Modern Chester Koltuk Takımı 2019

Modern Chester Koltuk Takımı 2019

Koltuk takımları gerek renk ve desenleri gerekse tarzları ile salon şıklığını yansıtan önemli mobilyalar şüphesiz. Evin en fazla zaman geçirilen alanı olduğundan salon dekorasyonu hem rahatlığı hemde görseli ile daha rahat bir ev yaşamı için fazlasıyla önem taşıyor. Koltuk takımları her zevke ve tarza hitap eden yüzlerce farklı modelden oluşuyor, yazımızda bugün sadece mobilyalar arasında büyük bir üne sahip, efsane olarak tabir edebileceğiniz bir koltuk takımından bahsedeceğiz, Chester Koltuk..

Dekorblog olarak takipçilerimizin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz  dekorasyon ve mobilya haberleri olmak üzere aynı zamanda markaların sezon kampanyalarından bahsediyoruz zaman zaman, yazımızda bugün şıklığı ile büyüleyici bir koltuk takımından bahsedeceğiz. 2019  Chester koltuk takımları genel olarak baktığımızda tasarım olarak son derece değerli, fiyat olarak ise diğer koltuk takımlarına oranla daha pahalı mobilyalar arasında yer alıyor.

Chester koltuk takımları aynı zamanda hem klasik hemde modern salonlara hitap ettiğinden bu tasarımın meraklıları bir hayli fazla diyebiliriz. Ayrıca meraklıları için önceki yazılarımızda birbirinden şık ve gösterişli chester koltuk dekorasyon örnekleri hazırlamıştık ( 200 Yıllık Efsane Chesterfield Koltuk ) bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

Modern Chester Koltuk Takımı 

gri turuncu chester koltuk takımı

Yazının asıl amacına geri dönecek olursak piyasa değeri bir hayli yüksek olan 2019 chester koltuk takımları arasında tesadüfen rastladığımız şıklığı ile büyüleyen ve oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulan bir tasarımdan bahsetmek istiyoruz sizlere. Mobilyacarsı.com sitesinde rastladığımız modern koltuk takımı bir çok kişinin hayallerini süsleyen salon dekorasyonu için oldukça değerli bir tasarım diyebiliriz, özellikle renk seçenekleri ile hem modern hemde klasik salonlara uygun olması bir hayli ilgi çekici.

Yazımızın sonunda tasarımın ve üretici firmanın iletişim bilgilerini vereceğiz ancak bu detaylara geçmeden genel olarak İnegöl Mobilya Çarşı imzası taşıyan modern 2019 Chester Koltuk Takımı özellikleri ve fiyatı ile devam edelim.

Tasarımın iskeletinde fırınlanmış gürgen ağacı ve kontra kullanılmış, bildiğiniz gibi gürgen ağacı mobilya üretiminde çok sık tercih ediliyor, bu açıdan sağlamlığı açısından göz önünde bulundurulması gereken bir özellik. Öne çıkan diğer bir özellik ise modern chester koltuk takımında kir tutmayan ve temizlenebilir kumaş seçeneklerine sahip olması. Serra 32 DNS gri soft süngerler ile konforu arttırılmış olan tasarım 2 yıl firma garantisi kapsamında.

Ches koltuk takımları genelde 3 + 3 + 1 olarak satışa sunuluyor ancak firma 3 + 3 + 1 + 2 kombinasyonu için imkan sağlıyor, özetleyecek olursak standart şekli 2 adet üçlü koltuk ve bir adet berjer koltuk. Ancak berjer sayısı isteğe göre arttırılabiliyor. Gelelim en önemli ayrıntıya, İnegöl Mobilya Çarşı imzalı modern chester koltuk fiyatı kısa süreliğine yapılan bu kampanya ile piyasa fiyatlarının bir hayli altında satışa sunulmuş durumda.

[galeri]