Banyoda Gri ve Sarının Muhteşem Uyumu

Gri sarı banyo dekorasyonu

Banyo dekorasyonda belkide akla son gelebilecek renkler gri ve sarı olabilir, ancak bu iki rengin muhteşem uyumundan ortaya çıkan dekorasyon örnekleri bu renklerin aslında banyolara etkileyici bir hava kattığını ispatlar nitelikte. Gri tonları dekorasyonda özellikle salonda modern ve şık bir etki yarattığından sıkça kullanılan bir renk. Gri ilk bakışta ortamda soğuk bir etki yaratabilir ancak doğru renkler ile kombinlendiğinde bir çok farklı dekorasyon stilinde beklenmedik sıcak etkilerde yaratabilir. Yazımızda bugün banyoda gri ve sarının muhteşem uyumunu gözler önüne seren etkileyici 2017 banyo dekorasyon örnekleri hazırladık sizler için.

Gri kullanılan mekanların çekiciliği inkar edilemez, özellikle sarı ve mavi gibi çekici ve mekana enerji katan renkler ile kullanıldığında. Banyoda gri yanında sarı kullanarak şık bir görünüm elde edilebilir ancak bu iki renge beyaz eşlik ederse ortaya son derece uyumlu ve dikkat çeken bir banyo dekorasyonu çıkacaktır.

Gri ve tonları duvarda, banyo mobilyalarında yada banyo aksesuarlarında tek başına kullanabilecek tonlar, beyaz, sarı, mavi, siyah ve ahşap tonları ile uyumlu bir görsel sağlanabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR : Gri ile Uyumlu Renkler ve Dekorasyon Fikirleri

Galerimizde sizler için seçtiğimiz gri sarı banyo dekorasyon örnekleri arasında grinin hemen her alanda kullanılabildiğini ve sarı ile tamamlandığında ortaya çıkan müthiş uyumu görebilirsiniz.

[galeri]