsü ile birlikte Vernon yatak odası takımının diğer özelliği ise fonksiyonel özellikleri oluyor. Bazası olan karyolanın tercih edilmesi, çekmecelerin stop özelliğinin olması ve farklı bölgelere ayrılabilmesi ile farklı kullanım alanlarına sahip.  Çetmen Mobilya’nın tüm mağazalarında ve aynı zamanda internet sitesinde yer almakta olan Vernon yatak odası takımının fiyatı ise şuanda 7.590 TL.

Çetmen Antigo Yatak Odası Takımı

Bir birliktelik düşünün ki bir tarafta zen felsefesinin harika ve yumuşak tasarım dokusu, bir tarafında ise ahşabın harika ve doğal zarifliği. Bu birlikteliğin bir de usta ellerde modern dokunuşlar ile buluşması sonucu ortaya çıkan Antigo yatak odası takımı harika bir dekorasyon için yolun başlangıcı oluyor.

2020 Çetmen Yatak Odaları

Japon karyola teknolojisinin kullanıldığı Antigo yatak odası takımında aynı zamanda büyük ve deri görünüme sahip bir yatak başlığı da mevcut. Estetik ve fonksiyonel bir takım olarak Çetmen Mobilya’nın iddialı tasarımlarından biri olan Antigo diğer mobilyalarda görmediğiniz reflekste camlı dolapları sayesinde kıyafet saklama alanlarınızda harika bir görünüm sunuyor. Bu takımın fiyatı ise şuanda indirimli olarak 7.890 TL olarak mağazalarda ve internet sitesinde satışta.

En Çok Tercih Edilen Çetmen Yatak Odası Takımları

Çetmen Tres Yatak Odası Takımı; Fonksiyonel bir tasarım ve minimalist dokunuşlar ile hazırlanan, Çetmen’in en yeni yatak odası takımlarından biri.

Çetmen Marlon Yatak Odası Takımı; Hayalini kurduğunuz yatak odası tasarımını sizlere sunuyor…

Çetmen Milo Yatak Odası Takımı; Evinizin her köşesine dokunabilecek bir yatak odası tasarımı hayali kuranlar için…

2020 Çetmen Yatak Odası Mobilya Modelleri

Çetmen Beyaz Ada Yatak Odası Takımı; Hem ferah, hem de geniş bir yatak odasına sahip olmak isteyenler için…

Çetmen Latina Yatak Odası Takımı; Ahşabın doğallığı ve sıcaklığının teknoloji ile buluşarak yatak odalarınıza gelen hali…

Çetmen Natura Yatak Odası Takımı; Doğal görünümü, şık havası ve konforlu yapısı ile Çetmen’in en çok satan yatak odası takımlarından…

Çetmen Loan Yatak Odası Takımı; Fonksiyonel olarak her işleve sahip olan harika ötesi bir tasarım…

Çetmen Aytaşı Yatak Odası Takımı; Ahşap rengin harikalarını beyaz ile buluşturan enfes tasarım…

Çetmen Marten Yatak Odası Takımı; Hayalini kurduğunuz ve daha önce görmediğiniz bir tasarıma merhaba deyin…

[haber id=”21208″]