Çarşaf Deyip Geçmeyin!

Hangimiz her sabah yatak yapmaktan, çarşaf düzeltmekten hoşlanırız ki? Uyanır uyanmaz yapmak zorunda olduğumuz bu sıkıcı ve biraz da yorucu işi, Bertha Berman’ın 1959’da icat ettiği ve bugün vazgeçilmez bir tekstil ürünü olan lastikli çarşaflarla oldukça kolay bir şekilde çözmek mümkün. Yataş Bedding’in tek ve çift kişilik çarşaf koleksiyonu sayesinde siz de pratikliği ve şıklığı yatak odalarınıza taşıyabilirsiniz.

Yumuşacık Çarşaflar Kaliteli Bir Yatak Kadar Önemlidir 

Şimdiye kadar uyuduğunuz en rahat yatağı aklınıza getirin. Harika bir uyku çekmenizin en büyük sebebi, yatağa serili, teninize yumuşacık dokunan çarşaflar olabilir mi? Cildimizle doğrudan temas ettikleri için onların bizi hayal dünyasına götürmesi kadar doğal bir şey olamaz. Yumuşacık bir çarşaf, harika bir uyku için kaliteli bir yatak ve yorgan kadar önemlidir. Yataş Bedding’in konfor hissi yaratan, dayanıklı, nefes alan pamuklu ürünleriyle bu hayale çok yakın olduğunuzu unutmayın.

Harika Bir Uyku Deneyimi İçin En Uygun Ürünü Nasıl Seçersiniz? 

En basit tarifiyle uyuyan kişi ile yatak arasına yerleştirilen düz örtü anlamına gelen çarşaf, yatağı korumayı bir tarafa bırakırsak insanların uyku sırasında ekstra konfor hissini yaşaması için de gereklidir. İster düz olanları isterseniz lastikli olanları tercih edin, her ikisi de aynı amaç için kullanılır yani rahat ve pürüzsüz bir yüzey oluşturmak için. Bu yüzden satın alırken, yatağın üzerine rahatça çekilip çekilmediğine bakmanızda fayda var. Bazılarımız, onların pratikliğini ve hızlı bir şekilde takılmasını sever, bu durumda tercih edilmesi gerekenler lastikli olanlardır. Ama gerçekten lüks bir uyku deneyimine önem veriyor ve görkemli olanlarından hoşlanıyorsanız, ipek, saten gibi tende aşırı yumuşaklık hissi yaratan kumaşlardan yapılmış olanları tercih edebilirsiniz. Her durumda ürünün yumuşak, rahat, nem emici ve her mevsim rahatça kullanılabilir olmasına dikkat edin.

Yatağı Lastikli Çarşaflarla Kolayca Düzeltin Zamanınız Size Kalsın

En lüks çarşafların bile bazı noktalarda sıkıntı yarattığı doğrudur, katlanmalar, büzüşmeler rahatsız bir yatak keyfinin başlıca sebepleri olabilir. Bu durumda lastikli olanlar akla gelir. Bunlar, yatağın boyutuna göre üretilir ve köşelerinde yataktan çıkmamasını sağlayacak lastik kısımlar bulunur. Bu sayede onları istediğiniz kadar gerebilir ve rahat uyuyabilmek için dümdüz bir yüzey elde edebilirsiniz. Bazen aldığınız ürün yatağa tam oturmayabilir ya da büyük geldiği için istediğiniz gerginliği sağlayamayabilirsiniz. Bu ise yanlış boyutta bir ürün aldığınızın işaretidir. Satın almadan önce yatağınızın boyunu ve derinliğini tam olarak ölçüp yatağınıza en uygun ürünü aldığınızdan emin olmalısınız. Tek kişilik ya da çift kişilik fark etmez, aldığınız ürün doğru derinliğe sahip değilse köşeler kolayca kayacaktır. Yataş Bedding koleksiyonlarındaki gibi kullanışlı ve pratik lastikli ürünleri yatağınızı sımsıkı sarmak için kullanabilirsiniz. Bu arada yastık kılıfını da unutmayalım. Bir yatak setindeki en önemli parçalardan biridir kılıflar. Yastıklarınız küçük veya aşırı büyükse set olarak aldığınız takımdaki kılıflar uymayabilir. Bu durumda önerimiz yastık kılıfınızı set olarak değil ayrı ayrı satın almanız.

Bugün piyasada pek çok farklı ürün var ama en iyisini bulmak için çok da dolaşmanıza gerek yok. Yataş Bedding’de uygun çarşaf fiyatları sayesinde kullanışlı ve pratik lastikli ürünler evinizdeki günlük kullanım için sizi bekliyor. Ayrıca 10 farklı renkteki koleksiyonda mix-match yapabilme yani çarşaf ve yastık kılıflarını kombin yapabilme şansına sahipsiniz. Size en yakın mağazasına giderek ya da online olarak web sitesini ziyaret ederek Yataş Bedding’in yüzde 100 pamuklu çarşafları ile yatağınızdaki konfora “merhaba” deyin.