Duvarlara Fark Katan Kanvas Saatler

Saatler geçmişten günümüze yaşam alanlarının vazgeçilmez aksesuarları, farklı stilleri ve dekoratif tasarımları ile her tarz yaşam alanı için uygun, dekorasyonu tamamlayan çok şık birer aksesuar görevi görüyorlar. Kimi zaman ayna saatler kimi zaman ise bir tablo şeklinde saatler duvarda yerini alıyor ancak dekorasyon tarzı ne olursa olsun dekoratif duvar saatleri boş duvarlara anlam ve tarz katan evin vazgeçilmez parçaları. Bunun temel sebebi de insanların zamandan hiçbir zaman kopamayacak olması. Bugün konumuzda yer verdiğimiz kanvas saatler son dönemde büyük ilgi gören, duvarlara farklılık katan yenilikçi tasarımlar arasında. Özellikle kişiye özel kanvas tablo saatlerin ilginizi çekeceğine eminiz.

Peki kanvas saatlerin bu kadar ilgi görmesinde en büyük etken nedir dersek; Kanvas saatlerin her alanda rahatça kullanabilir olması, farklı zevklere ve tarzlara hitap eden yüzlerce farklı model seçeneği bulunması, uygun satış fiyatları ve son olarak  hem saat hemde tablo görevi gören dekoratif bir tasarıma sahip olması diyebiliriz. Hem saat hem tablo, duvarda daha yaratıcı ve dekoratif bir tasarım daha olamazdı.

Kişiye Özel Kanvas Tablo Saat

kişiye özel kanvas tablo saat
kişiye özel kanvas tablo saat

Bu saat modellerini tercih edenler, üzerindeki baskılar sebebiyle kişiselleştirilebilir olduğunu gördü ve üreticilere bu taleplerini iletti. Sonuç olarak kaçınılmaz olan kişiye özel kanvas tablo saatler piyasada yerini aldı. Kaldı ki birine hediye vermek istiyorsanız bu şekilde kişiselleştirilmiş bir üründen daha iyi hediye olabilir mi ?

Kanvas tabloların büyük ilgi görmesinden sonra firmaların bu tasarımları daha işlevsel hale getirme çabaları sonucunda tablolar aynı zamanda dekoratif duvar saati görevi görmeye başladılar. Evde farklılık yaratan aksesuarlar haline gelen kanvas duvar saatleri arasında birbirinden farklı tasarımlar yer alıyor, örneğin parçalı ve led ışıklı kanvas saatler hangi alanda kullanırsa kullanılsın oldukça dikkat çekiciler.

Yazımızın başında farklı zevklere ve tarzlara hitap eden yüzlerce farklı modele sahip demiştik,  siyah & beyaz, doğa & manzara, fotoğraf & film afişleri, parçalı & panorama ve şehir teması içeren binlerce farklı model ile her tarz yaşam alanına hitap ediyorlar. Ayrıca 5 parçalı kanvas tablo modelleri ve 5 parçalı kanvas saat modelleri de yine en çok dikkat çeken dekorasyon ürünleri arasında yer alıyor.

Galerimizde sizler için seçtiğimiz dekoratif kanvas saat modelleri ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Beğendiğiniz tasarımlar için bize ulaşabilir, marka ve ürün bilgilerini alabilirsiniz.

[galeri]