İlham Veren Ahşap Palet Mobilyalar 2020

Eski Ahşap Paletler ile Stil Sahibi Mobilyalar

Eski ahşap paletlerin ev dekorasyonunda dikkat çekici ve dekoratif birer mobilyaya dönüşmesi gerçekten ilham verici.. El yapımı ahşap mobilyalar ile dekorasyona doğal ve samimi bir tarz kazandırabilirsiniz. Ahşap paletler ile duvardan zemine bir çok yaratıcı mobilya modeli bulunuyor ve sizlere ilham vereceğini düşündüğümüz en güzel ahşap palet mobilyaları galerimizde listeledik..

Ahşap tasarımlar sevenler ve evinde ahşabın sıcak ve doğal tarzını görmek isteyenler için ilham veren ahşap palet mobilyalar arasında hemen her yaşam alanında rahatça kullanılabilecek bir çok farklı mobilya tasarımı bulunuyor. Tarza göre renk ve detaylar eklenerek daha dekoratif ve şık bir görünüme sahip olan el yapımı ahşap palet mobilya modelleri arasında oturma odaları için dekoratif palet orta sehpalar, ahşap palet yan sehpalar ve paletten dekoratif koltuk ve sedir tarzı parçalar oldukça ilgi gören tasarımlar arasındalar.. Mutfak için ahşap paletten yapılan yaratıcı duvar rafları ise mekana sıcak bir tarz kazandıran önemli parçalar arasındalar. Son zamanlarda El yapımı ahşap mobilyalar sıklıkla tercih ediliyor.

Yatak odaları içinse son yıllarda oldukça trend olan ahşap palet yataklar oldukça beğenilen ve ilgi gören tasarımlar arasındalar. Ahşap palet mobilyalar öyle tutuldu ki bir çok üretici markanın hazır olarak satışa sunduğu palet mobilyalar bulunuyor ve büyük ilgi görüyorlar. Biraz el becerisi ile sizde evinizde ahşap paletleri kullanarak birbirinden dekoratif ve şık mobilyalar tasarlayabilir ve yaşam alanlarınıza değer katabilirsiniz. Sizler için seçtiğimiz en güzel ve dekoratif eski ahşap palet mobilya tasarımları size ilham verebilir..

Eski ahşap paletler ilk olarak büyük mağaza ve vitrin dekorasyonlarında karşımıza çıktılar, mekana sıcak ve doğal bir tarz ekleyen ahşap paletler zaman geçtikçe ev dekorasyonunda kendini göstermeye bağladı.. Görsel açıdan şık ve doğal bir etki yaratan palet mobilyalar yaşam alanlarında doğallık sevenler için çok ideal ve masrafsız bir fikir..

Ahşap palet sehpalar

Oturma odasına doğal ve estetik tarzı ile değer kazandıran ahşap palet sehpalar bir çok farklı tasarıma sahip, el yapımı orta sehpalara bir kaç detay eklenerek dekoratif bir yapıya sahip olabiliyor. Örnek olarak el yapımı ahşap palet sehpalara cam yüzey ve alta döner tekerlek eklenerek çok şık ve orjinal el yapımı sehpaya sahip olabilirsiniz. Eğer renkli bir oturma odanız varsa, palet sehpayı birden fazla canlı renklere boyayarak mekana haraket katabilirsiniz.

Ahşap palet yataklar

Eşit uzunluğa ve yüksekliğe sahip ahşap paletleri birleştirerek istediğiniz boyutlarda dekoratif bir yatak dekorasyonu elde edebilirsiniz. Görsel açıdan oldukça şık ve ve mekana sıcaklık kazandıran bir tarza sahip. Ahşap palet yatakları istediğiniz yükseklikte ve genişlikte tasarlayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Eski Ahşap Paletler ile Dekoratif Salıncaklar

Eğer mekanda rustik bir stil elde etmek istiyorsanız yine ahşap paletleri dekoratif yatak başlıkları olarak değerlendirebilirsiniz. İster doğal renkleri ile bırakın, isterseniz mekana uygun renklere boyayın, sonuç oldukça estetik ve şık bir görünüm olacaktır..

Ahşap palet duvar rafları

Ahşap paletler ile ister dikey isterseniz yatak olarak birbirinden güzel dekoratif duvar rafları yapabilirsiniz. Mutfakta yada diğer yaşam alanlarında doğal ve orjinal bir duvar dekorasyonu için ahşap palet duvar rafları size ilham verebilir.

Hem duvarda dekoratif bir aksesuar olarak olarak hemde işinizi görecek depolama alanlarına sahip ahşap palet duvar rafları ile organik bir tarza sahip olabilirsiniz. El yapımı ahşap mobilyalar yeni tarz mobilyalar açısından olmazsa olmaz unsurlardır.

Palet Kanepe Ve Oturma Grupları

Ahşap meyve kasaları günümüzde çok değerlendi. Paletlerden oluşturduğunuz kanepe ile yaşamınıza farklı ve orijinal bir hava katabilirsiniz. İsterseniz kendiniz de yapabileceksiniz. Hazır satılanlar olmasına rağmen kendiniz yaptığınızda daha ucuza mal edersiniz. Dayanıklı ev tekstil ürünleri ile kapladığınızda herkes hayran kalacaktır. Geniş alanlarda palet kullanmanız daha doğru olacaktır. Yapı olarak biraz hantal durduğundan küçük mekanlarınıza büyük gelecektir.

Geniş oturma odanız varsa köşe koltuğunuzu veya oturma grubunuzu palet mobilyalardan seçebilirsiniz. Üzerindeki sünger ve yastıkları ise odanızın konseptine uyumlu olarak kurgulayabilirsiniz. Kolay monte edilir olmasından dolayı kanepenizi tek veya çift kişilik olarak tasarlayabilirsiniz.

İstenilen ebatlardaki parçalar çivi ve çekiç yardımı ile bir araya getirildiğinden fazla zaman almadan kendinize harika orijinallikte kanepe yapabilirsiniz. İlk olarak bahçe mobilyası olarak hayatımıza giren paletleri artık yaşam alanlarımızın her köşesinde görmek mümkündür. Yeter ki siz farklılığı isteyin.

Renkli Çocuk Palet Mobilyaları

Çocukların renkli dünyasına hitap edecek şekilde palet mobilyalar tasarlayabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan renkli tekstil ürünleri veya renkli ahşap boyasıdır. Yatağından çalışma masasına, kütüphanesinden oyuncak sandığına kadar her şeyi paletle tasarlayabilirsiniz. Paletleri çakıp mobilyanızı ortaya çıkardıktan sonra zımparalayın. İyice zımparaladıktan sonra çocuğunuzun istediği renklere boyayın. Boyanın rengini seçerken odanın diğer dekorasyonuyla uyumu dikkate almalısınız. Boyama işini bitirdikten sonra koruyucu vernik kullanabilirisiniz. Fakat verniksiz olduğunda daha doğal durmaktadır. Palet mobilyaları orijinal renginde bırakıp tekstil veya aksesuarda canlı renkleri kullanabilirsiniz.

Paletten Mobilya Yapımı

Son zamanlarda kendi dekorasyonunu kendin yap düşüncesiyle beraber bir çok yaratıcı fikir ortaya çıkmaktadır. Paletten mobilya yapımı da bunlardan bir tanesidir. Örneğin paletten boyayarak dekoratif bir askılık yapabilirsiniz. Ya da duvar rafı yapabilirsiniz. Tasarlayacağımız bir paletten  şık bir ayakkabılık elde edebilirsiniz. Paletinizin aralarına ledler koyarak harika bir yatak karyolasına sahip olabilirsiniz. Salonunuzun ya da oturma odanızın tarzına göre tasarlayabileceğiniz paletlerden bir orta sehpa yapabilirsiniz.

Paletten Mobilya Yapımı

Paletlerden bir tek iç mekanınız için değil dış mekanınız için de yararlanabilirsiniz. Örneğin bahçeniz için bir çiçeklik ya da bahçe mobilyalarınız için bir oturma grubu yapabilirsiniz. Eğer biraz becerikliyseniz konsol aynası bile yapmanız mümkün. Ayrıca iç mekanınız için şık bir duvar dekoru da yapabilirsiniz.

[galeri]