2019 Duvar Kağıdı Dekorasyon Fikirleri

2019 Duvar Kağıdı Dekorasyon Fikirleri ortaya çıkması ile birlikte şıklığı ve zarafeti isteyenlerin ilgi odağı oldu. Geride bıraktığımız 2018 yılının duvar kâğıdı dekorasyonları 2019 trendlerinin de ilham kaynağı olmaktadır. Duvar kağıtları yarım asra yakın bir süredir altın çağını yaşıyor. Her dönemde yeni sezonların en şık dekorasyon önerileri arasında yer alan duvar kağıtları iç tasarım bütünlüğü sağlıyor.

2019 Duvar Kağıdı Dekorasyon Fikirleri2019 Çocuk Odası Duvar Kâğıdı Fikirleri

Ekonomik bir seçim olması itibari ile de giderek kullanımları yaygınlaşıyor. Her odanızda farklı bir esinti oluşturmak için kendi tarzınıza özel tasarımlarda duvar kâğıdı örnekleri tercih edebilirsiniz. Genel olarak evin karakterini belirleyen bu dekorasyon parçaları, farklı renklerde boyamalar ile de tamamlanabilir.

[haber id=”13564″]

2019 Salon Duvar Kâğıdı Fikirleri2019 Duvar Kağıdı Dekorasyonları

Günümüzde duvar kağıtları duvar dekorasyonunda tamamlayıcı olarak kullanılıyor. Sadece bir duvarda kullanılmakta ve kullanılan alan odanızın vurgulanan köşesi olabilmektedir. Genellikle TV ünitelerinin arka kısmında kalan duvarlarda tercih ediliyor. Ya da yemek masanızın arka kısmında kalan kısımda hoş bir seçim yaparak güzel bir köşe elde edebilirsiniz.

2019 Duvar Kağıdı Dekorasyon Fikirleri arasında klasik ahşap, tuğla duvarlar, taş duvarlar ya da dikey tablolar gibi tasarımlar otantik bir konsept oluşturuyor. Özellikle estetik bir zarafet için resimli duvar kağıtları çok renkli ve çekici kombinasyonlar oluşturabiliyor. Bu alanda çok fazla çeşitlilik bulunuyor. Modern ev dekorasyonlarında ahşap her sezon yer alıyor. Yemek masanızın bulunduğu kısımda sıcak bir tema elde edebilirsiniz.

[haber id=”11082″]

 Ahşap detaylar rustik tarzlar ile de mükemmel bir birliktelik oluşturuyor. Trend bir seçim için tuğla desenler kullanılabilir. Kitaplık arka planında bu şekilde bir arka plan modern ve estetik bir görüntü oluşturacaktır.

2019 Mutfak Duvar Kâğıdı Fikirleri2019 Mutfak Duvar Kâğıdı

2019 Duvar Kağıdı Dekorasyon Fikirleri bünyesinde mutfağınızda ilgi çekici ve modern bir görünüm için özel dekorasyonlar kullanabilirsiniz. Mutfaklarda kullanılacak duvar kağıdının buhar geçirmeyen, hafif, su geçirmez ve boyanabilen özelliklerde olması önemlidir. Vinil modeller en çok tercih edilen çeşitler arasında yer alıyor. Tuğla desenler mutfaklarda da sıcacık ve samimi bir ortam oluşturur.

Keyifli menülere ve hoş sohbetlere eşlik edebilir. Mutfak dolaplarınız koyu tonlarda ise seçilen duvar kağıdının açık tonlarda olması ve sade mutfak dolaplarına desenli kağıtların kullanılmasın da hoş bir uyum oluşturur.

Gri tonlarda desenler son dönemlerin şık ve göz alıcı seçimleri olabiliyor. İki kısımdan oluşan modellerde üst kısımlarda kullanılan işlemeli motifler, alt kısımda yerini sade renklere bırakıyor. Mutfaklarının daha renkli olmasını isteyenler çiçekli motifler ya da renkli geometrik desenler tercih edebilir.

2019 Yatak Odası Duvar Kâğıdı Fikirleri2019 Yatak Odası Duvar Kâğıtları

2019 Duvar Kağıdı Dekorasyon Fikirleri yatak odalarında daha sakin ve dinginlik veren modeller ile öne çıkıyor. Ancak yeni sezonda şıklıktan da taviz verilmiyor. En çok çiçek motifleri öne çıkıyor. Çiçek motifleri ile donatılmış bir yatak odası yorgunluğunuzu alır. Ve yeni güne çok daha mutlu bir şekilde uyanmanızı sağlar. Şehir manzaralı duvar kağıtları da yatak odaları için uygun seçimlerdir. Gece görünümlü olmaları daha uyumlu bir seçim olur. Özellikle üç boyutlu resimler çok fazla tercih ediliyor.

Daha sade tasarımlardan hoşlanıyorsanız sade ve hafif desenleri olan modeller seçilebilirsiniz. Özellikle turkuaz, pembe ve bordo gibi renklerde aksesuarlar kullanarak bu dekorasyonlarda huzurlu seçimler yapabilirsiniz. Doğru duvar kağıdını seçmek odanıza bambaşka bir hava katabilir. Yatak başlığının olduğu duvarda işlemeli gri tonlarında gümüş ışıltılı bir model de zarif ve asil bir hava oluşturabilir.

2019 Çocuk Odası Duvar Kâğıdı Fikirleri2019 Çocuk Odası Duvar Kâğıdı Fikirleri,

2019 Duvar Kağıdı Dekorasyon Fikirleri en renkli, cıvıl cıvıl ve enerji dolu duvar kağıtlarını çocuk odaları için kullanılacaktır. Daha genç odası tasarımında ise rengarenk üçgenlerle dolu bir duvar sade duvarlarla istenilen uyumu sağlar. Çocuk odası konseptlerinde ise erkek ve kız çocuklarına göre farklı renkler, temalar öne çıkabiliyor.

Erkek çocukları için robotlardan oluşan bir dekor çocuğunuzun mutlu olabileceği bir yaşam alanı oluşturur. Kız çocukları için rengarenk kelebekler narin dünyalarına sıcacık bir dokunuş olacaktır. Sadece çalışma alanında kullanılacak duvar kâğıdı modellerinde ise dünya haritası sınırları olmayan gençlere sınır hayal kurmalarını sağlayacak bir ortam oluşturacaktır.

[galeri]