Dekoratif Duvar Saatleri 2020

Modern hayatın yüksek temposuna ayak uydurmaya çalışırken en büyük yardımcımız saatlerdir, günde kaç kez saate baktığımızın sayısı belli değildir. Ne kolumuzdaki saatler nede masa saatleri en kolay olan duvarlardaki saatlere bakmaktır. Şehir meydanlarında saat kuleleri, iş yerlerinin duvarlarında büyük ve sade saatler hep alıştığımız tarz mekanik saatlerdir, bize göre de en estetik olan saat modelleri bu tasarımlardır. Nostaljik istasyon saatleri ve benzeri modeller artık ev dekorasyonlarında dekoratif Ev Aksesuarı olarak kullanılıyor. Duvar dekorasyonlarında kullanılan renkler, desenler ve mekanın dekorasyon tarzına göre seçilmesi gereken yeni moda duvar saatleri değişik modelleri ile göz dolduruyor.

yeni moda duvar saatleri

Ev dekorasyonunda mutfaktan yatak odası oturma odası ve salonlara kadar her alanda kullanılan dekoratif saatler özellikle duvarlarda son derece etkileyici bir görüntü oluşturuyor. Spor tarz dekorasyonlar için eğlenceli renk ve modellerde tasarlanmış modelleri tercih ederken ,modern tarz dekorasyonlar için çok daha estetik ve çarpıcı modelleri seçebiliriz.

dekoratif-duvar-saati-modelleri
dekoratif-duvar-saati-modelleri

Modern Duvar Saatleri

Eskiden evlerde ahşap saatler olurdu. Saat başında bir kapak açılır ve içinden guguk kuşu çıkar öterdi. Günümüzde nostaljik bazı evlerde ahşap saatlerden rastlansa da normal şartlarda bulmak biraz zorlaştı. Ahşapların yerine metallerden üretilen modern saatler popüler. Dekoratif duvar saatlerinin renkleri ve tarzı doğtaş oturma grupları ile uyum göstermesine özen gösterilir.

Her odaya göre duvara asılan saatlerle ayrı bir hava oluşturulmak istenir. Evlerin yanı sıra iş yerlerinde de farklı tasarımlara sahip saatlere yer verilir. Yaşam alanının görünümünü güzelleştirmesinin yanı sıra zamanı öğrenmek için de kullanılır olması saatlere olan talebi artırmaktadır. Bayanların bazıları hazır almak yerine evde yapılabilecek hobiler arasına saat tasarlamayı koymaktadırlar. Böylece saatin değeri bir kat daha artırılmaktadır.

yeni moda duvar saatleri

Mekana Uygun Saat Modelleri

Evin her odasının farklı bir havası ve dekorasyonu vardır. Bundan dolayı aynı tarz saat kullanmak doğru olmamaktadır. Bayanların en fazla vakit geçirdikleri yer mutfaktır. Sabah okula gideceklere, akşam işten geleceklere yemek hazırlama telaşı olur.  Bundan mutfakta saat çok kullanılır. Mutfak duvarlarında genellikle neme ve suya dayanıklı duvar kağıdı kullanılır. Duvar kağıdı ve mutfak dekorasyonuna uygun saat kullanmak daha doğru olacaktır.

Çocuk odaları ise evin en gözde mekanıdır. Çocuk odasını döşerken anne babalar yavrularının hoşuna gidecek şekilde döşemeye özen gösterir. Duvarından mobilyasına kadar 2020 dekorasyon renkleri düşünülerek tasarlanır. Çocuk odası saatlerinde ise çizgi film karakterleri, futbol takımı amblemi veya ışıklı saatler oldukça popülerdir. Yeni moda duvar saatleri son zamanlarda yoğun talep görmektedir.

Büyük Duvar Saati Modelleri

Büyük salonlara ve odalara son derece yakışan ve dekoratif duran büyük duvar saati modelleri için internet üzerinden rahatlıkla fiyat alabilirsiniz. Evinizin salonu ya da odaları için aynı zamanda dilediğiniz ölçülerde saatçilere de duvar saati yaptırabilirsiniz. Sınırsız model ve boyut seçenekleri arasında evinize ve odalarınıza en uygun duvar saati modellerini internet üzerinden de kısa bir araştırma yaparak bulabilirsiniz.

Büyük Duvar Saati Modelleri

Yaklaşık 50 TL fiyat aralığında rahatlıkla bulunabilecek duvar saatlerinde üst sınırı siz belirleyebilirsiniz. Here bütçeye ve her eve uygun duvar saatleri arasından kolaylıkla seçim yapabilir ve evinizi daha dekoratif hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda kendi istediğiniz renk ve boyutlarda da duvar saati yaptırabilirsiniz.