Doğal Şıklık : Masif Orta Sehpa Modelleri

Orta sehpalar oturma odalarının ve salonların olmazsa olmazı, bir çok farklı renk ve model seçeneği ile farklı tarzlara ve zevklere hitap edebilen kullanışlı mobilyalar. Orta sehpalar arasında modern ve klasik tarza sahip yüzlerce model var ancak bugün yazımızda daha çok dekorasyonda doğallık arayanlar için yuvarlak masif orta sehpa modelleri, dikdörtgen masif orta sehpa modelleri ve fiyatları hakkında bilgilere yer vermek istiyoruz.

Masif Orta Sehpa Modelleri

Masif Orta Sehpa Yuvarlak
Masif Orta Sehpa Yuvarlak

Masif sehpalar, genel olarak el işçiliği üretimi sebebiyle fiyatları bir nebze daha yüksek olsa da, o el işçiliğinin katmış olduğu doğallığı ve sıcaklığı hayatımıza dahil etmemize yardımcı oluyor. Klasik orta sehpalara göre daha kısıtlı model seçeneğine sahip olsalar da hiç şüphe yok ki mekana kattıkları doğal ve sıcak tarzları ile günümüzde fazlasıyla ilgi gören değerli tasarımlar. Son yıllarda masih tasarımların hızla yükselişte olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz, hemen her yaşam alanında masif mobilyalar ve aksesuarlar ilk tercihler arasında yer alıyorlar. Masif tasarımların bu kadar ilgi görmesinin bir çok farklı sebebi var bunların başında dekorasyona kazandırdığı doğallık geliyor.

Ahşap Sehpa Modelleri

Masif Sehpa Modelleri
Masif Sehpa Modelleri

Ahşabın mümkün olduğu kadar az işlem görmesi ve doğallığını koruması yaşam alanlarına sıcak aynı zamanda daha natürel bir hava kazandırıyor. Diğer bir tercih sebebi ise masif tasarımların pek çok dekorasyon tarzı ile uyumlu olması. Günümüz dekorasyon stillerinde klasik yada modern fark etmeksizin natürel tasarımlara genelde ön planda yer veriliyor. Yine aynı şekilde country ve loft tasarımlarda da en çok tercih edilen modelleri yine bu sehpalardır.  Masif orta sehpalar ayaklı yada ayaksız şekilde bir çok farklı modele sahip, amaç dekorasyona doğallığı yansıtmak olduğundan çok fazla detaya yada özelliğe sahip değiller. Endüstriyel Loft tasarımlarda geniş boşluklar bulunduğundan, bu tarz doğal ürünler ile bu boşluklar rahatlıkla doldurulabilir ve tasarımınızı tamamlamanıza yardımcı olabilir.

Akıllı Sehpalar ile Evde Pratik ve Estetik Çözümler

[haber id=”6379″]

Klasik ve modern dekorasyon stillerinde masif sehpaların günümüzde sıkça kullanıldığından bahsetmiştik, bu stillere örnek verecek olursak masif sehpaların ön plana çıktığı rustik ve endüstriyel tarzlar ilk akla gelenler arasında. Günümüzde masif mobilyaları kullanmak için evin genelinde aynı etkiyi yakalamaya gerek kalmadı diyebiliriz, tek başlarına rahatça odak noktası olmayı başarabilen masif orta sehpa modelleri  hangi yaşam alanı olursa olsun doğallığını ve sıcaklığını yansıtmayı başarabilir.

Salon Estetiği : Modern Kapitoneli Puf Sehpalar

Galerimizde sizlere ilham vereceğini düşündüğümüz birbirinden şık ve estetik 2019 masif orta sehpa modelleri hazırladık. Yer verdiğimiz tüm orta sehpalar yerli markalara ait, beğendiğiniz yada detaylarını merak ettiğiniz tüm masif sehpalar için bize yazabilir ve marka, fiyat bilgilerini öğrenebilirsiniz.

[galeri]