Kullanışlı Şişme Çocuk Yatakları 2019

Günlük hayatı kolaylaştıran dekoratif ve kullanışlı tasarımların ev dekorasyonunda önemi bir hayli büyük, özellikle küçük evlerde yaşanan yatacak yer sıkıntısına çözüm olarak gösterebileceğimiz kullanışlı şişme yatak modelleri hem yetişkinler hemde çocuklara hitap eden onlarca farklı modeli ile her evde yer verilmesi gereken kullanışlı birer eşya olarak gösterilebilir. Yazımızda bugün hem günlük hayatı kolaylaştıran, hemde çocukların keyifli bir uyku deneyimini yaşayabilecekleri dekoratif şişme çocuk yatakları ve 2019 şişme çocuk yatakları fiyatları hakkında bilgilere yer vermek istiyoruz.

Şişme Yatak Modelleri

2017 şişme çocuk yatakları
2019 şişme çocuk yatakları

Küçük ev sahipleri özellikle yatıya gelen misafirleri ağırlamak konusunda çoğu zaman sıkıntı yaşarlar, açılır kanepeler ve koltuklar çoğu zaman kurtarıcı görevi görür. Ancak açılan ve yatak olabilen bu mobilyalar fiyat olarak her bütçeye ne yazık ki uygun olmayabiliyor ve farklı alternatiflere başvurulabiliyor. Bu anlamda şişme yataklar hem fiyat olarak her bütçeye uygun hemde kolay kullanımı ve rahatlığı ile evde kesinlikle yer verilmesi gereken eşyalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Sadece yetişkinler için değil çocuklar içinde yorucu bir günün ardından keyifli bir uyku deneyimi yaşayabilecekleri kullanışlı tasarımlar çocuk yatakları.

Hem keyifli hemde Rahat Şişme Çocuk Yatakları

Kullanım alanı olarak hem evde hemde yoğun geçen bir çalışma ve okul döneminden sonra ailecek çıkılan tatil ve seyahatlerde ihtiyaçları fazlasıyla karşılayabilen kullanışlı tasarımlar şişme çocuk yatak modelleri. İster evde, ister tatilde farklı fonksiyonları ile size günlük hayatınızda kolaylık sağlayan çocuk şişme yatakları arasında farklı fonksiyonlara sahip bir çok farklı model bulabilirsiniz. Örneğin bazı tasarımların kılıf mekanizmaları çıkarılabilir olarak tasarlanıyor, şişme yatağın içi çıkarılabilir olduğundan havuzda yada denizde su yatağı olarak, bahçede yada evde ise eğlenceli bir oyun havuzu olarak kullanabilir.

Şişme çocuk yatakları farklı kullanım alanlarına sahip tasarımlar, kullanım alanına göre yün, plastik yada kadifemsi bir dokuya sahipler. Dayanıklı iç mekanizmaları ile uzun süreli yatışa uygun yapıya sahipler, tatil ve seyahatlerde çocuklara yatabilecekleri bir alan bulma sorununu ortadan kaldırmak için şişme çocuk yatakları son derece kullanışlı bir tasarım diyebiliriz.

Eğlenceli uyku saatleri için..

Farklı fonksiyonlara sahip şişme yatak modellerinden bahsetmiştik yazımızın başında, bu fonksiyonlar arasında miniklerin uyku saatlerini daha eğlenceli ve konforlu geçirmeleri için iç mekanizmalarının çıkarılarak oyun havuzuna dönebilen şişme çocuk yatakları, karanlıktan korkan çocukların bu korkularını yenmeleri için üzerine minik aydınlatmalar konulan şişme yataklar ve çocuğun uyku saatlerinin daha eğlenceli geçmesini sağlayan lisanslı tasarımlarda yer alan renkli çizgi karakterler içeren dekoratif şişme çocuk yatakları bulunuyor. Çocukların görsele dayalı ürünleri beğendiği bir gerçek, bu anlamda bazı markalar dünyaca ünlü animasyon, çizgi karakterler ve karikatür karakteri tasarımlarında kullanarak görseli daha zenginleştirebiliyor.

Kısacası çocukların, hem oyun hemde dinlenme zamanlarını keyifli ve verimli şekilde geçirmeleri adına şişme çocuk yatakları oldukça ideal ve günlük hayatınızı kolaylaştırabilecek uygun fiyatlı bir ürün.

Şişme yatak satın alırken

Bu tarz bir ürün satın almadan önce  ürünün fiyatından önce üretim malzemesi ve kullanılan boyanın sağlığa zararlı olup olmadığını araştırmalısınız. Bebek ve çocukların teni yetişkinlere göre daha hassas, uyku zamanı hem gelişimleri için hemde sağlıkları için son derece önemli bir konu.

Öncelikle çocuğun cildini rahatsız etmeyecek yüzeye sahip bir şişme yatak modeli seçmelisiniz. Uyku esnasında yapacağı hareketlerde ise tehlike yatamayacak tasarıma sahip bir şişme çocuk yatağı tasarımı seçmek son derece önemlidir. Bu noktalara dikkat ettikten sonra ise yatağın kullanım alanına karar verilmesi gerekir, sadece çocuk odasında mı yoksa sadece yaz tatilleri ve seyahatlerde mi kullanılacak bu soruların ışığında hem malzeme hem fiyat hemde şişirme yöntemlerini göz önünde bulundurarak size uygun bir şişme yatak seçebilirsiniz.

Şişme Yatak Kullanışlı mı?

Yazımızın içerisinde de bahsettiğimiz gibi şişme yataklar pratikliği ve kullanım alanlarıyla oldukça kullanışlı ürünlerdir. Ayrıca dayanıklılığı konusunda emin değilseniz şunu da belirtelim; gelişen teknoloji ile birlikte artık üretilen şişme yatakların dayanıklılığı çok yüksektir. Yani kullanışlılık ve dayanıklılık açısından rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Galerimizde sizler için seçtiğimiz birbirinden güzel şişme yatak modelleri bulunmaktadır. Galerimizi ziyaret etmeyi unutmayınız.

[galeri]