Alfemo Köşe Takımları 2020 Yılı İnceleme

2020 yılı, köşe takımları açısından farklı modellerin gün yüzüne çıkacağı bir yıl olacağa benziyor. Mobilya sektörünün önemli kuruluşlarından biri olan Alfemo firmasının bu yılki köşe takımları da oldukça ilgi çeken konseptlere sahip. Alfemo köşe takımları ile siz de evinizde sıcak sohbetlerin tadını çıkarabilirsiniz.

Alfemo köşe takımları modellerine geçmeden önce köşe takımı seçimi için dikkat etmeniz gereken birkaç noktaya temas etmek istiyorum. Köşe takımları her ne kadar çoğu odalar için uygun olsa da odanızın geometrik şekline uygun bir seçim yapmanız ve doğru köşeyi seçmeniz önem taşımaktadır. Bu sebeple tercih yapmadan önce mutlaka oda ölçüsü ile köşe takımı ebatlarının kıyaslanarak muhtemel dekoratif sonuç hesap edilmelidir.

Köşe takımı seçiminde dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli nokta da köşe takımının değiştirilebilen niteliklere sahip olmasıdır. Farklı oda tarzları denemek istediğinizde buna imkan veren köşe takımları dekoratif anlamda da işinizi kolaylaştıracaktır.

Daha önce Alfemo Koltuk Takımları hakkında yazmış olduğumuz ve oldukça ilgi gören içeriğimiz hakkında aşağıdaki bağlantıdan tıklayarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

[haber id=”9702″]

Başlıca Alfemo Köşe Takımları

Alfemo Mobilyanın web sayfasına baktığımızda 7 adet köşe takımının satışa sunulduğunu gördük. Bunlar arasından dikkatimizi çeken  başlıca köşe takımı modellerini inceleyelim.

Alfemo Baltimore Köşe Takımı

Alfemo Baltimore Köşe Takımı
Alfemo Baltimore Köşe Takımı

Klasik koltukların kabarık kol modellerinden hoşlanıyorsanız Alfemo köşe takımları arasında yer alan Baltimore köşe takımı tam da istediğiniz bu özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Üstelik bu köşe takımında modern çizgilerin de varlığı birçok oda tasarımı için çözüm olabilecek niteliğe sahip olmasını sağlıyor. Ayaklarının yüksek yapısı sayesinde bayanların temizlik işleri için de avantaj oluşturan köşe takımında, kumaş kalitesi de dikkat çekmektedir. Keten kumaşın şık görüntüsü Baltimore köşe takımı seçiminde önemli bir ölçüttür. Farklı renk alternatifine sahip üretim şansını sunan firmanın gerek iskelet gerekse döşeme seçimindeki hassasiyeti oturum konforuna da yansıtılmıştır.

Alfemo Loft Köşe Takımı 

Alfemo Loft Köşe Takımı
Alfemo Loft Köşe Takımı

Her evde, farklı renk alternatifleri ile bulunduğu ortama ciddi bir dekoratif zenginlik katan Loft köşe takımı sayesinde siz de konforun ve şıklığın keyfini süreceksiniz. Lüks nubuk kumaş çeşitleri ile Alfemo köşe takımları arasında ayrı bir yere sahip bu takım için hyper sünger desteği de bulunmaktadır. Hyper sünger desteği, rahatına düşkün kişilerin istediği özellikleri ile günün stresinin alınacağı mobilyalar sunmaktadır. Loft köşe takımını ayrıcalıklı kılan özelliklerden biri de yüksek yoğunluklu sırt ve oturma minderleridir.

Loft köşe takımı aynı zamanda  trend koltuk takımı renkleri arasında yer alan haki yeşil rengi kullanılmıştır. Aynı zamanda bu takımın bir de gri renk alternatifi bulunmaktadır.

Alfemo Escuda Köşe Takımı 

Alfemo Escuda Köşe Takımı
Alfemo Escuda Köşe Takımı

Alfemo köşe takımları arasında farklı kombinasyonlara sahip köşeler oluşturmak için Escuda köşe takımı doğru bir tercihtir. Gizlenebilen kol-servis sehpası ile fonksiyonelliği de üst düzeydedir. Köşe takımının kol bölümünde yer alan geometrik keskin hatlara sahip kumaşlar ile dekoratif anlamda ciddi bir kazanç da elde edilmiştir. Müşteri isteğine göre sağ ya da sol köşe olarak üretilebilmesi de seçiminizi etkileyecek unsurlardandır.

Eğer bu köşe takımını alacaksanız öncelikle dikkat etmeniz gereken şey, takımın yerleştirileceği odanın geniş bir yapıya olması gerektiğidir. Çünkü takının öne çıkan önemli bir özelliği çift köşeye sahip olmasıdır. İki köşeyi de rahatlıkla alabilecek bir oda olmadığı sürece bu köşe takımını kullanmakta zorluk çekebilirsiniz. Ancak yine de kullanmakta ısrarcıysanız modülleri birbirinden ayırarak farklı kombinasyonlarda elde edebilmeniz mümkün.

Alfemo Mondo Köşe Takımı

Alfemo Mondo Köşe Takımı
Alfemo Mondo Köşe Takımı

Dar bir mekana mı sahipsiniz? Bu mekanda kullanılacak köşe takımı konusunda tereddütleriniz varsa Mondo köşe takımı istediğiniz dekoratif şıklığı size sunacaktır. Dar mekanlar için ebatlandırılmış bu köşe takımının yatak olma özelliği de bulunmaktadır. Alfemo köşe takımları arasında depolama alanı sunması ile fonksiyonel bir özelliğe de sahip bu model, yüksek ve kalın ayaklara da sahiptir. Köşe takımı ile farklı renklere sahip kırlentlerin oda içindeki dekorasyon uygulamasına oldukça nitelikli bir katkı sunduğunu da ifade etmeliyiz.

Alfemo Sophie Köşe Takımı

Alfemo Sophie Köşe Takımı
Alfemo Sophie Köşe Takımı

Modern bir köşe takımı isteğiniz varsa bu isteğinizi konforla birleştiren Sophie köşe takımı sayesinde isteğinizin de ötesinde bir mobilyaya sahip olabilirsiniz. Sophie köşe takımının kol bölümlerinin dış kısmındaki kumaş ile sırt minderleri arasında uyumlu çizgiler bulunmaktadır. Bu çizgiler sade ve şık bir görünümün oluşmasını sağlamaktadır. Sophie köşe takımının dinlenme bölümünde tepsi koymaya elverişli ve puf olarak da kullanılabilecek nitelikli  bir üretim gerçekleştirilmiştir.

Alfemo markasının katalogunda yer alan diğer köşe koltuk takımlarını aşağıdaki resim galerimizden inceleyebilirsiniz. Alfemo köşe koltuk fiyatları değişken olduğu için güncel fiyatlardan yararlanmak için markanın sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

 [galeri]