Yeni Trend 3 Boyutlu Led Masa Lambaları

Yeni Trend 3 Boyutlu Led Masa Lambaları; Gelişen üretim teknolojileri ile hayatımıza bir çok yeni tasarım dahil oluyor, klasik kalıplaşmış tasarımların aksine yenilikçi, modern ve dekoratif tarzları ile oldukça dikkat çekiciler. Aydınlatma kategorisinde bugün sizler ile yeni trend 3 boyutlu led masa lambaları ve detayları hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Nedir bu 3 boyutlu led lambalar?

Öncelikle belirtmeden geçmeyelim, son dönemlerin en popüler ve dikkat çekici aydınlatma tasarımları arasında yer alan 3 boyutlu led masa lambaları  Dekorjinal markalı olarak üretilmeye başlanmış, markanın bu tasarımlarını önde gelen ev dekorasyon üzerine satış yapan sitelerde inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Led lambalara dönecek olursak, şunu söyleyebiliriz bu tasarımlar 12 volt kullandıklarından dolayı özellikle çocuk odaları için oldukça güvenli ve az enerji tüketen bir tasarım. Led lambalar diğer aydınlatma tasarımlarında olduğu gibi 220 volt şebeke gerilimi kullanmıyorlar, sadece 12 volt ile düşük enerji kullanımı sağlıyorlar, yani bir cep telefonu şarjı kadar enerji tüketimi söz konusu, müthiş. Ayrıca 3 boyutlu masa lambaları ısı yaymadıkları gibi 50.000 saat çalışma ömrüne sahip tasarımlar, yani uzun süreli kullanım için son derece ideal masa lambaları.

led masa lambaları

Odalar İçin 3 Boyutlu Led Masa Lambaları

Aynı odada kalan kardeşlerin veya öğrencilerin kullanımı için oldukça uygundur. Oda sakinlerinden biri uyurken diğerinin çalışması gerektiğinde 3 boyutlu led masa lambaları kullanılır. Böylece uyuyan kişi rahatsız olmaz. Ayrıca uyuyan kişinin uykusunun sağlıklı olması için normal ışık altında uyumaması gerekir. 220 volt değil de 12 volt elektrik kullanılıyor olması lambaların uyuyan kişinin yanında da sağlıkla kullanılabileceği anlamına gelir.

Galerimizde 3 boyutlu led lambalar görünüşte çok kırılgan bir his uyandırabilir ancak durum pek öyle değil. Tasarımların üst kısımları Plexiglass Malzemelerin laser kesim ile işlenmesi ile hazırlanmış, yani cam gibi kırılgan değiller.

Tasarımların en dikkat çekici özellikleri arasında yer alan üst kısımların istenildiği an değiştirilmesi bizce çok güzel düşünülmüş bir ayrıntı. Yani dilediğinizde bir başka modeli kolayca gövdeye entegre edebilir, bu şekilde farklı farklı led aydınlatma tasarımlarını istediğiniz zaman değiştirip kullanabilirsiniz. Üst kısmı tak çıkar olduğundan kolaylıkla çıkarılıp değiştirilebilir. İstendiği zaman 3 boyutlu farklı tasarım lamba alınarak pratik bir şekilde değiştirilebilir. Ortalama 1,5 metre uzunluğunda elektrik adaptörü ve lambanın üst kısmında oluşur.

Tasarımdan bahsedecek olursak çok dekoratif ve dikkat çekici olduklarını rahatça söyleyebiliriz. Bir çok farklı model seçeneğinin bulunması bu anlamda farklı zevklere sahip kişilere hitap etmesi demek. Dekorasyona farklılık katacağını düşündüğümüz 3 boyutlu led masa lambaları, çocuk odaları, yatak odaları yada oturma odalarında rahatça kullanabileceğiniz dekoratif bir aksesuar görevi görüyor. Dekorasyona farklılık kazandırmak adına kullanılabilecek çok şık ve dikkat çekici bir tasarım olduğunu söyleyebiliriz, aynı zamanda sevdikleriniz içinde çok şık bir hediye olarak değerlendirebilirsiniz.

Galerimizde sizler için seçtiğimiz dekoratif 3 boyutlu masa lambaları ve fiyatları ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Merak ettiğiniz tüm sorular için konu altından bize yazabilirsiniz, kısa sürede editörlerimiz tarafından cevaplanacaktır.

led masa lambaları

Renkli Uzaktan Kumandalı 3D Led Masa Lambaları

Sevdiklerine hediye almak isteyen veya evini güzelleştirmek isteyenler 16 farklı renkte kullanılabilen uzaktan kumandalı 3 boyutlu masa lambalarını tercih edebilir. Gece yatarken de kullanılabilen lambalar 12v 1A adaptörle çalışır. Çeşitli sayıda efektlerle donatılmış olan lambalar insanı büyülemektedir. Işık yoğunluğu artırılıp eksiltilebilir. Çalışma amaçlı masada kullanılabileceği gibi ışık yoğunluğu azaltıldığında gece lambası olarak da kullanılır. Kırılgan olmayan üst kısmı kolaylıkla takılıp çıkarılabilir.

Enerji sarfiyatı düşük olduğundan bütün gece yansa dahi yüksek bir maliyeti olmayacaktır. Çıkarılan üst kısmı farklı tasarımlardaki ürünlerle çeşitlendirilip evin farklı yerlerinde de aksesuar amaçlı kullanılabilir. Ofislerde ve evlerde dekoratif amaçlı kullanılan ürünler çocukların odalarında gece lambası olarak kullanılabilir. Çocukların hayal dünyalarına hitap edecek figürlerin olduğu çeşitler alındığında çocukların uyumalarına yardımcı olacaktır. Onu seyrederken farkında olmadan uykuya dalacaktır. Ürün çeşitlerimize sitemizden bakabilirsiniz.

Led Masa Aydınlatmaları

Özellikle öğrencilerin daha çok kullandığı led masa aydınlatmaları her yerde rahatlıkla bulunabilecek  aydınlatmalar arasında bulunmaktadır. İnternet üzerinde yüzlerce çeşidi bulunan led masa aydınlatmalarının arasından odanıza ve masanıza en uygun olanı seçerek dekorasyon olarak da bütünlük sağlayabilirsiniz. Oldukça hesaplı ve kolay kullanım sağlayan led masa aydınlatmaları arasından bütçenize en uygun olanı rahatlıkla bulabilir ve satın alabilirsiniz.

Led Masa Aydınlatmaları

Sadece internet üzerinden değil, aynı zamanda birçok mağazada da led aydınlatma bulabilirsiniz. İkea gibi dekorasyon ve aydınlatma ürünlerinin de bulunduğu büyük mağazalarda rahatlıkla led masa aydınlatmalarını bulabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden de modelleri araştırabilir ve mağazalardan alacağınız miktarlardan çok daha hesaplı bir şekilde satın alma işlemi yapabilirsiniz.

[galeri]