Bebek odası için duvar kağıdı uygun mu?

Kullanıcılarımızdan Çağla Hanım’ın sorusu: Bebek Odası İçin Duvar Kağıdı Uygun Mu ?

Cevap:

Çağla Hanım merhaba, öncelikle anne adayı olarak bu kadar hassas davranmanız ve tüm detayları araştırıyor olmanız harika, ne yazık ki dekorasyon açısından bakarsak eve giren tasarımlar her zaman güvenilir olmuyor. Özellikle söz konusu bebekler olunca mekanda yer alacak her parçanın her düzenlemenin en ufak ayrıntısına kadar düşünülmesi gerekiyor.

Sorunuza gelecek olursak bebek odasında duvar kağıdı kullanabilir, ancak yukarıda bahsettiğimiz gibi dikkat edilmesi gereken önemli noktalar var. Bebeğinizin sağlığını riske atmadan sıcak, sevimli bir bebek odası dekorasyonu için dekoratif duvar kağıtlarından faydalanabilirsiniz, tabi aşağıda belirtilen özelliklere sahip ise.

  1. Sağlık açısından herhangi bir sorun teşkil etmemesi gerekir, yani bebek odası için kullanacağınız duvar kağıdı Kanserojen madde içermemelidir.
  2. Nefes alabilen , küf ve nem üretmeyen
  3. Kesinlikle %100 silinebilir olması,
  4. Koku yapmayan, ses emici özelliğe sahip olması,
  5. Anti bakteriyel özelliğe sahip olması
  6. Mümkünse leke ve kir tutmayan özelliğe sahip olması

Yukarıda belirtilen özelliklere sahip kaliteli duvar kağıtları bir çok tanınmış ev dekorasyon alış veriş sitesinden rahatça temin edilebilir. Size ilham verebileceğini düşündüğümüz bir kaç bebek odası duvar kağıdı örneği seçtik.

pembe beyaz çizgili duvar kağıdı
pembe beyaz çizgili duvar kağıdı
renkli sevimli duvar kağıtları
renkli sevimli duvar kağıtları
bebek odası duvar kağıtları 2017
bebek odası duvar kağıtları 2017
kalpli bebek odası duvar kağıdı
kalpli bebek odası duvar kağıdı
mor duvar kağıdı modelleri
mor duvar kağıdı modelleri
bebek odası duvar kağıtları
bebek odası duvar kağıtları

Ayrıca kullanacağınız duvar kağıtları sizin için pek çok avantajı da beraberinde getirecektir onlara da kısaca değinelim

Duvar Kağıdı Kullanmanın Avantajları

Duvar kağıdı kullanmanın duvarlarda boya kullanmaya göre pek çok avantajı vardır. Bunlardan birkaçı ise şu şekilde;

  • Duvar kağıtlarında birden fazla renk içeren ürünler mevcut. Bunlarla daha canlı ve sevimli bir bebek odası dekorasyonu elde edebilirsiniz.
  • Çocuğunuz büyüdüğünde duvarların batması çizilmesi sıkça rastladığımız problemlerden. Silinebilir duvar kağıtları bu noktada bizim için kurtarıcı nitelikte olacaktır.
  • Baskılı duvar kağıtları ile ilerleyen zamanda çocuğunuzun seveceği bir çizgi film karakterini içeren duvar kağıdı tercih ederseniz çocuğunuz mutlu olacaktır. Çocuğumuzun mutluluğu bizim mutluluğumuz demektir.

Ayrıca göz atmak isterseniz; Taç Eğlenceli Çocuk Odası Stor Perdeleri 2019