Şanslı Bebekler : Caploonba Bebek Odası Modelleri

Bebek odası için şık, konforlu ve zarif fikirler konusunda bilgi edinmek istiyorsanız, sizleri Caploonba Bebek Odası Modelleri arasında birbirinden şık ve ilham verici fikirlerden oluşan bir gezintiye çıkarmak istiyoruz. En eğlenceli dekorasyonların başında bebek odaları gelmektedir. Bebek odası zarif, şirin, eğlenceli konforlu, sağlıklı ve kaliteli olmalı diyorsanız yazımızı sonuna kadar mutlaka okumalısınız.

Caploonba Bebek Odası Modelleri Detayları

 

Bebek odası dekorasyonu yaparken annelerin en çok dikkat edeceği konu estetik bir dizayna sahip olmakla birlikte fonksiyonel olmasıdır. Bebek odası dizaynı sırasında annenin ve bebeğin konforundan ödün verilmemelidir. Bunun için sizlere Caploonba Bebek Odası Modellerini incelemenizi öneririz.

Bebek Odası Dizaynında Dikkat Edilecek Unsurlar

Bebeklerin kaliteli uykuya çok ihtiyaçları vardır. Bebek odası dizaynı yapılırken bu kriter çerçevesinde bir dekorasyon yapılmalıdır. Bu bağlamda da kullanacağınız mobilya, tekstil ürünleri ve renk oldukça önemlidir.

Huzurlu bir bebek odası dekorasyonu için öncelikle renge karar vermelisiniz. Dilerseniz tek bir rengin farklı tonlarını kullanarak şık gölge oyunları kurgulayabilirsiniz. Mesela açık kahverengi ve pudra rengi ile ferah ve şık bir bebek odası dizaynı yapabilirsiniz. Bu şekilde bu odayı kız ve erkek bebek için de kullanabilirsiniz. Bu renklerde dekorasyonun en büyük artısı bebek büyüdüğünde ortaya çıkacaktır. Bebeklikten çocukluğa geçtiği zaman bu renklerle çocuk hatta genç odası dizaynı bile yapabilirsiniz. Caploonba Bebek Odası Modelleri ile bu tür dizaynları rahatlıkla yapmanıza olanak sağlamaktadır.

Bebek odası mobilyası alırken dikkat edeceğiniz bir diğer konu üretim aşamasında sağlıklı malzemeler kullanıp kullanılmadığıdır. Mobilyalarda kullanılan boya malzemelerinin kaliteli olması ve kanserojen madde içermemesi gerekmektedir. Caploonba bebek odası mobilyaları anne ve babaların aklında olan tüm kalite ve sağlık sorularını olumlu bir şekilde cevaplayacak şekilde üretilmiştir. Ürünler sağlık ve kalite standartları açısından garantilidir.

Caploonba markası altında olan ürünlerden en çok tercih edilen simple bebek odası takımını birlikte inceleyelim. Beyaz olarak tasarlanan bu modelde bebek karyolası büyüyerek komodine dönüşmektedir. Alt bölümünde sandıklı, sessiz tekerlek dizaynı, sağlam kulpları ile uzun süre kullanabileceğiniz bir üründür.

3 kapağa sahip gardırop modelinde ise tamperli cam ile estetik bir görünüm yakalanmıştır. Geniş ve kullanışlı rafların kullanıldığı gardırop modelinde kapı ve çekmece mekanizmaları çarpmayı önleyecek ray sistemleri ile üretilmiştir. Uyku setinde ise terlemeyi önleyen yaz kış sistemleri mevcuttur. Takım içerisindeki deri halı seçeneği ise kaymayan yapısı yanında kolay temizlenebilme ve leke tutmama özelliğine sahiptir. Model içerisindeki sallanan emzirme koltuğu modeli ile ise bebeğinizle geçirdiğiniz en özel anları konforlu hale getirebilirsiniz.

[haber id=”9042″]

Bebek odası halı modelleri ise alerjen olmamalı, leke tutmamalı ve kolay temizlenmelidir. Caploonba Bebek Odası halı modelleri oldukça şık ve eğlenceli desenlerden oluşmaktadır. Kir tutmayan, dokumasında kanserojen madde kullanılmayan ve kolay temizlen caploonba bebek odası halı modellerini gönül rahatlığı içinde kullanabilirsiniz.

Bebek odası aydınlatması birkaç amaca birden hizmet etmelidir. Mesela bebeğiniz uyurken karanlığa yakın bir loş ışık, oyun saatlerinde ise daha aydınlık bir ortam oluşturulmalıdır. Bunun için caploonba mağazalarında bebek odası aydınlatmaları olarak sarkıt lambalar, abajurlar, lambader modelleri gibi aydınlatma modellerini inceleyerek tercihlerinizi ona göre yapabilirsiniz.

Bebek odası dekorasyonunda da aksesuar kullanmalısınız. Doğru bebek odası aksesuarları ile yani mobilyaları ve oda dekorasyonunu zenginleştirecek aksesuarlarla oldukça şık ve neşeli bebek odası dizaynı yapabilirsiniz.

Sağlıklı, konforlu, şık, eğlenceli ve kaliteli bebek odası dizaynı için Caploonba Bebek Odası Modelleri incelemesi yapmadan alışverişe çıkmamalısınız. Bebek odası dekorasyonunda kullanılan tüm ürünler E1 standartlarına uygun malzemelerle üretilmektedir. Birçok kalite belgesini bünyesinde barındıran firma malzeme seçiminden üretim aşamasına kadar titiz bir çalışma sergilemektedir.

[galeri]