Rahatlatıcı Etkisiyle Yeşil Banyo Dekorasyonları

Banyo dekorasyonu için tercih edilen renklerin dışında yeşil ve tonları rahatlatıcı ve taze bir hava katıyor banyolara. Evet yeşil banyo dekorasyonu çok tercih edilmiyor, banyoda yeşil renklere pek alışık değiliz ancak hem modern hemde klasik banyolara oldukça yakışan aynı zamanda banyoda her mevsim tazeliği hissettiren ferah bir renk seçeneği. Ayrıca şık banyo modelleri için bu tip farklılıklar denemenizi öneriyoruz. Sizler için bugün yazımızda yer verdiğimiz rahatlatıcı yeşil banyo dekorasyon fikirleri belkide banyonuz için size ilham alabileceğiniz fikirler verecektir.

Yeşil Banyo Dekorasyonu

Yeşil Banyo Dekorasyonu
Yeşil Banyo Dekorasyonu

Banyo söz konusu ise temiz aynı zamanda ferahlık hissi veren renkleri önerir dekorasyon uzmanları, mesela mavi tonları banyoda tercih edilen popüler renklerden biridir, yeşil ise daha çok salon dekorasyonunda karşımıza çıkan bir renktir. Ancak söz konusu ortamda  rahatlatıcı bir etki elde etmek ise mavi ve yeşil bu etkiyi rahatça sağlayabilen renklerdir. Biz de bu nedenle şık banyo dekorasyonu için ihtiyacımız olan rengin yeşil olduğunu söylüyoruz. Yeşilin tazeliğini banyoya eklemek için neler yapılabilir yazımızın devamında detayları bulabilirsiniz.

Banyo dekorasyonuna yeşil ve tonları dahil etmenin büyük küçük bir çok farklı yolu var, bunlardan ilki banyo fayansları. Banyoyu yenilemek isteyenler için yeşil banyo fayansları ideal bir seçim olabilir, ancak alternatif bir seçenek arayanlar dekoratif banyo duvar kağıtlarını deneyebilirler. Banyoda Duvar kağıdı kullanımı son yıllarda bir hayli artmış durumda, banyonun tarzına uygun düz yada desenli duvar kağıtları ile banyonun havası bir anda değişebilir. Yani dekorasyonunuzu yaparken dilerseniz yeşil fayans modelleri seçebilir veya yeşil duvar kağıdı modelleri içerisinden bir tercih yapabilirsiniz.

Ancak banyo duvarlarınızda beyaz fayans veya beyaz duvar kağıdı tercih ediyorsanız alternatif dekorasyon ürünlerinin renklerini tercih edebilirsiniz. Bu banyonuzda tercih edeceğiniz dolabınız veya ayna çerçevesi olabilir.

Yeşil Banyo Dolapları

Banyo dolapları banyonun tarzını yansıtan en önemli parçalar olduğundan banyoda yaratılmak istenen rahatlatıcı ve ferah etkiyi yansıtan renkleri kullanmak doğru bir yol olacaktır. Yeşil banyo dolapları arasından yeşil ve tonları renklere sahip tasarımları banyoya dahil edebilirsiniz.

Diğer bir seçenek ise eskimiş banyo dolaplarını tekrar elden geçirip renklendirmek olabilir. Bunun en rahat ve kolay yolu banyo dolapları için yapışkan folyolar kullanmak olabilir. Yapışkanlı folyo modelleri hem ucuzdur hemde bir ortamı renklendirmenin basit ve etkili bir yoludur. Veya banyo dolabınızda herhangi bir kabarma olmadıysa ve birazcık yetenekliyseniz banyo dolabınızı kendiniz de boyayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir : Yapışkanlı Folyo ile Dekorasyon Fikirleri

Banyonun tarzını tamamlayan en önemli unsurlardan biride dekoratif banyo aksesuar modelleri, bu anlamda banyoya renk ve tarz kazandırmak için belirli alanlarda yeşil dekoratif banyo aksesuarları kullanılabilir.

Bu bir ayna çerçevesi olabilir yada dekoratif vazo yada saksıda renkli çiçekler olabilir her şekilde banyoya daha renkli ve stil sahibi bir hava kazandıracaktır aksesuarlar. Galerimizde sizler için seçtiğimiz ferah ve rahatlatıcı yeşil banyo dekorasyon fikirleri size ilham verecektir.

[galeri]