Pierre Cardin Yemek Takımları ve Fiyatları 2020

Sevdikleriniz ile geçireceğiniz en özel günlerinizde kalitesi ve şıklığı ile sofralara zarafet katan Pierre Cardin Yemek Takımları , uzun keyifli sohbetlerinize eşlik edecek kaliteli masa sunumu ile göz kamaştırıcı.. Kaliteden ödün vermeyenler için eşsiz güzelliğe sahip birbirinden çarpıcı koleksiyonlara sahip olan Pierre Cardin eşsiz ve etkileyici bir masa sunumu için aradığınız her detayı size sunuyor.

Pierre Cardin Yemek Takımları

Yemek Takımları Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Konuklarımıza güzel yemekler sunarken; elbette ki son derece şık tasarım özelliklerine sahip yemek takımlarımızla sunmak isteriz. Pierre Cardin Yemek Takımları yeni trend tasarımlarıyla ön plana çıktığı için yoğun bir beğeni kazanmaktadır. Bu durum söz konusu markaya dair yoğun bir talebin de oluşmasını mümkün kılmaktadır. Ancak hemen her türlü malzeme satın alırken pek çok şeye dikkat ettiğimiz gibi yeni trend yemek takımı modelleri seçiminde de bazı hususlara dikkat etmek şarttır. İşte dikkat edilecek başlıca hususlar:

  • Beyaz ya da kırık beyaz tonlu yemek takımları her zaman favori olacaktır
  • Garanti belgesinin bulunup bulunmadığına dikkat etmek şarttır
  • Sağlık ve hijyen özelliklerini karşılıyor olmasına dikkat etmelisiniz
  • 1200 derecelik fırınlarda sabitlenmiş bir şekilde üretilmiş olmalıdır
  • Üretim sürecinde kullanılan malzemelerin zararlı olmadığına dikkat etmek şarttır

Yeni Tren Sofra Takımlarıyla Uyumlu Dekorasyon Seçenekleri

Pierre Cardin Yemek Takımları son zamanların favori sofra takımları arasında yer aldığı için yeni trend dekorasyonlarla da uyumlu bir özelliğe sahip olmaktadır. Bununla birlikte yemek takımlarının kullanılacağı; masaların seçimine de dikkat etmek; etkili bir görselliğin ortaya çıkmasını mümkün kılacaktır. Bunun için sofra takımı modelleri söz konusu olduğunda öncelikle masa düzenimizin nasıl olduğu ve yemek masamızın üzerinde bu yemek takımlarının nasıl duracağı konusuna dikkat etmek şarttır.

Pierre Cardin Yemek Takımları

Markanın 2020 yemek takımı modelleri ile henüz tanışmadıysanız galerimizde sizler için seçtiğimiz porselen yemek takımları ve birbirinden estetik gold ve gümüş detaylara sahip cam yemek takımları fiyatları ile sizleri bekliyor. Canlı desenleri ve çok özel detayları ile yemek saatlerini her gün özel ve değerli kılan 2020 Pierre Cardin Yemek Takımları, eşsiz desen ve renk seçenekleri ile tüm Pierre Cardin satış noktalarında, tüm Taç ve Linens satış noktalarında sizleri bekliyor.

Pierre Cardin Yemek Takımı Modelleri

Pierre Cardin, giyimden ayakkabıya ve ev tekstiline kadar binlerce ürün ile farklı tarzlara hitap eden bir markadır. Ev dekorasyonu ve mutfak ürünleri ile de iç mekan dekorasyonunda tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olan Pierre Cardin, yemek takımları ile de tarzınıza hitap etmektedir. Pierre Cardin yeni sezonda ürün gruplarına bir yenisi daha ekleyerek sofra grubunu satışa sunmuştur.  Zarafet ve şıklığı bir arada vaad eden Pierre Cardin davetlerden günlük kullanıma kadar pek çok farklı modelde sofra koleksiyonunu piyasaya çıkarmıştır.

Pierre Cardin Yemek Takımı Modelleri

Pierre Cardin sofra koleksiyonunu wedding, gala ve all day olarak üç farklı konseptte çıkarmıştır. Wedding konsept, isminden de anlaşılacağı üzere düğün ve özel günlerde kullanılmak üzere çıkarılmışken günlük kullanım için ise gala konseptini çıkarmıştır. Kahvaltı ya da ara öğünler için ise az parçadan oluşan all day konsepti içerisindeki ürünleri kullanıma sunulmuştur.

[galeri]