Küçük Ofis Detayları

Ofis Dolapları

Ofisler, çalışma hayatı başladıktan sonra en az yatakta geçirdiğimiz vakit kadar yani neredeyse hayatımızın 1/3’ü kadar vakit geçirdiğimiz alanlar. Hayatımızın 1/3’ünü geçirdiğimiz bu alanlarda genel olarak mobilya seçiminde cimri, konfordan ve estetikten uzak bir yöne doğru kayıyoruz. Halbuki ikinci bir evimiz olan bu alanlarda sallanan ofis masaları, rahatsız edici koltuklar ve uyumsuz renkler çalışan konsantrasyonuna ve verimine negatif olarak yansımaktadır.

Biz bu yazımızda ofis dolapları, konsollar, kesonlar ve ofis sehpalarını inceleyeceğiz. Ancak daha öncesinde değinmemiz gereken bir konu var. Ofis mobilyalarının seçimi süresince ne aldığınız kadar nereden aldığınızın da büyük önemi var. Ofis mobilyalarına ciddi rakamlar ödedikten sonra hiçbirimiz deforme olmasını yada en ufak darbede parçalanmasını istemeyiz. Bu nedenle bu süreçte tamamen ofis mobilyalarına yönelik çalışmalar yapan Zivella Ofis Mobilyalarını öneriyoruz. Dilerseniz zivella.com adlı internet adresinden yada İstanbul, Azerbaycan, Ankara veya Rize illerinde bulunan showroomlarından ürünlerini inceleyebilirsiniz. Ana konumuza geri dönelim.

Ofis Dolapları

Genellikle dosya, kitap ve gereksiz onlarca şeyi tıkıştırdığımız ofis dolapları farketmesekte bizim büyük yardımcılarımızdır. Ofisi bir çırpıda toplamak istediğinizde bütün dağınıklıktan sizi kurtarır. Bu süreçte yarı çekmece yarı raf şeklindeki dolaplar her zaman daha avantajlıdır. Tabi büyük bir kitap aşığıysanız durum değişir. Ayrıca tahta ve cam görünümleri sayesinde de dekorasyon olarakta ofise ayrı bir hava katarlar.

Konsollar

Her ne kadar konsol diyince akla oyun konsolları gelse de ofislerin dekorasyon olarak olmazsa olmazlarıdır. Üzerine ayna, biblo, vazo gibi eşyalar koyarak ofisinize değişik bir hava katabilirsiniz.

Kesonlar

Çekmeceli ve tekerlekli ofis mobilyası olarak literatüre geçen kesonlar ofislerde bizler için komidin görevi görmektedir. Tekerlekleri sayesinde rahatça hareket ettirebildiğimiz kesonlar taşıma esnasında bize inanılmaz kolaylık sağlamaktadır. Kesonlar metal ve ahşap olarak çeşitlilik göstermesine rağmen ahşap olanların hem ömür olarak hem de dekorasyon olarak daha sağlıklı olduğunu söylemek mümkün.

Sehpalar

Özellikle bekleme ünitelerinin yanında ve yönetici odalarında çay, şekerlik gibi misafir karşılamaya yönelik ürünleri sergileyebildiğimiz ve kolayca hareket ettirebileceğimiz zarif mobilyalardır. Bu tarz durumlarda genellikle büyük masalar tercih edilmesine rağmen sehpalar da şık ve zarif bir alternatif olarak yer almaktadır.