Bebek Odası Dekorasyonu Kendin Yap

Bebek odanızı hazır tasarımlar ve aksesuarlar ile değil tamamen kendi emeğiniz ve fikirleriniz ile mi hazırlamak istiyorsunuz? Eğer cevabınız evet ise sizler için son zamanların en popüler ve en kolay şekilde gerçekleştirebileceğiniz kendin yap fikirlerini sunmak istiyoruz.

Kendin yap bebek odası dekorasyon fikirleri sayesinde gerek evdeki basit ve kullanılmayan eşyalar ile, gerekse de pahalı olmayan ve rahatlıkla her yerden bulabileceğiniz eşyalar ile bebek odası için şık bir dekorasyon hazırlayabilirsiniz. Eğer hazırsanız bebek odası dekorasyonu kendin yap fikirlerine hemen başlamak istiyoruz.

Keçe Kumaşlar ile Aksesuarlar

Kendin yap projelerinin olmazsa olmazları arasında ilk sırada şüphesiz ki keçe kumaşlar geliyor. Gerek okul öncesi eğitimlerinde, gerekse de anaokulu projelerinde de sık sık kullanılmakta olan keçe kumaşlar ile bebeğinizin odasına süper eşyalar hazırlayabilirsiniz.

Keçe Kumaşlar ile Aksesuarlar

Bebek odası süslemesi konusunda rahatlıkla her işlem için kullanabileceğiniz keçe kumaşların beyazları ile bulut hazırlayabilirsiniz. Bununla birlikte rengarenk kumaşlar ile duvarlara yapıştıracağınız süslemeler de hazırlayabilirsiniz.

Kendin Yap Duvar Dekorasyonu

Bebek odası duvarını daha güzel ve daha kullanışlı bir hale getirmek istiyorsanız kendiniz bulacağınız tahtalar ile güzel bir kitaplık veya farklı amaçlar ile kullanabileceğiniz duvar rafı yapabilirsiniz. Bu duvar rafı bebek odası için aynı zamanda işlevsellik katacak ve rahat bir kullanım imkanı sunacak.

Kendin Yap Duvar Dekorasyonu

Bebek odası için kendin yap fikirleri arasında hemen hemen tüm internet sitelerinde duvar raflarını görebilir iken bizim farkımız ise size daha önce görmediğiniz, duymadığınız bir fikir vermek. Eğer duvarları en iyi şekilde kullanmak ve odayı iyice işlevsel hale getirmek istiyorsanız kimsenin gerçekleştirmediği ve işlem görmeyen kapı arkasına yukarıdaki gibi bir örnek yapabilirsiniz.

Kendin Yap Duvar Süslemeleri

Bebek odası süslemeleri sırasında en çok kullanılacak alanların başında duvarlar tabi ki oldukça yoğun. Bu yoğunluğu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız siyaha boyayacağınız ( veya farklı renk tercih edebilirsiniz ) duvarların üzerine keçe veya diğer malzemeleri de tercih ederek ağaçlar çizebilirsiniz.

Kendin Yap Duvar Süslemeleri

Bebeğinizin mobilyalarına uygun renkler ile tercih edebileceğiniz keçeler ve diğer aksesuarlar ile hazır bir duvar kağıdı almak yerine emeğinizi vererek işlemler gerçekleştirebilirsiniz.

Bebek Odası Oyuncak Sepeti Kendin Yap

Oyuncuları toparlamak ve ortalıkta dağınık bir yer kaplamasını engellemek için çeşitli eşyalar kullanmaya son verin. Evinizdeki esi eşyalar veya satın alacağınız hasır ipler ile kendiniz bir oyuncak sepeti yapabilirsiniz. Kendi el emeğiniz ile gerçekleştireceğiniz bu çalışma kullanışlı olması ile birlikte oldukça da şık bir dekorasyon ürünü olarak bebek odasının baş köşesinde yerini alabilir.

Bebek Odası Oyuncak Sepeti Kendin Yap

Bebek odası dekorasyonları sırasında hazır ürün almak yerine kendi emekleriniz ile bir şeyler ortaya çıkartmak istiyorsanız çeşitli genişliklerde yapacağınız hasır sepetler en doğru tercih olacaktır. Örneğimizde de iki farklı boyutta oyuncak hasır sepeti görebilirsiniz. Bu sepetlerden biri açık alanda sergilenir iken diğerinde ise kapaklı bir model hazırlanarak dolaplarda muhafaza edildiğini görüyoruz.

[haber id=”21392″]