2019 Ankastre Mutfak Dekorasyonu

Mutfağını yenilemek isteyenler için 2019 ankastre mutfak dekorasyonu modelleri göz kamaştırıyor. Yeni yılın trendleriyle mutfağınızı yeniden oluşturun. İşe mutfağınızdaki eksiklerden başlayabilirsiniz. Eksiklerin belirlenmesi ve fazlalıkların belirlenmesi, hayalinizdeki mutfak tasarımı için ilk önemli adım olacaktır. Çok çocuklu ailelerde mutfağın dekorasyonu önemli. Yemek masasının doğru tercih edilmesi ve mutfak kullanım alanının genişletilmesi, dekor çalışmalarının en önemli amaçları içerisinde yer alıyor.

2019 Ankastre Mutfak Dekorasyonu

 1-2019 Yılında Mutfaklar Koyu Renk

Son zamanlara kadar beyaz mutfaklar modaydı. Artık koyu renkler hakim. Koyu renklerle oluşturulan kombinasyonla, göz alıcı. Mutfak duvarlarında siyah renkli tasarımlar göze çarpıyor. Mutfak tasarımını etkileyen en önemli etken fayanslardır. Özellikle dolap ve tezgah arası fayanslar, özel seçiliyor. Koyu renk dolap tasarımları ile uyumlu özel tasarımlı fayanslar, istediğiniz özellikleri bir araya getiriyor. Siyah ile oluşturulan iki renk tasarımları, bu yılın duvar renk modasını oluşturuyor.

  2- Nostaljik Tasarımlar Yeni Moda

Sıra dışı musluk tasarımları ve berjer modelleri, yeni yılın mutfak tasarımlarında boy göstermeye başlayacak. Nostaljik musluklar ve tabureler, yeni mutfak anlayışının temelini oluşturuyor. Eski dolap tasarımları yeni yılda büyük ilgi görüyor. Eskitme sanatı ile oluşturulan nostaljik dolap tasarımları, mutfağınızın estetik yapısına yeni bir anlam kazandırıyor.

  3- Bank Tipi Sandalyeler

Otuz yıl öncesinin modası olan bank oturma setleri, bu yıl geri geliyor. 2019 ankastre mutfak dekorasyonu ile bank tipi oturma tasarımları mutfaklarımızı süsleyecek. Eğri tasarımlı mobilya çizgilerini taşıyan bu banklar, 2019 trendini oluşturuyor. Yeni yılın mobilya tasarım anlayışı, mutfak mobilyalarına da yansıdır. Bank tipi sandalyeler, esneyen özelliklere sahip tasarımlardır. Beyaz renk artık mutfaklarda tercih edilmiyor. Temizlemesi zor olan beyaz dolap tasarımları, yerini koyu renkli tasarımlara bırakıyor.

  4- HYGGE Akımı

Mutfakta fazla yer kaplamayan tasarımlar ‘Hygge’ olarak isimlendirilmektedir. Mutfak duvarlarının daha verimli kullanılması, bu akımın özellikleri arasındadır. Yine koyu renkler göze çarpıyor. Retro tarzı lambalar ve mobilyalar, bu tasarımlarda kullanılıyor. Özellikle hareket alanı dar olan mutfaklarda hygge en iyi çözüm. Konutlarda odaların küçülmeye başlaması ile birlikte, bu akım yeni yılın modası haline geldi.

 5- Yeni Dolaplarda Ekipmanlar Aşağıda

Bu yılın mutfak dekorunda mikrodalga fırın ve diğer ekipmanlar aşağıda saklanıyor. Gözün görmediği noktalarda saklanan ekipmanlar, göz önünde bulunmuyor. Buradaki amaç, mutfak dekorunun daha şık ve daha estetik olmasını sağlamaktır. Dolap tasarım çalışmalarına yeni bir anlayış getiren bu tasarımlarda, dolap anlayışı değişiyor. Tezgah üzerinde yer kaplayan bir çok mutfak eşyası, aşağıdaki dolaplarla saklanabiliyor.  2019 ankastre mutfak dekorasyonu yapacaksanız bu tarz dolapları gönül rahatlığı içnde tercih edebilirsiniz.

[haber id=”13738″]

  6- Bakır ve Metal Lavabolar

Sanatsal desenlerle tasarlanmış metal ve bakır lavabolar,  2019 ankastre mutfak dekorasyonu tasarımları içerisinde yer alıyor. Kare şeklinde olan ve kenarları özel desenlerle tamamlanan lavabolar, mutfak ekipmanları kategorisinde yeni yılın trendleri arasında yer alıyor. Göz kamaştırıcı sanatsal desen çalışmaları, bu ürünlerin genelinde göze çarpan bir özelliktir. Musluk tasarımları da retro akımının etkisinde kaldı. Yeni tasarım musluklar bu yıl mutfaklarımızı süsleyecek…

[haber id=”11504″]

 7- Sıra dışı Ahşap Tasarımlar

Egzotik ve klasik görünüşüyle ahşap tasarımlar mutfağımızı süslemeye başladı. Yeni yılın trendleri arasında yer alan ahşap tasarımlar, göz kamaştırıcı özelliklere sahiptir. Ağacın klasik görüntüsünü yansıtan retro tarzı, bu yıl moda oldu. Geçen sene ilgi çekmeye başlayan retro, mutfak tasarımlarında boy göstermeye başladı. Orman kulübesini andıran özel mutfak tasarımları, sıra dışı dolaplarla destekleniyor. Sandalye ve masalar da ağacın estetik özellikleri görmek mümkün…

Egzotik mutfak tasarımları kategorisinde bu yıl yeni modeller tasarlandı. Yenilikçi olan bu tasarımlar, ezber bozan ve geleneksel mutfak anlayışını değiştiren modellerdir. Bu modellerle, mutfağınız daha şık hale gelecektir. Daha fazla detay için  2019 ankastre mutfak dekorasyonu resim galerisini inceleyebilirisniz.

[galeri]