Oxidepo’dan Benzersiz Bir Dokunuş: Metal Tablolar ve Posterler

Bir mekanı ön plana çıkaran en önemli etken, kullanılan aksesuarlardır. Mekanı oluşturan duvarları süsleyen en değerli aksesuarlar ise şüphesiz tablolardır. Tablolar, içinde bulunulan ortamın ruhunu belirler. Duvara asılan küçük bir tablo rengarenk bir mekanı ağlatabilir, ya da siyah beyaz bir mekana neşe saçabilir.

Tablolar hakkındaki bu gizemli gerçeklerin farkına varıldıktan sonra, birçok tablo modeli üretildi. Renkli ya da renksiz, büyük ya da küçük, ahşap ya da seramik gibi.. Fakat hiçbir tablo modeli, Oxidepo’nun benzersiz yaratıcılıkla sunduğu metal tabloların yanına yaklaşamadı. Çünkü bu şık metal tablolar hem yapı, hem de görünüm açısından dekorasyona büyük bir fark kattı.

Oxidepo Türkiye Haritalı Metal Tablo
Oxidepo Türkiye Metal Tablo

Oxidepo’nun özenle işleyip satışa sunduğu bu tablolar yalnızca yapısı açısından değil, içerik olarak da birçok alan ile ilişkilendiriliyor. Müzik, doğa, yaşam ve sanat başta olmak üzere birçok kategori ile karşınıza çıkan metal tablolar, duvarlarınızı oldukça farklı bir boyuta taşıyor. Üstelik Oxidepo, metal tablo modellerini sürekli güncelliyor ve yarattığı algıyı gün geçtikçe çeşitlendiriyor.

Oxidepo Rock Gitar Metal Tablo
Oxidepo Rock Gitar Metal Tablo

Alışılagelmişin dışında, özellikle loft mekanların gözdesi olan bu tabloları evinizin duvarlarına asarak kusursuz dekorasyon zevkinizi herkese gösterebilirsiniz. Örneğin antrenize bir Eyfel Kulesi tablosu asarak misafirlerinizi karşılayabilir ve modern bir bakış kazanabilirsiniz. Ya da mutfağınıza asacağınız bir metal tablo ile, yemeğe gelen misafirlerinize iyi dileklerinizi sunabilirsiniz. Aynı şekilde çocuklarınızın odalarına bir Unicorn veya Panda tablosu asmanız da onlara kendilerini pozitif hissettirecektir.

Paris Eifel Metal Tablo
Paris Eifel Metal Tablo

Metal denildiğinde akla en çok gençler gelir. Bu nedenle genç odalarında bu tabloları hiç tereddüt etmeden kullanabilirsiniz. Hem görselliğe en çok katkı sağlayan aksesuar olması, hem de yaş grubuna olabildiğince hitap etmesi sayesinde gençler bu tabloları çok sevecektir. Ki Oxidepo, bu yaş grubuna göre olabildiğince fazla metal poster tasarımına sahip. Bunların arasında hayvan figürleri, müzik terimleri, popüler posterler ve sevilen metinler en çok tercih edilen modellerden bazıları.

Music Metal Tablo
Music Metal Tablo

Metal tabloların ve metal posterlerin en çok yakıştığı mekânlardan biri de salonlardır. Özellikle salon mobilyalarınız modern hatlara sahipse, bu tabloları kullanmamak dekorasyonunuza hakaret olacaktır. Salonlarınızda kullanmanızı şiddetle tavsiye ettiğimiz birçok tablo modeli var. Salonunuz loft bir konsepte sahip ise dünya metal poster, yuvarlak dünya metal tablolar , ahşap hatlardan oluşuyor ise aslan, fil ya da kartal tasarımları, modern çizgilerde ise de İstanbul, Paris gibi şehir tabloları kullanmanız bütünleyici olacaktır.

Dünya Metal Poster
Dünya Metal Poster

Oxidepo’nun büyük bir emekle işlediği bu metal tabloları yalnızca evlerinizde değil; ofislerinizde, restoranlarda ve cafelerde de kullanabilirsiniz. Üstelik büyük bir ilgi göreceğinden hiç şüpheniz olmasın.

WV Type2 Metal Poster
WV Type2 Metal Poster

Çokça yaşam alanına hitap eden ve koleksiyonlarıyla adeta baş döndüren Oxidepo, yaklaşık 5 ay gibi kısa bir sürede adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Bu başarı sayesinde gün geçtikçe daha fazla tasarıma imza atan firma, bu muhteşem tabloları yurt dışına pazarlamak için işe bile koyuldu.

Kaynak : www.oxidepo.com