Her Tarza Uygun İpek Mobilya Yatak Odası Modelleri

Yatak odası dekorasyonu yaparken genellikle dekorasyon ürünlerini ve mobilyaları ayrı ayrı satın almak yerine paket halinde yatak odası modelleri tercih ederiz. Bu hem birbirleri ile uyumu hem de kalitesi açısından önemlidir. Ancak zaman zaman bazı markaların gardırop modellerini beğenirken karyolalarını beğenmeyiz veya makyaj masasını beğenmeyiz. Bu da bizim içimize sinmeyen bir görüntü yaratabilir. Ancak son yıllarda en çok tercih edilen mobilya markalarından olan İpek Mobilya ürünlerini sizler için ayrıntılı olarak inceledik. İçinize sinecek yatak odasını takımlarını bulacağınız ipek mobilya gardırop modelleri hem kullanışlılık açısından hem de görsellik açısından içinize sinecektir. Gerek gardırop gerek karyola gerekse şifonyer arasındaki uyumluluk ise harikulade!!

İpek Mobilya Yatak Odası Modelleri

İpek mobilya yatak odası modelleri arasında sizin de karakterinizi ve zevkinizi yansıtacak bir model mutlaka vardır. Bu yazımızda sizlere en dikkat çekici İpek yatak odası modelleri ile ilgili bilgilendirme yapacağız. Umarım bu yazı sayesinde yatak odası seçiminizde dekorasyon ve ihtiyaç dengesini gözetebileceğiniz bir yardımımız olur.

İpek Mobilya Gardrop Modelleri

Mermer desenli aksesuarlardan ve dekorasyonda kullanılmasından hoşlanıyorsanız İpek mobilya yatak odası modelleri arasında yer alan Aral yatak odası takımını listenize mutlaka almalısınız. Beyaz ve sütlü kahverenginin simetrik dağılımı ile oluşturulmuş bu yatak odasında sürgülü dolap, iki komodin, şifonyer ve şifonyer aynasının yanında 160 cm’lik karyola paket içeriğini oluşturmaktadır. Aral yatak odası takımı için en belirgin özellik, ayakların özel tasarlanmış olmasıdır. Karyola, komodin ve şifonyer ayakları uyumu oluşturan önemli bir detay olarak düşünülmüş. Bunun yanında keskin hatların yumuşatılması görevini üstlenen ve takımdaki her bir parçada yer alan dairesel süsler dekoratif ve parçaları birbiriyle ilişkili kılan bir görüntünün oluşmasını sağlamış.

Klasiğin ağır başlı duruşu ve modernitenin konforunu yaşamak isteyenler için Atlantis yatak odası takımı doğru bir tercih olacaktır. Takım içerisinde yer alan parçaların üzerindeki klasik desenler beyaz üzerine altın renk tercihi ile konumlandırılmış. Atlantis yatak odası takımı içinde yatak başlığı ve aynalar en belirgin odak noktalarını oluşturmaktadır. Yatak başlığının modeli ve rengi sayesinde kral dairesinde ağırlandığınızı hissedeceksiniz. Hem şifonyer hem de sürgülü dolap üzerinde yer alan aynaların çerçeveleri sayesinde keskin hatların değil yumuşak hatların ön plana çıktığını görmekteyiz. Bu da paket içerisinde dekorasyona daha şık bir görünüm katmıştır.

[haber id=”9236″]

Yatak Odası Takımlarında Trendler

Yatak odanızda ahşabın sıcaklığının ön planda olmasını istiyorsanız İpek mobilya yatak odası modelleri arasındaki Navara yatak odası takımı tam da sizin istediğiniz niteliklere sahiptir. Özellikle ahşap rengini seven müşterilerin beğendiği bu yatak odası takımının en dikkat çekici özelliklerinden biri şifonyer, komodin ve dolabın çekmece kulplarının şık dizaynlara sahip olmasıdır. Birbirine paralel, ince şık kulplar dekorasyonun kalitesini artıran bir yapıya sahiptir. Yatak odasının bir diğer dikkat çeken özelliği kullanılan ayaklardır. Şifonyerde kullanılan uzun ve kısa ayak kombinasyonunun dışında diğer parçalarda temizlikte büyük rahatlık sağlayacak bir yüksekliğe sahip ayak modelleri tercih edilmiş.

Lorena yatak odası takımı, İpek mobilya yatak odası modelleri arasındaki geometrik şekillerin ön planda tutulduğu bir tasarımla müşterilerinin beğenisine sunulmaktadır. Komodinlerin geniş çekmecelerinin yanında üst bölümüne bibloların koyulabileceği küçük raf dizaynları da dikkat çeken ayrıntılardandır. Şifonyer de aynı mantıkla tasarlanmış ve büyük ve geniş çekmecelerinin yanında sağ tarafına konumlandırılmış raf sistemi sayesinde dekoratif ürünlerin sergilenmesi imkânı sağlanmıştır. Dolabın üzerindeki ve yatak başlığındaki geometrik şekillerin takımı tamamlayıcı bir etkiye sahip olduğunu da belirtmeliyiz.

Minimalist bir hayat felsefesine sahipseniz İpek yatak odası çeşitleri içinde yer alan Country yatak odasını mutlaka inceleme listenize almalısınız. Soft beyazın dinlendirici etkisi sayesinde rahat ve konforlu bir uyku imkânı sunan bu pakette ince detayların odanın dekorasyon kalitesine etkisi yadsınamaz. Özellikle kulpların özel olarak üretildiği ve yatak odası takımına ayrı bir hava kattığı gerçeğini dile getirmemiz gerekiyor. Counrty yatak odası takımı içinde yer alan dolabın altı kapaklı ve kullanışlı bölmelere sahip olmasının yanında kapak tasarımlarında kullanılan çizgi detayları aynada da kullanılarak tamamlayıcı dekorasyon niteliği ön plana çıkarılmaya çalışılmış. Counrty yatak odası takımı için özellikle şifonyer ve komodinlerde kullanışlılığın yanında temizliğin de düşünüldüğünü ifade edelim. Ürünlerin altını daha kolay temizlemek için ayakların uzun tutulması, yatak odası takımına hem tasarım hem de fonksiyonellik kazandırmış.

[galeri]