Pembe İle Romantik Banyo Dekorasyonu

Pembe Banyo Dekorasyonu 

Banyo dekorasyonu akla gelince klasik renkler olan beyaz, mavi ve yeşil tonları ilk tercihler arasında yer alır, alışılmışın dışına çıkarak banyoya feminen bir tarz katmak isteyenler için yazımızda bugün birbirinden güzel, sıcak ve romantik pembe banyo dekorasyon örnekleri seçtik. Feminen detayların ağırlıkta olduğu evlerde kullanılan renklerin başında pembe ve tonları geliyor, bu çekici rengin kullanıldığı bir çok alanda farklı etkileri var ancak konu soğuk ve sadeliği yansıtan banyo dekorasyonu olunca ortama canlılık ve hareket kazandırdığı bir gerçek.

Pembe Banyo Modelleri

Pembe popülerliğini hiç bir zaman kaybetmeyen bir renk tonu, çekici, sıcak, romantik ve rahatlatıcı.. Bir iç mekan dekorasyonu için bu saydığımız etkileri sağlayabilmek aslında hiçte kolay bir iş değil. Renk seçimi bir mekanın tarzını yansıtabilmesi adına son derece önemlidir ve doğru tonlar ile kombinlenip mekanda bir uyum sağlanmalıdır.

Banyonun tarzı ister modern ister klasik olsun pembenin en açık tonundan en koyusuna kadar rahatlıkla kullanabilir ve diğer renkler ile bir uyum sağlanabilir. Banyolar aynı zamanda temizliğin ön planda olduğu ve vurgulandığı mekanlar olduğundan beyaz tonlar zemin ve duvarda tercih edilebilir, beyaz ve pembe uyumu aynı zamanda banyoya daha yumuşak ve çarpıcı bir etki kazandırabilir.

Banyoda pembe nasıl kullanabilir ?

Önceliğiniz banyonun tarzına karar vermek, klasik tarz banyolarda yani country ve vintage esintilerin yer aldığı banyo dekorasyonu için pembe ile daha romantik ve sıcak bir görsel sağlanacaktır. Modern banyolarda ise pembe tonları daha parlak ve şık bir görsel ortaya çıkarabilir. Eğer banyo klasik çizgilere sahipse yumuşak pembe tonları ile görsel daha feminen bir stile kaydırılabilir, bunun için banyo mobilyaları, aksesuarlar, banyo fayansları yada banyo duvar kağıdı modellerinden yararlanabilirsiniz.

Banyoya pembenin çekici ve romantik etkisini yansıtmak için işe banyo aksesuar modelleri ile başlayabilirsiniz. Pembe banyo aksesuarları arasında dekoratif banyo setleri, pembe banyo havluları ve dekoratif banyo sepetleri tercih edilebilir. Ayrıca yine dekoratif pembe çiçekler ile banyo tezgahı daha renkli ve hareketli bir hale getirilebilir.

Pembeyi banyoya uygulamak için diğer bir seçenek ise banyo mobilyalarıdır, yeni mobilya alacaklar rahatlıkla pembe ve tonları tasarımları bulabilirler. Ancak eski banyo dolabından memnun olanlar renk dolap üzerinde renk değişimi yapabilir. Özellikle banyo dolapları için birbirinden güzel ve romantik yapışkanlı folyo modelleri ile banyonun görseli tamamen değişebilir.

Duvarlarda ise dekoratif duvar kağıtları ile banyoda yaratmak istediğiniz etkiyi en net şekilde sağlayabilirsiniz. Pembe duvar kağıtları ve içinde pembe desenlerin yer aldığı dekoratif sticker modelleri ile daha feminen ve çekici bir banyo dekorasyonu elde edebilirsiniz.

[galeri]