Bellona 2019 Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Yatak odaları deyince, günün yorgunluğunu attığımız, yalnız kalmak istediğimizde istemsiz olarak gittiğimiz odalar aklımıza gelir. Hal böyle olunca yatak odası dekorasyonu büyük önem arz etmektedir. Yatak odası dekorasyonunu şekillendiren ürünler ise yatak odası gardırop modelleri ve yatak odası mobilyalarıdır. Bu nedenle yatak odası için mobilya alırken oldukça seçici davranırız. Biz de bu yazımızda Bellona yatak odası modellerini ele aldık.

Bellona Yatak Odası Takımları

Mobilya sektörünün öncü markalarından birisi olarak kabul edilen Bellona, dikkat çekici en yeni 2018-2019 sezonuna ait yatak odası takımları ile tasarım dünyasında bir adım öteye geçmiş durumdadır.

Farklı birçok tarza hitap edebilen onlarca özgün yatak odası takımı modelleri içerisinde sizler için seçtiğimiz Bellona 2018-2019 yatak odası takımları ve tasarımlarının ön plana çıkan detaylarını hemen incelemeye başlamanızı öneriyoruz.

Farklı fiyat seçenekleri ve ürün çeşitleri ile Bellona, şıklığı ve ekonomik seçenekleri her zaman bir arada sunma prensibini bu sezonda da devam ettiriyor. Şimdi herkes çok daha modern ve uygun bir yatak odası kullanımı sağlayabilecek.

Zarif, modern, şık, fonksiyonel ve işlevsel gibi tabirler ile anlatılan tasarımlar bu sektör içerisinde oldukça sık şekilde duyulmakta fakat bütün bu özellikler bir arada toplayan yatak odası takımları aslında ne ifade etmektedir? Bu soruya cevap verme adına mobilya markalarından biri olan Bellona’nın müşterileri için  2018-2019 yatak odası takımlarında nasıl bir detaylar sunmuş keşfetmek istedik.

Kendini daha özel hissetmek isteyen tüm bireyler için özgünlüğü sunan detayları ile ön planda olan etkileyici ve zarif 2018-2019 yatak odası takımı modelleri tüm farklı özellikleri ve özgünlüğünü kanıtlayan özel detayları ile kullanıcılarını mutlu edecek tasarım değerleri sunmaktadır.

Yeni sezonda da her sezon içerisinde olduğu gibi çok özel ve özgün yatak odası takımları yer alıyor. Yatak odasını yenilemek isteyen ya da yeni bir yatak odası tasarlamakta olan herkes kendi tarzına ve ihtiyacına uygun yatak odası modelini acaba Bellona’da bulabilecek mi bir araştırmak istedik.

Bellona Mavenna Yatak Odası Takımı 6.937,00 TL
Bellona Mavenna Yatak Odası Takımı 6.937,00 TL

Renk Kullanımında Uzman Bir Marka

Birbirine uyumlu ve modern renk seçenekleri ile her tarza hitap eden birçok alternatif bulunmaktadır. Renklerin mevcut tasarımlar üzerinde nasıl kullanılması gerektiği konusunda da başarısını ortaya koyan Bellona, her tarza ve her mekana uyum sağlama özelliğini renk seçimleri ile de kanıtlıyor.

Renk konusunda en klasik seçeneklerden en özgün tonlara kadar her alternatifte bir model bulmak mümkün. Tarz ve ihtiyaçların yanında renk konusunda da beğeniler şimdi yatak odası modellerinde hayat bulacak.

Tasarıma Farklılık Veren En Özel Detaylar Bir Arada

Bellona yatak odası tasarımlarını değerli hale getiren ve farklılık yaratan özel detayları mutlaka keşfedilmeli.

Benzersiz ve yenilikçi olarak değerlendirilebilecek tüm özellikleri ile tasarımlarına yön veren bu detayları her ürününde de görmek mümkün..

Özel detay ve motifler, baza ve kulp tasarımlarında mevcut olan dikkat çekici eklemeler, lüks bir etki veren bronz detaylar, özel kulp tasarımları ve eşsiz led aydınlatma modelleri ile kendisine hayran bırakacak olan yatak odası modellerinin 2019 yılında mevcut olduğu dikkatimizi çekti.

Her parçası ile ne kadar uyumlu ve modern olduğunu kanıtlayan Bellona markalı yatak odası modelleri, bütüncül yaklaşımı ile hayal edilenden çok daha fazlasını sunmaktadır.

Bu sezon da oldukça iddialı olan yatak odası modellerine mutlaka göz atmanız öneriyoruz. Klasik modellerinin yanında farklı modelleri ile de hem geçmişi hem de geleceği modelleri içerisinde sunan Bellona, yatak odası kullanımında daha farklı bir dönemi sizlere taşıyor.

Özel tasarımlar ergonomik ölçüler ile birleşti ve eşsiz yatak odası modellerini bir araya getirdi. Dayanıklı ve kaliteli malzeme kullanımı sayesinde yatak odaları daima yeni ve canlı kalacak. Ahşap malzemenin ağırlıkta olduğu her model içerisinde hem dayanıklı hem de özgün diğer malzemeler de yer almaktadır.

Özellikle detaylar içerisinde farklı malzeme ve renklere sıklıkla rastlanmaktadır. Bu da Bellona markalı yatak odalarının en büyük farklarından birisi olarak kendisini gösterir. 2017 ve 2018 sezonuna ait tüm yatak odası modelleri keşfedilmek için Bellona mağazalarında bekliyor.

Country Yatak Odası Bellona

Şık ve elegant bir görünüm sağlamak isteyenlerin öncelikli tercihi olan Country yatak odası, en özel Bellona tasarımlarından birisidir. Zarif görünümünün yanında işlevsel tüm özellikleri ile bir yatak odasından beklenen tüm etkenleri sunar. Kaliteye önem verenlerin çok beğeneceği modellerden birisidir. Country yatak odası modeli, ergonomik ölçüleri ile birlikte şık tasarımını ortaya koymaktadır. Dikkat çekici bir yatak odası kullanımını en basit haliyle mümkün duruma getirmektedir. Bu nedenle mutlaka keşfedilmesi gereken yatak odası modelleri arasındaki yerini almasını sizlere şiddetle öneriyoruz. Uygun fiyatı ile herkese hitap eden eşsiz bir yatak odası seçeneğidir. Özgün bir yatak odasından beklenen ne varsa, onu bulacağınıza emin olabilirsiniz.

BAŞLICA BELLONA 2018-2019 YATAK ODASI TAKIMLARI VE FİYATLARI

Bu makalede belirttiğimiz modeller Bellona’nın 2018-2019 yılı fiyatları olup, fiyatlar hakkında güncellemeleri de kendi sitesinden ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Bellona Belissa Yatak Odası Fiyatı

Bellona Belissa yatak odası takımı en çok tercih edilen modellerinden birisidir ve renklerin mükemmel uyumu ile de dikkat çekmekte olan ürünüdür. Belissa yatak odası takımının özel detaylarında özgünlük sağlayan eşsiz etkilere tanık olmak mümkün. Özellikle modelde tercih edilen kapı kulpları ve çekmecelerde tercih edilen dekoratif püskül ve figürler, bu modeli ön plana çıkaran küçük ama çok etkili detayları temsil etmektedir. Bellona Belissa yatak odası takımı, aynı zamanda mükemmel baza ve modern puf tasarımları ile tamamlayıcı bir tarza sahip olduğunu da göstermektedir. Konforu ve modernliği bir arada sunan, oldukça değerli bir takımdır. Uygun fiyatları ile de herkes için mümkün bir yatak odası olma özelliği göstermektedir. Bellona’nın eşsiz tasarımlarından birisi olan bu yatak odasını keyifle kullanacağınızın garantisini veriyoruz.

Bellona Belissa Yatak Odası Takımı Fiyatı : 5.175,00 TL
Bellona Belissa Yatak Odası Takımı Fiyatı : 5.175,00 TL

Bellona Lantes Yatak Odası Fiyatı

Özel tasarım ile oluşturulan yatak başlığı ve işlevsel kullanımı ile Lantes Yatak Odası Takımı, yatak odalarında oldukça yenilikçi bir görünüm sağlıyor. Ceviz renginin en sıcak tonlarından tasarlanan bu takım, temizlemesi oldukça kolay ve yüksek ayaklı tasarımı ile de konforu herkes için mümkün hale getiriyor. Hem fonksiyonel hem de şık bir yatak odası modeli. Lantes yatak odası modeli, kullanımda rahatlığa önem verenlerin ve daha özgün bir yatak odasına sahip olmayı isteyenlerin öncelikli tercihlerinden birisi olmaya layık. İdeal bir yatak odası kullanımı için mutlaka keşfedilmeli. Bu nedenle yeni bir yatak odası tasarımında ya da yenileme konusunda mutlaka incelenmesini öneriyoruz. Kalitesi ve şıklığının yanında, uygun fiyatı ile de herkes için oldukça ideal bir seçenek. Yeni sezonun en iddialı Bellona yatak odası modellerinden birisini siz de vakit kaybetmeden görmelisiniz.

Bellona Lantes Yatak Odası 6.944,00 TL
Bellona Lantes Yatak Odası 6.944,00 TL

Bellona Sierre Yatak Odası Fiyatı

Sierra yatak odası takımı ergonomik tasarım özellikleri ile birlikte aynı zamanda modern tasarımın en iyi örneklerinden birisidir. Oda içerisinde daha fazla yaşam alanı sağlamanın yanında, şıklığı ile dikkat çekici bir mekanın kapılarını aralıyor. İnsan ölçülerine uygunluğu konusunda dikkat çekici bir tasarım özelliği taşımasının yanında, estetik değerlerini renkleri, desenleri ve bütünselliği ile de kanıtlayan özel bir modeldir. Sierre yatak odası modeli hem geniş hem de daha dar olan tüm yatak odalarında esnek bir şekilde yerleştirilebilir özellik sağlar. Bu nedenle her kullanıcı ve mekan için uygundur. Sierre yatak odası modeli de, diğer modellerde olduğu gibi en uygun fiyat seçeneklerini sunuyor. Siz de yatak odanızda ekonomik ve şık bir yenilik yapmak isterseniz, şimdi tam zamanı.

Bellona Sierra Yatak Odası Takımı Fiyatı 5. 979,00 TL
Bellona Sierra Yatak Odası Takımı Fiyatı 5. 979,00 TL

Bellona Vienza Yatak Odası Fiyatı

Son dönemlerde oldukça sık şekilde tercih edilen ceviz renk kullanımı, turkuaz ve opak beyaz renk seçenekleri ile Vienza Yatak Odası Takımı’nda kullanıcılar için sunulmaktadır. Takım aynı zamanda kapaklarda tercih edilen yavaşlatıcı mekanizmaları ve yerden yüksek olacak şekilde tasarlanan ayakları ile rahat bir kullanım sunuyor. Vienza yatak odası modeli, farklı ve birbiri ile uyumlu muhteşem renk seçeneklerini, oldukça modern tasarımları üzerinde sunarak fark yaratıyor. Sıcak ve yaşayan bir yatak odası tasarımında mutlaka tercih edilmeye değer olan ürünler arasında gösterilmektedir. Yatak odası seçiminde mutlaka incelenmeli. Kalitesinin yanında aynı zamanda uygun fiyatı ile de çok sevilecek. Vienza’nın şıklığı ve kalitesi sizleri de çok memnun edecek.

Bellona Vienza Yatak Odası Takımı Fiyatı 5.763,00 TL
Bellona Vienza Yatak Odası Takımı Fiyatı 5.763,00 TL

Aşağıda resim galerimizde belirtilen modellerdeki fiyat güncellemeleri nedeni ile ayrıntılı bir şekilde firmanın kendi sitesini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

[galeri]