Büyük Portmanto Modelleri

Büyük portmanto modelleri genellikle çok kapaklı portmantolardır. Klasik tarzda bakıldığında bu tip portmanto modelleri birden çok kapaklı aynalı ya da aynasız modellerdir. Aynalı modellerde genellikle ortada bulunan iki kapağa ayna sabitlenmiştir. Bu tip portmanto modelleri dekoratif olmaktan ziyade klasik tarza hitap eden depolama alanı fazla olan geniş askılık alanları olan büyük portmanto modelleridir.

2020 Büyük Portmanto Çeşitleri

Büyük portmanto modellerinde modern dekorasyona hitap eden portmanto modelleri de fazlasıyla mevcuttur. Yine ayakkabı bölmeleri kapaklı askılık alanları açık olan portmanto modelleri de fazlasıyla mevcuttur. Ayrıca sürgü kapaklı aynalı büyük portmanto modelleri de kullanım rahatlığı yönünden tercih edilen portmanto modelleri arasındadır.

Modern dekorasyona hitap eden bu tip büyük portmanto modellerini hemen her renk ve dekoratif olarak fazla alternatif seçenekleri ile bulabilirsiniz. Modern tarza uygun olan büyük portmanto modelleri arasında aksesuar alanı bulunan ya da geniş ayna alanı olan portmanto modelleri de vardır. Bu tip büyük olan portmanto modelleri, evi geniş olan fazlasıyla büyük ve ferah giriş bölümleri için uygundur. Küçük ve dar olan evlerde bu tarz portmanto modelleri fazlasıyla yer kaplamak ile birlikte evinize sığmayabilir.

2020 Büyük Portmanto Modeli

Büyük portmanto modellerinde ev dekorasyonuna uygun portmantoyu bulup satın almanız daha kolaydır. Kemik model dediğimiz her alandan açık ve sadece dolap iskeleti bulunan tavana ya da duvara sabitlenen portmanto modelleri de günümüzde oldukça sık karşımıza çıkmaktadır. Dekoratif anlamda zevk veren tasarım harikası bu tip portmanto modelleri kullanım açısından daha zayıftır. Çünkü asacağınız kıyafetlerin renk ve görünüm açısından da birbiri ile uyumlu olması gerekmektedir. Her ayakkabı ve paltonuzu astığınızda evin giriş bölümünü dağınık ve kalabalık gösterecektir. Bu yüzden kullanım ve depolama rahatlığı sağlamaz. Ancak dekorasyon, tarz ve görünüm sizin için daha önce geliyor ise düşünmeden tercih edebileceğiniz portmanto modelleridir.

2020 Büyük Portmanto Modelleri

Bu tarz portmantolar genellikle beyaz, siyah ya da gri gibi her tarza ve renge uyum sağlayacak şekilde tek tip renk olarak üretilmektedir. Kullanım açısından ise isteyeceğiniz iskelet modelini bulmanız oldukça kolaydır. Ayakkabılarınız çok ise ayakkabı bölmesi fazla olan iskelet tipi büyük portmantolar olduğu gibi askılık alanı geniş olanları da bulabilirsiniz. Ayrıca raylı sistemi olan fonksiyonel iskelet tipi büyük portmantolarda daha işlevsel oldukları için o anki durumunuza göre raylı sistem yardımı ile askılık alanını genişletebilir ya da ayakkabılık alanına daha fazla yer açabilirsiniz.

2020 Büyük Portmanto

Büyük portmanto modellerinde konumlandıracağınız alanın ölçüsünü alarak ölü alan yaratma ihtimalini en aza indirerek kendiniz büyük bir portmantoyu kendi tarzınıza göre yaptırabilirsiniz. Ya da aynı ölçülerden veya bu ölçülere en yakın portmanto modelini bulabilirsiniz.

Klasik tarzda büyük portmantolar kapaklı olacağı gibi camlı kapaklı da olabilmektedir. Klasik tarza daha yakın bu tip portmantolar İngiliz tipi dediğimiz romantik modelde cam kapaklı olarak da üretilmektedir. Eskitme, beyaz modelleri oldukça sık karşımıza çıkmaktadır.

Ev dekorasyonunun her parçası kendi içinde ve bütün oluşturduğunda ise evin ruhunu yansıtma açısından oldukça önemlidir. Evin genellikle giriş bölümünde bulunan portmanto modelleri de eve gelen misafirinize evin tarzını yansıtırken ilk oluşturacağı izlenimleri verir. Bunun için hem bütünlüğü bozmayacak hem de tarza uygun portmanto modelini seçmeniz gerekmektedir.

2020 Büyük Portmantolar

Büyük ve geniş evlerde bu tarzı yansıtmak küçük evlere kıyas ile daha kolaydır. İstediğiniz kadar aksesuar ile ve istediğiniz büyüklükte aksesuar ile portmantonuzu destekleyebilir ve zengin bir görüntü verebilirsiniz. Seçeceğiniz portmantonun işlevsel olmasına da kullanım rahatlığı yönünden dikkat etmelisiniz.

[haber id=”23879″]