Adore’den Ücretsiz Kedi Evleri

Adore mobilya kaliteli ve hesaplı mobilyaları ile sitemizde sıkça yer verdiğimiz bir marka, bugün yazımızda markanın başlattığı ve bizimde çok hoşumuza giden bir sosyal sorumluluk projesinden bahsetmek istiyoruz sizlere, ücretsiz kedi evleri..

Adore Ücretsiz Kedi Evi Kampanyası

Geçtiğimiz yıllarda neredeyse bir ilk olarak; Adore tüm yıl boyunca hasarlı ve atıl durumdaki malzemeleri değerlendirerek sokakta ki dostlarımız için ücretsiz kedi evleri yapmaya ve bunu ücretsiz olarak dağıtmaya karar verdi. Bu sosyal sorumluluk projesini başlattığı için Adore Mobilyayı gönülden kutluyor ve teşekkür ediyoruz.

Peki bu projeden nasıl yararlanabilirsiniz? Öncelikle detaylara girmeden önce şunu belirtmek isteriz kedi evleri adore mobilya tarafından sürekli üretimi olan bir proje değil, marka tüm yıl boyunca özellikle taşıma esnasında hasar gören parçaları hurdaya çıkarmak yada satmak yerine böyle güzel bir proje yapmaya karar vermiş. Adore kedi evleri isteyen herkese ücretsiz olarak gönderiyor, yalnızca bu durumun suistimal edilmemesi için 10 Tl kargo ücretinin alınmasına karar verilmiş ki gayet mantıklı bir karar olmuş bizce.

Dilerseniz Adore Mobilyanın başlattığı sosyal sorumluluk projesini kendi ifadeleri ile inceleyelim;

Kedi evleri sosyal sorumluluk projesine neden ve nasıl karar verildi?

İleri teknoloji ile ulaştığımız üretim kabiliyetimiz ve hesaplanarak yapılan tasarımlarımız sayesinde neredeyse hiçbir malzememizi israf etmiyoruz. Fakat hammaddelerimiz yani yonga levhalarımız taşınırken en alt ve üste konan ham yonga levhalar hasar görmekte ve ürünlerimizde kesinlikle kullanılmamaktadır. Normalde hasar gören bu malzemeler hurdaya çıkarılıp satılmaktadır.

Malzemeleri satmadan nasıl değerlendirebiliriz diye düşündük ve sokaktaki kedi dostlarımız için ev yapmanın güzel bir fikir olduğuna karar verdik. Böylelikle hem yine malzememiz israf edilmeyecek hem de kedi dostlarımız soğuk kış günlerinde ısınabilecekleri ve korunabilecekleri ev sahibi olabilecekler.

Kedi evlerini tasarlarken elimizdeki malzemeyi en verimli şekilde kullanarak çok sayıda ev ürettik. Kedi evlerini ek bir malzemeye gerek olmadan, sadece tornavida yardımıyla kurabileceksiniz çünkü vidalar paketlerin içinde.  Fakat biz, kedi evini naylon veya benzeri su geçirmez bir malzeme ile kaplamanızı öneririz ki kış şartlarına daha uzun dayanabilsin. Dilerseniz kedi evlerini boyayabilirsiniz ama kedilerin boya kokusundan hoşlanmadığını da hatırlatmak isteriz eğer boyarsanız iyice havalandırdıktan sonra kedi dostlarımızın hizmetine sunabilirsiniz.

Kedi evleri için biz hiçbir ücret talep etmiyoruz. Fakat bu durumla ilgili suistimal olmasın, isteyen her hayvan sever alabilsin ve evlerimiz daha çok kediye hizmet edebilsin diye sadece 10 TL kargo ücreti ödemeniz gerekiyor.

Kurduğunuz  kedi evlerinin fotoğraflarını bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz.

Adore Mobilya ücretsiz kedi evleri için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

https://www.adoremobilya.com/kedi-evim-adore-den

Hali hazırda kampanya maalesef sona ermiş durumda. Biz de bu nedenle oldukça makul ücretlerle ve çok basit işçilikle nasıl kedi evleri yapabileceğinizi paylaşmak istedik.

Kedi Evi Nasıl Yapılır?

Sokak hayvanları hepimizin sorumluluğundadır. Biz de bu sorumluluğun bilincinde bireyler olarak elimizden geldiğince sokak hayvanlarına yardımcı olmak zorundayız. Kedi evi nasıl yapılır diyorsanız işlem aslında oldukça basit. İhtiyacımız olan tek şey biraz ahşap malzeme, biraz çivi ve çekiç. Evet bu kadar. Dilerseniz bir marangoza giderek atıl durumda veya uygun fiyatlı kontraplak, sunta tarzı ürünleri dilediğiniz ebatlarda kestirebilir ve bunları çiviler yardımıyla dikdörtgen şeklinde çivileyerek sokak hayvanları için barınma alanı yapabilirsiniz. Maliyeti 20-30 TL’yi geçmeyecek bu çalışma sayesinde baktıkça gurur duyacağınız bir eser ortaya çıkarabilirsiniz.