16 Zarif Yuvarlak Yemek Masası Tasarımları

Zarif, şık ve samimi bir tarza sahip yemek odası dekorasyonu isteyenler için yazımızda birbirinden güzel mekanda sıcak bir atmosfer yaratan 16 zarif yuvarlak yemek masası tasarımları ve dekorasyon örnekleri hazırladık. Yuvarlak masaların dekorasyona kattığı sıcak bir etki vardır. İster modern ister klasik yumuşak hatlar dekorasyonda her zaman samimi bir etki bırakırlar. Yemek masası tasarımları günümüzde yoğun bir ilgiyle karşılaşmaktadır.

Zarif, Şık ve Sıcak bir etki

Yuvarlak yemek masaları küçük mekanlar için uygun olmasa bile büyük yemek odalarında müthiş etkiler yaratabilir. Seçtiğimiz yemek masalarının çoğu aslında geleneksel olarak yorumlanabilir. Ancak özellikle ahşap tasarım yemek masalarının yemek odası dekorasyonuna ne derece büyük etkiler. Yarattığını gözler önüne seren harika dekorasyon örnekleri size ilham verebilir.

Farklı renklerde ve farklı boyutlarda yüzlerce yuvarlak yemek masası modelini var, size kalan mevcut dekorasyon tarzınızı göz önünde bulundurarak ve mekanın boyutlarını hesaba katarak seçimler yapmak. Yuvarlak masa seçimleri her anlamda samimi ve sıcak bir etki bırakır görsel açıdan. Eğer ihtişamlı bir yemek odası dekorasyonu istiyorsanız en ideal seçenektir. Çok sayıdaki yuvarlak yemek masası seçenekleri arasından evinizin boyutlarına en uygun olan boyutları seçerek dilediğiniz türde bir yemek masasına sahip olabilirsiniz.

Zarif, şık ve modern bir etki dekorasyon da olması gereken önemli etkenlerdir,  ancak sıcak ve samimi bir etki yaratması bir yaşam alanına değer katacaktır. Ahşap yuvarlak yemek masaları tam bu noktada değerlendirilebilecek en ideal tasarımlardır, ahşabın yarattığı sıcak ve huzurlu etkiyi , mekan için seçeceğiniz tarzın kendine has detayları ile birleştirerek çarpıcı bir etki yaratabilirsiniz.

Yemek Masası Seçiminde dikkat edilmesi gerek hususlar

Yemek masası seçiminden belirlenmesi gereken ilk kriter nerede kullanılacağıdır. Evinizde yemek masasının bulunacağı alan sizin masa seçiminizi etkileyen ilk detay olacaktır. yemek masası seçiminde dikkat edilmesi gereken diğer husus ise masanın kapasitesidir. Günümüzde 4 ya da 6 kişilik olan yemek masası modelleri bazı özel durumlarda 8 kişiye kadar çıkabilmektedir.

Yemek masası tasarımları

Masanın boyutları ve oturma kapasitesinin yanında masanın şekli de seçiminizi etkileyecektir. Her ne kadar geleneksel olarak kabul edilesede yuvarlak masa modelleri her zaman ihtişam ve şıklığın simgesi olmuşlardır.  Bilhassa akşam yemeklerinde ve özel sofralarda kullanılan aksesuarlarla şık bir görünüme kavuşan sofraların temel şekilleri masanın düzenine bağlıdır. Samimi, sıcak ve şık bir ortamda keyifli vakit geçirmek niyetinde olan insanların sıklıkla tercih ettikleri yuvarlak yemek masası modelleri birçok seçenek ile insanların beğenisine sunulmaktadır. Bundan dolayı yemek masası tasarımları çok seçeneklidir.

Yemek masası seçiminde her ne kadar akla ilk olarak ahşap masalar gelsede cam, mermer ve melamin gibi bir çok seçenekte yemek masası mevcuttur. Yemek masası tasarımları için olan seçeneklerin tümü sandalyeler içinde mevcuttur. değişik geometrik şekillerde ve malzemelerde yapılmış birçok sandalye seçeneği hem yuvarlak hemde dikdörtgen masa seçenekleri ile beraber sunulmaktadır.

Yuvarlak Yemek Masa Fiyatları

Yemek masaları iç mekana uyum sağlayan gösterişli ve zengin ev mobilyalarından olduğu gibi ihtiyaca yönelik de temel ev eşyalarındandır. Farklı tarz ve formlarda üretilen yemek masaları, her kesime yönelik fiyatlarıyla da insanlara alım gücü sağlamaktadır. Kare, dikdörgen, açılarak büyüyebilen ya da yuvarlak yemek masaları arasından evinize uygun olanını seçebilirsiniz.

Yuvarlak Yemek Masa Fiyatları

Yuvarlak yemek masa modelleri, hem fiyat hem de model olarak her kesime hitap edebilmektedir. Gittigidiyor ya da hepsiburada gibi internet sitelerinde farklı fiyat ve marka seçenekleri bulabileceğiniz gibi, mobilya mağazalarında da uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Örneğin İkea’da 3.329,00 TL ye satın alabileceğiniz yuvarlak yemek masasını Vivense’de 1.929,00 TL’ye alabilirsiniz. Çetmen mobilyada ise 3.490,00 TL’ye yuvarlak yemek masası bulabilirsiniz.

[galeri]