Duvar Dekorasyonu : Çiçekli Ahşap Tablo Modelleri

Duvar aksesuarları dekoratif ürünler hakkında bir çok alternatif tasarım çalışmalarının yapılacağı eşsiz yerlerdir. Ahşap tablo yapısı gereği her zaman, metal tablo modellerine göre daha sıcak bir etki oluşturur. Yani evinizde boş kalan duvarlara karşı soğuk bir izleniminiz varsa bu tarz modelleri tavsiye edebiliriz.

Ahşap Tablolar İle Ev Dekorasyonu

Ahşap tablolar ev dekorasyonu için olmazsa olmazlarımız içerisinde diyebiliriz. Kabartma tablolardan, oyma tablolara, eskitme tablolardan tutunda kendin yap şeklinde tasarlanmış diğer bir adıyla dıy tablo modellerine kadar binlerce ahşaptan yapılan  tablo modeli mevcut. Peki ben nasıl bir model tercih etmeliyim diyorsanız, bu saydıklarımdan hangisi duvar dekorasyonu noktasında sizi tatmin edecekse onu seçin. Yalnız soğuk hissettiğiniz bir duvara sıcak bir etki oluşturmak istiyorsanız tavsiyem  çiçek desenli tablolar olacaktır.

Yapısı itibariyle çiçek resimli tablolar baharımsı bir etki oluşturacak ve cıvıl cıvıl bir duvar dekorasyonu oluşturmanızı sağlayacak. Bir de çiçekli tablo modellerinin çoğunlukla rastlandığı bir model var ki sizi yaşınızdan bile daha maziye, hatta orta çağa kadar götürebilir. Bunlar çiçek desenli county tarzı tablolar.

Ahşap Tablo
Ahşap Tablo

Örneğin yukarıdaki tablo sanki dünya klasiklerinden tasvir edilen bir tablo modeli bir his verebilir.

Çiçek Resimli Tablolar

Tablo desenleri arasında belki de en sık kullanılan tablolar arasında çiçek tabloları gelmektedir. Ahşap tablo ev dekorasyonu arasında eğer doğal bir görünüm elde etmek istiyorsanız tavsiye edilebilecek seçenekler arasındadır. Çiçek tabloları ise oluşturmayı planladığınız doğal görünümle çarpan etkisi yapacaktır.

Ahşap Tablo
Çiçek resimli tablolar

Ahşap dekoratif tablolar uzun yıllardır varlar ancak özellikle son yıllarda eskiye dönüş modası nedeni ile tekrar popüler bir hale geldiler. En güzel yanları ise hemen her tarz ev dekorasyonunda rahatlıkla kullanılabiliyor olmalarıdır. Çiçek desenleri gerek duvar dekorasyonu gerekse evin belirli alanlarında kullanıldığında görsel açıdan daha şık aynı zamanda sıcak bir hava katıyor iç mekan dekorasyonlarına.

Ben ahşaptan daha farklı modelleri tercih etmek istiyorum, örneğin kanvas tablolar tam benlik diyorsanız, bunun içinde pisayada  bir çok tablo çeşidi mevcut. Kanvas tablo modelleri de son dönemde oldukça revaçta olan seçenekler arasındadır.  Bu konudaki seçenek dekorasyon anlayışınız konusunda seçimi tamamen size bırakmaktadır.

Kanvas modellere göre daha naturel bir arayış içinde iseniz de doğal taş tablo modellerini önerebilirim. Belki çiçekli tablolar kadar baharımsı etki oluşturmayacak olsa da, doğallığı parmak uçlarınızda hissettirecek kadar tatlı bir his verecektir.

İster kanvas, ister doğal taş, ister ahşap tablo seçeneğiniz ne olursa olsun, duvarınız güzelleştiriyorsa ona yönelmeniz ana tavsiyemdir.

[haber id=”2980″]

Çiçek desenli ahşap tablo

Nereden Ahşap Tablo Alabilirim?

Yazımızda sizler için seçtiğimiz çiçek desenli tabloları ve daha bir çok çeşit dekoratif tabloyu ülkemizde ev dekorasyon üzerine satış yapan internet sitesinde ve mağazasında rahatlıkla bulabilirsiniz. Uygun fiyat seçeneklerinin bol olması nedeni ile her keseye rahatlıkla hitap edebilecek  bol model seçenekleri ile evinize şık bir duvar dekorasyon aksesuarı olarak düşünebilirsiniz.

Her yaşam alanına uygun olan ahşap tablo modelleri yüzlerce farklı desen ve renk seçeneğine sahip , aynı zamanda birbirinden farklı ölçülere sahipler. Tasarımlar ahşap , aynı zamanda bir çok modelde eskitilmiş ahşap görüntüsü verilmiş yani klasik, vintage, Country ev dekorasyonları sevenler için son derece ideal tasarımlar.

[galeri]