Essenso Neogranite Tost Makineleri 2020

Son yıllarda mutfakta bir granit modası başladı bildiğiniz gibi, granit mutfak ürünleri daha sağlıklı ve daha uzun ömürlü bir kullanıma imkan verdiği için bayanların mutfakta ilk tercihleri arasında yer alıyorlar.  Doğal bir taş olan Granite, daha uzun ömürlü, çizilmez ve paslanmaz yapısı ise mutfak için oldukça ideal bir tasarım. Son yıllarda yenilikçi ve sağlıklı mutfak gereçleri ile adından sıkça bahsettiren bir marka olan Essenso yeni bir tasarım ile tekrar karşımıza çıkıyor, Essenso Neogranite Tost Makineleri. Essenso granit tost makineleri alanında tek olması sebebi ile büyük bir ilgi görecek gibi görünüyor, ayrıca marka diğer ürünlerinde insan sağlığına hiçbir zararı bulunmayan Döküm demir, seramik ve silikon gibi materyalleri kullanmayı tercih ediyor.

Yenilikçi ve renkli tasarımları ile mutfakların yeni gözdesi haline geleceğini düşündüğümüz Essenso Neogranite Tost Makineleri, granit yapısı ile daha uzun ömürlü ve daha sağlıklı bir ürün. Esse granit tost makineleri yapışmaz taban ve kolay temizlenebilir özellikleri ile işinizi kolaylaştırıyor. Evde totst ve ızgara keyfi yapabileceğiniz Essenso Neogranite Tost Makinesi piyasaya oldukça uygun satış fiyatları ile çıktı, Esse satış politikası ile son dönemde oldukça dikkat çekiyor.

Essenso Neogranit Tost Makinesi 2016
Essenso Neogranit Tost Makinesi 2019

Esse granit tost makinesi özellikleri

Kaymaz taban özelliğine sahip esse granit tost makineleri aynı zamanda pratik temizlemeye imkan sağlıyor. Paslanmaz çelik rezistanslara sahip ve sıcaklığı geçirmeyen termoplastik tutacakları ile daha rahat bir kullanım imkanı sağlıyor. Esse Neogranite Tost Makinesi aynı zamanda bulaşık makinesinde yıkanabilen plakalara sahip.

Aynı anda 6 adet tost yapabileceğiniz granit tost makinesi 5 ayarlı termostatı ile hem enerji hemde zaman tasarrufu yapmanıza olanak sağlıyor. Termostatının yanı sıra ikaz ışıkları da bulunan tost makinelerinin bazı modellerinde kilitleme mandalı bulunmaktadır.

Kalın yapıla tostların daha iyi basılmasını sağlayan kilitleme mandalı son dönemlerde üretilen tost makinelerinde nadir görülen bir özelliktir. Üst kısmı özel madde ile tasarlanmış olup oldukça şık durmaktadır. Leke tutmayan üst yüzeyinde bordo, siyah başta olmak üzere farklı renk seçeneklerini bulmak mümkündür.

Essenso Neogranit Tost Makinesi 2016
Essenso Neogranit Tost Makinesi 2019

Essenso yeni ürünü olan neogranit tost makinesi ürününü almaya karar verdiyseniz ilk kullanımda dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar bulunuyor. Bunlardan ilki tost makinesini kullanmadan önce yüzeyini mutlaka nemli bir bezle silmelisiniz.

Nemli bez ile sildiğiniz yüzey kuruduktan sonra yağlı bir kağıt havlu ile plakaları temizleyin. İlk fişe taktığınızda cihazın en üst ısı seviyesine ayarlayın ve kapakları açık vaziyette termostat devreye girene kadar yaklaşık 10 ile 15 dakika arasında çalıştırın. Alt ve üst plakaları çıkabilir. İki plakayı çıkarıp kolayca temizleyebilirsiniz.

Essenso Neogranit Tost Makinesi 2016
Essenso Neogranit Tost Makinesi 2019

Essenso Neo Granit Tost Makinesi Kullanım Alanları

Sabah geç kalkıldığında kurtarıcı kahvaltı menüsü tosttur. Çocukların en sevdiği yiyecekler arasında bulunduğundan dolayı anneler sıklıkla tost yaparlar. Anneler için çocuklarının sağlıkları her şeyin önünde gelir. Sevilen tostun sağlıklı yapılması için Essenso Neo Granit tost makinelerini tercih ederler. Aynı anda 5 tane tostu alması sabah telaşı içinde işinizi kolaylaştıracaktır.  Sucuklu veya kavurmalı yapılan tostlarda öncelikle çiğ olan iç malzemesinin pişirilmelisiniz.

Essenso Neogranite Tost Makinesi

Diğer tost makinelerinde bu biraz meşakkatli olur. Çünkü yapışıp kalan malzemeleri temizlemek uzun sürer. Oysaki granit plakalar yapışmaz olduğundan ve ayrıca çıkarılıp bulaşık makinesinde temizlenebildiği için bu tost makinesinde hiç problem değildir. Ayarlanabilir yüksek dereceli ısısıyla sandviç, et ızgara, tavuk ızgara yapabilir. Sadece sabah kahvaltısında değil öğle ve akşam yemeklerinde de sizin yardımcınız olacaktır. Essenso Neogranite Tost Makinesi son zamanların en popüler ürünleri arasında yer aldığı bilinmektedir.

Granit Tost Makinesi Kullanışlı mı?

Granit tost makinası her bakımdan sağlıklı ev ihtiyaçlarından biridir. Özellikle çocukların çok sevdiği tostları bu işlemler daha kolay ve sağlıklı bir tat ile yapıyor olacaksınız. Kolay silme taktikleri ve sağlıklı granit yapısı sayesinde bu yöntemle uzun yıllar kullanacağınız parçalardan biri olmaktadır. Seramik ve granit arasında bir fark bulunmadan, çoğunlukla granit yapılı tost makinelerin sağlığa daha yararlı olduğu tespit edilmiştir

Granit Tost Makinesi Kullanışlı mı?

İyi bir araştırma yapılarak, tost makinalarını granit parçalardan temin edebilirsiniz. Her bir işlem yapımında temiz bir bezle yüzeysel silebilirsiniz. Kesinlikle paslanma gibi bir olay yaşamayacaksınız. Her daim sağlıklı günlerde kullanacağınız tost makinalarınız bu sistemle daha lezzetli olacak.